![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
DACIE care vrea sa vada Viena
Last Updated: Jun 25 2006 12:45, Started by
Tarzy
, Jul 11 2003 12:09
·
0

Posted 21 June 2006 - 08:33

Asta ar insemna ca nici Smarturile(fortwo) sa nu poata circula pe Autobahn
![]() |
Posted 21 June 2006 - 14:24

El da. Tu nu. Sonykel, cu antecedentele tale, recomand trenul.
|
Posted 25 June 2006 - 11:43

nu ma duc eu.si am intrat si eu o data in stalp si acum sunt cel mai groaznic shofer.si cica am auizt ca pe autobahn stalpii sunt moi.
![]() |
Posted 25 June 2006 - 12:45

Eu am patit in epoca Dacia sa vreau sa merg la bucuresti sa se strice dupa 200km (la severin)... Nu as avea curajul sa plec cu dacia (1310) in strainatate... Nu de alta, daca se strica acolo si predatul la fiare vechi de costa citeva sute de euro, ce sa mai vorbim de remorcat/reparat...
Asa cum mai circula prin fostul DDR entuziasti cu trabanturi, wartburguri, chiar si dacii, nu vad de ce sa fie interzisa o masina doar pt ca e veche... ![]() PS Cind eram copil am fost cu parintii in tarile (foste) comuniste, cu dacia, mii de km, dar erau alte vremuri si tarile respective erau pline de dacii, erau alte preturi la (eventuale) reparatii... Edited by H725, 25 June 2006 - 12:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users