Pensiuni animale
Last Updated: Mar 08 2010 19:01, Started by
Mr_Woppit
, Jul 23 2006 12:21
·
0

Posted 23 July 2006 - 12:21

So ... trebuie sa plec in concediu si trebuie sa las undeva pisica pentru ca din x motive chiar nu am unde s-o las.
Am auzit mai demult ca ar exista centre unde poti lasa animalutele in momentul in care pleci de acasa dar nu gasesc nimic pe net. In plus ma intreb daca nu cumva o chestie din asta o va umple de purici sau altceva preluat de pe acolo. Una peste alta, daca stiti vreun astfel de centru in Bucuresti, va rog sa imi spuneti. Multumesc |
Posted 23 July 2006 - 12:29

MASH
Orar L–V: 10–20; S, D: 10–14 E-mail: [email protected] Adresa: Str. Cutitul de Argint nr. 32, sector 4 Telefon: Tel. 335.66.93; Fax 337.28.37 Pensiuni pt. animale MAXIVET Orar L–V: 11–21; S: 11–17; D: 11–15 Adresa: Sos. Vergului nr. 8, sector 2 Telefon: 0744.201.419; 0744.598.914 Pensiuni pt. animale Pensiune canina si felina Pensiune canina si felina in Bucuresti, conditii excelente, padocuri individuale, locuri de joaca, plimbare 3-4 ore zilnic Asistenta veterinara nonstop Adresa: Bucuresti, sector 6 Telefon: 0723267672 Pensiuni pt. animale SHALIMAR VET Pensiune canina si felina; dog sitter Orar L–V: 8,30–20,30; S: 9–14 Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 127, sector 5 Telefon: 0724.280.292; 0744.927.773 Pensiuni pt. animale sincer..nu stiu cata incredere sa am in pensiunile respective, eu as incerca sa o las cu un cunoscut, sau sa las cheia cuiva de incredere sa vina din cand in cand, mai ales ca pisicilor nu le plac schimbarile de locuinta...dar succes, si sa ne spui ce ai facut pana la urma! |
Posted 23 July 2006 - 14:31

sincer..nu stiu cata incredere sa am in pensiunile respective, eu as incerca sa o las cu un cunoscut, sau sa las cheia cuiva de incredere sa vina din cand in cand, mai ales ca pisicilor nu le plac schimbarile de locuinta...dar succes, si sa ne spui ce ai facut pana la urma! Si eu sunt de aceeasi parere, adaugand faptul ca acea cunostinta sa fie atenta daca pisica manifesta vreun simptom de boala, pentru a te chema in acel caz sa o duci la medic. Au fost cazuri dramatice cand chiar rude,ca sa nu strice concediul celor plecati,nici nu au chemat un medic,nici nu au chemat pe cei plecati in concediu.Iar animalul a murit. Iar cat despre pensiuni,aici sunt multe lucruri importante...mult mai importante decat puricii... Important este sa nu contracteze o boala contagioasa...depinde cum se face dezinfectia acolo. Si mai este importanta starea psihica a bietei pisici care din toata casa la dispozitie se va vedea inchisa intr-o cusca(ma rog,din termopan sau oricum ceva elegant)si supusa unor mirosuri cu totul straine. Noi cand aveam o singura pisica(motan) ne organizam concediile in asa mod incat il puteam lua cu noi . Asa a fost motanul nostru si la munte,si la mare :) Mai gandeste-te... Edited by Gilda, 23 July 2006 - 14:33. |
Posted 23 July 2006 - 14:34

Cel mai bine pt pisi ar fi sa ramana la ea acasa si sa gasesti o persoana de incredere care sa vina pe la ea, sa ii dea mancare, sa petreaca putin timp cu ea. Daca nu exista nici o sansa asa, poti incerca si la yoyo pet, recomand clinica din iancului sau din militari.
contact nonstop 9690 Bd. IULIU MANIU nr.59, sector 6 (fostul SHERIFF'S) Sos. IANCULUI nr.11, sector 2 (intersectia Mihai Bravu cu Iancului - 100m) Bd. DIMITRIE CANTEMIR nr.19-21, sector 4 (zona fostului restaurant Budapesta) Telefon: 9690, 021 - 430.17.10, 021 - 250.09.28, 021 - 330.91.76 [email protected] www.yoyopet.ro |
Posted 23 July 2006 - 15:12

Cel mai bine pt pisi ar fi sa ramana la ea acasa si sa gasesti o persoana de incredere care sa vina pe la ea, sa ii dea mancare, sa petreaca putin timp cu ea. |
Posted 23 July 2006 - 19:57

daca intr-adevar o lasi la o pensiune, eu am "vizionat" doua: yoyopet iancului si mash. yoyopet arata de zece ori mai bine decat mash (la asta din urma erau niste custi, la propriu, cu gratii, in care aveam dubii ca mai are loc sa miste pisica dupa ce-i puneam litiera si castronasele).
de yoyopet militari am auzit ca au pensiunea la subsol, cu lumina artificiala care e aprinsa doar cand coboara o fiinta umana. stiu ca pisica vede pe intuneric, dar nu mi-ar placea ideea. subscriu si eu la ce s-a scris mai sus: daca mananca mancare uscata (fiindca altceva e mai greu de lasat o zi intrega), cel mai bine e s-o lasi in propria ei casa si sa treaca cineva zilnic. |
Posted 01 June 2007 - 16:04

Ati lasat vreodata catelul la vreo pensiune canina? Daca da cum l-ati gasit cand v-ati intors? Ati fost multumiti?
Am vizitat si eu ceva situri de la cateva pensiuni canine de prin Bucuresti insa aratau aproape infricosator. Catelul saracul sta intr-o cusca de max 2m patrti, cu gratii, habar nu am daca are ceva pe jos sau e doar beton sau gresie. Prin zona Clujului/Timisoarei cunosteti ceva pensiuni de incredere? |
Posted 01 July 2007 - 15:58

nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu nu mi-am lasat niciodata cainele in astfel de locuri!
am preferat sa il iau cu mine (pt cateva clipe/zile relaxante nu vreau sa ma invinovatesc toata viata) nu ai de unde sa sti cum se poarta cu el, nu ai de unde sa sti daca manaca /bea + cat platesti o zi de cazare intr-un astfel de loc poti sa-l iei cu tine si sa-i platesti un loc la hotel (e acelasi lucru) DAR E CU TINE! |
Posted 04 December 2007 - 21:58

eu stiu o singura astfel de pensiune...dar e la periferia Bucurestiului...undeva langa autostrada A2 --> Bucuresti - Constanta
|
Posted 09 December 2007 - 20:03

Posted 11 February 2008 - 11:56

Dragi iubitori de animale,
AM si eu o problema...la sfarsitul saptamanii vine mama mea in vizita la mine...but we have a problem...mama mea este alergica la pisici...si in plus nu concepe ideea de a avea un animal in casa. In fine, ideea e ca tre sa imi duc febletea mea la o pensiune.... :( Pls, daca aveti recomandari...unde e mai bine, ce conditii sunt...am mai citit posturi pe aceasta tema dar erau mai vechi...de aceea am revenit...cu intrebarea... Astept raspunsurile voastre..... :( Tnx |
Posted 17 July 2008 - 12:53

Salut! Sunt din Bucuresti si in curand voi pleca in vacanta pentru cateva zile, dar nu stiu unde as putea sa-mi las motanul. Mi-ar putea recomanda cineva o pensiune pentru animale, de preferinta in sectorul 1? Am auzit ca sunt si cabinete veterinare care ofera servicii de acest gen, dar deocamdata nu am gasit asa ceva. Multumesc mult!
|
Posted 17 July 2008 - 13:12

Nu poti aranja cu un prieten/ruda/vecin sa vina zilnic sa-i dea de mancare si apa si sa se joace putin cu el ? Eu asa fac cand plecam toti de acasa, pisicile in general sunt foarte stresate daca le schimbi locul cu care sunt obisnuite (respectiv casa).
|
|
Posted 18 July 2008 - 14:00

Salut! Sunt din Bucuresti si in curand voi pleca in vacanta pentru cateva zile, dar nu stiu unde as putea sa-mi las motanul. Mi-ar putea recomanda cineva o pensiune pentru animale, de preferinta in sectorul 1? Am auzit ca sunt si cabinete veterinare care ofera servicii de acest gen, dar deocamdata nu am gasit asa ceva. Multumesc mult! Sunt cabinete/pensiuni, dar te costa cam 30-50 lei pe zi. Asa ca mai bine il lasi cu o cunostinta :D |
Posted 18 July 2008 - 14:24

Eu am fost plecata de acasa 2 saptamini in iunie si mi-am facut multe griji pentru o pisicuta de 4 luni care a ramas singurica. Ma gindeam ca va refuza sa manince de dorul nostru si va sfisia de nervi perdelele...:( Sau chiar mai rau.
Parintii mei nu au vrut sa o ia la ei, nefiind obisnuiti cu un animal in casa. Stiind si cum zgreaptana mititica la canapele nici nu am insistat...Parintii au acceptat totusi sa vina o data pe zi ca sa ii schimbe apa, sa ii puna de mincare si sa ii curete litiera. Pisica s-a simtit foarte bine, n-a avut nici un fel de probleme. Cred si eu ca e mai bine sa o lasi in casa ta, unde are ea tabieturile ei. Trebuie doar sa gasesti o persoana de incredere la care sa ii poti lasa cheia de la casa. |
Posted 20 July 2008 - 17:47

Multumesc mult de tot, o sa vad cum ma descurc.
Jowadt: mi-ai putea da, totusi, cateva adrese? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users