Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
In ce situatii cereti o a doua op...

DigiMobil - IP public?

Glet de finisaj peste chit acrili...

La multi ani @Passenger001!
 La multi ani @barbosa1bis!

La multi ani @MikeSpike!

Cum curat gletul de pe perete

Soluție incalzire apartament...
 Culori fire la boxele de jogger

Autorizatie Birou Acte Auto

Parbriz defect

Ajutor cercetare lucrare de diser...
 M-am culcat cu un tip și apo...

Facultate din Bucuresti posibil o...

Eroare steering

Recomandare service pentru repara...
 

Kanal D HD România.

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
1682 replies to this topic

#1657
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018

Știrile Kanal D și NEWSTIME, programele informative ale Kanal D și Kanal D2, ediții speciale dedicate zilei de 1 Decembrie


Marea Sărbătoarea Națională, reflectata prin reportaje dedicate și transmisiuni în direct de la Parada militară de 1 Decembrie

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Știrile Kanal D și NEWSTIME, grupajele informative ale Kanal D și Kanal D2, vor aduce în casele telespectatorilor români de pretutindeni bucuria sărbătorii naționale, marcând aceasta zi cu totul specială prin materiale dedicate, reportaje la cald din întreagă țară, mărturii ale invitaților din platoul Știrilor, dar și transmisiune în direct de la Parada Națională

“Neam Unit- Fă un bine României!”, reportaje emoționante la Știrile Kanal D de la ora 19:00

De la ora 9:00, vineri, 1 decembrie, Știrile Kanal D, prezentate de Simona Pătruleasa, îți aduc poveștile românilor care “trezesc” România, care pleacă în zori de acasă, contribuind la schimbarea în bine a locurilor pe care le numesc "acasă". Reportajele din cadrul Știrilor Kanal D  de la ora 9:00 vor evidenția dedicarea celor care fac schimbări care contează în comunitățile lor.

De la ora 12:00, Jurnalul de prânz, prezentat de Cristina Dorobanțu, vă aduce în prim-plan transmiterea tradițiilor din generație în generație și modul în care tinerii se raportează la obiceiurile comunităților din care fac parte. Invitați din diferite zone ale țării, reprezentând noua generație pasionată de muzica tradițională românească, vor demonstra cum pot conserva și promova moștenirea străbunilor. Știrile Kanal D de la ora 12:00 vor oferi, de asemenea, imagini inedite de la parada de 1 Decembrie.

La ora 19:00, sub semnul “Neam Unit- Fă un bine României!”, Christian Sabbagh va prezenta reportaje emoționante despre oameni cu inițiative și proiecte care contribuie  la evoluția României.  Telespectatorii vor fi martorii unor povești impresionante despre români care au renunțat la tumultul marilor orașe pentru a reda viața unor comunități amenințate cu dispariția. Un alt aspect adus în atenție este întoarcerea la viața tradițională, unde grija pentru gospodărie, animale și pământ reprezintă priorități.

În plus, telespectatorii vor face cunoștință cu eroii din comunitățile uitate, oameni care au adus schimbări semnificative în viața semenilor lor. De asemenea, se vor evidenția contribuțiile pozitive ale străinilor la evoluția României; unii  dintre ei, venind în vizită, au distribuit  povești fascinante despre România, ce schimbă percepția globală despre țara noastră. Alții chiar s-au stabilit în România, impresionați de bogăția culturală și naturală a țării în care au ales să trăiască.

NEWSTIME, cu Radu Andrei Tudor – ediție specială de la ora 10:30, la Kanal D2,  transmisiune în direct de la Parada  militară de Ziua Națională a României

  Pe Kanal D2, NEWSTIME, cu Radu Andrei Tudor la pupitru, va transmite în direct Parada Națională de 1 Decembrie, începând cu ora 10:30. Această ediție specială NEWSTIME va aduce în casele telespectatorilor momente memorabile și emoționante ale Paradei militare de Ziua Națională a României. Seara, la NEWSTIME, de la ora 20:00, vor continua materialele speciale, în ton cu marea celebrare a românilor de pretutindeni.

Kanal D și Kanal D2 vă invită să sărbătorim împreună, de 1 decembrie, Ziua Națională a României, urmărind aceste ediții speciale care celebrează tradițiile, curajul și unitatea care ne definesc ca popor.

Sursa: https://kanald2.ro/s...embrie-20366269

#1658
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
Kanal D aduce o ediție specială a quiz show-ului Jocul cuvintelor de 1 Decembrie. La ediția specială care va fi difuzată vineri, de la ora 23.00, vor participa interpreți de muzică populară și artiști de muzică ușoară.

https://www.paginade...anal-d-21403127

#1659
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
Sigla Kanal D de Ziua României:

Attached Files



#1660
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018

“Tărâmuri nelegiuite”, un nou serial turcesc tulburător, în curând, la Kanal D!


Kanal D va veni, în curând, în întâmpinarea fanilor serialelor turcești cu o nouă producție impresionantă, “Tărâmuri nelegiuite”, (titlul original: “Kanunsuz Topraklar”/”Lawless Love”), o poveste dramatică despre sacrificii, iubire, alegeri dificile, ce readuce în fața telespectatorilor actori îndrăgiți de publicul roman.

Ugur Gunes, chipeșul și talentatul actor turc pe care telespectatorii l-au îndrăgit deja urmărindu-l în serialul “Mă numesc Zuleyha”, revine în casele românilor, prin intermediul noului serial, “Tărâmuri nelegiuite”, de data aceasta interpretând un nou rol impresionant, cel al lui Davut, personajul central al producției.

  Acțiunea serialului se petrece în anul 1940, în orasul Zonguldak, din Turcia, și ne înfățisează, într-o maniera unică, o poveste despre dragoste și sacrificiu.

În Zonguldak, toată lumea își câștigă existența lucrând la mina de cărbune care aparține celui mai bogat om al comunitatii, Malik (interpretat de Murat Daltaban), un personaj lipsit de scrupule. Pe lângă mină, el deține și majoritatea câmpurilor agricole din zonă, iar oamenii care locuiesc pe aceste terenuri sunt, practic, chiriașii lui.

Malik nu le cere chirie, dar ei plătesc mai mult decât suficient, lucrând in conditii dintre cele mai grele, in mină.

Davut este un tânăr care trăiește o viață modestă alături de cei doi frați ai săi, sora lui de 6 ani și părinții lor. Davut, frații săi și tatăl lor sunt cu toții mineri care lucrează pentru Malik. Într-o zi, un accident teribil are loc; mina se prăbușește din cauza acțiunilor necugetate ale lui Malik și nouă mineri isi pierd viata, inclusiv tatăl lui Davut.

Suferința prin care trece tânărul este greu de imaginat și acesta vrea să își răzbune tatal. Destinul lui Davut  devine tot mai dramatic. Cand peste toate încercările intervine dragostea, acesta simte că viața lui va lua alta turnură.

O noua provocare apare când realizează că femeia de care se îndrăgosteste,  Gulfem (Esra Bilgic), este fiica lui Malik, omul pe care îl consideră vinovat de moartea tatalui său.

Va fi dragostea mai puternica decat nevoia de a face dreptate?

Carismaticul actor Ugur Gunes, în vârstă de 36 de ani, a cucerit publicul din România prin interpretarea rolului “Yilmaz”, din “Ma numesc Zuleyha”, serial difuzat la Kanal D, și este unul dintre cei mai talentați actori din Turcia.  Publicul Kanal D îi va putea admira, alături de acesta, și pe Esra Bilgic Tore, Necip Memilli, Murat Dalbatan, Kaan Tasaner, nume de referinta ale cinematografiei din Turcia.

Nu ratați, în curând, o nouă poveste captivantă, “Tărâmuri nelegiuite”, o producție care îi  va cuceri telespectatorii din România.

Sursa: https://www.kanald.r...anal-d-20370745

#1661
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
“Tărâmuri nelegiuite”, din 27 decembrie, la Kanal D! Noul serial turcesc va fi difuzat de luni pana joi, de la 20:00

https://www.kanald.r...-20-00-20372021

#1662
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018

Crăciunul la Kanal D. Ediție specială „Asta-i România” și campania „Dăruiește Crăciun”


În acest an, Kanal D a pregătit de sărbători o ediție specială a emisiunii Asta-i România, găzduită de Mihai Ghiță, dar și o campanie intitulată „Dăruiește Crăciun”.

În Ajunul Crăciunului, de la ora 14.30, cei de acasă vor putea să urmărească povestea unei familii care speră la o reuniune de sărbători, în cadrul ediției speciale Asta-i România.

„Crăciunul nu este despre mult și bine, ci despre lucrurile simple care aduc fericirea, despre puținul care, odată dăruit, înseamnă enorm pentru cei care n-au avut și nu au”, spune Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii.

Campania „Dăruiește Crăciun

Începând din această seară și până în Ajunul Crăciunului, știrile Kanal D au pregătit o serie de reportaje din campania intitulată Dăriuește Crăciun.

Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa iubirii, Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, de la Kanal D2 și Simona Pătruleasa, prezentatoare a Știrilor Kanal D, se află alături de mai mulți copii, într-un târg de Crăciun din București.

Andreea Mantea:

„Copiii sunt minunați, sinceri și au un suflet atât de pur! Chiar dacă trăiesc înconjurați de probleme, au zâmbetul pe buze și sunt atât de frumoși! Crăciunul este în primul rând despre Nașterea Domnului și despre bunătate și schimbarea pe care El a adus-o în lume.

Dacă vrem bine, trebuie să facem bine, dacă ne dorim să fim înconjurați de oameni fericiți, trebuie să fim noi fericiți, dacă vrem lucruri frumoase, trebuie să oferim lucruri frumoase.”

Andreea Mantea se va afla chiar în această seară, alături de copii, la Târgul de Crăciun.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea grupajului informativ Kanal D de la ora 09:00:

„Am avut privilegiul de a trăi alături de acești micuți momente de bucurie autentică, pe care le aduc sărbătorile de iarnă. Am văzut strălucirea din ochii lor atunci când au primit daruri, iar acele clipe au fost pentru mine adevărate lecții de viață.

Prin intermediul acestei campanii sociale, ne propunem să aducem un strop de căldură și sărbătoare în sufletele acestor copii, creându-le un Crăciun plin de magie și iubire.”

Radu Andrei Tudor:

„Am avut parte de momente cu adevărat emoționante și am retrăit bucuria copilăriei prin acești copii atât de frumoși și de buni. Avem cu toții capacitatea de a face o diferența reală, de a aduce speranță în inimile celor care au nevoie de noi.

Este încă o experiență din care învățăm că împreună suntem mai puternici și că gesturi mici, făcute cu tot sufletul, pot sa creeze schimbări majore, în bine, în viața celorlalți.”

Kanal D sprijină prin această campanie eforturile Fundației World Vision România care și-a propus să aducă peste 2500 de copii din satele României la un Târg de Crăciun, spectacol sau film, pentru prima oară în viață acestora.

Sursa: https://www.paginade...n-2023-21435093

#1663
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
De revelion, Kanal D va difuza Casa Iubirii (19:00 si 23:30) si Roata Norocului de la 21:00 https://program-tv.n...NALD/31.12.2023

#1664
FANCHELSEA-BVB-MILAN

FANCHELSEA-BVB-MILAN

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,584
  • Înscris: 30.07.2018
ce program de nimic au ăștia de la Kanal D de revelion cu Marele negru care a ajuns un loser încă din perioada când mai pâlpâia pe la antene acum se laudă când face și el cifrele de primul loc patru cinci ediții pe an cu emisiunea aia de rebus dar fuge de concurență marele rege al audiențelor

până la urmă au avut dreptate ăia din antenă să îi dea cu flit să l trimită la plimbare când el recomandă la ultimul revelion pentru antenă lumea să nu stea în fața televizorului Păi nu asta e meseria ta să ții lumea în fața unui produs pe care îl faci

#1665
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,048
  • Înscris: 22.09.2013
Și Roata norocului și Casa iubirii (cea de la 23:30) au fost în reluare!
Dar, oricum, Kanal D nu mai e interesată de Revelion, în mod ciudat, după ce, între 2007 și 2021 au avut Revelion în fiecare an!  E al doilea an când nu au Revelion (nici în 2022 nu au avut). De când a venit Negru la Kanal, postul a preferat să nu mai facă Revelion,  nici măcar cu vedetele lor, cum ar fi Bursucu!

#1666
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
În curând, “Poveste din Anatolia”, o nouă producție dedicată fanilor serialelor turcești de succes, la Kanal D!

Pe fundalul unor evenimente dramatice, ce pun pe jar o întreagă comunitate, se dezvăluie povești de familie, viața de zi cu zi a protagoniștilor, precum și personajele excelent conturate.

În centrul acțiunii se află un tânăr inventator, Taner (interpretat de Berk Atan), care trăiește într-un mic orășel din stepa Anatoliei, Gedelli, străjuit de muntele Gonul (“Muntele Inimii”). De acest munte se leagă viața locuitorilor din Gedelli, dar și o legendă care pare să nu le dea pace.  Potrivit acesteia, “când inima unui îndrăgostit este rănită, o piatra va cădea de pe muntele Gonul”.

    Nu pierdeți, în curând, la Kanal D, o nouă poveste tulburătoare despre speranță și puritatea iubirii – “Poveste din Anatolia”!

#povestedinAnatolia #imiplacserialeleturcesti

Sursa: https://www.facebook...f4jw6SsAHVsmCl/

#1667
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
Un nou sezon al emisiunii de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai”, din 14 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D
https://www.kanald.r...anal-d-20375323

#1668
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
Marea Finală „Casa iubirii” duminică, 14 ianuarie 2024, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

Nu ratați noul sezon din „Casa iubirii” incepand luni, 15 ianuarie 2024, de luni până vineri de la 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică de la 16:00 și 19:00, cu Andreea Mantea!
https://www.kanald.r...finale-20375483

#1669
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
„Poveste din Anatolia” va avea premiera luni, 22 ianuarie, de la ora 20.00 și va înlocui serialul „Tărâmuri neleguite”, care va ajunge la final vineri, 19 ianuarie. Noul serial se va difuza în fiecare zi de luni până vineri la Kanal D.

Sursa: https://www.paginade...atolia-21457673

#1670
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
Dan Negru revine cu cel de-al patrulea sezon al quiz-show-ului Jocul cuvintelor. Emisiunea cu şi despre cuvinte de la Kanal D se întoarce cu episoade noi începând de mâine, 24 ianuarie, de la ora 23.00. https://www.paginade...-patru-21469737

#1671
chioseaaw

chioseaaw

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 07.01.2024
Kanal D a fost amendat de CNA pentru reclame în exces. Într-o singură lună, a avut peste 6 ore de publicitate în plus.

Sursa:https://www.paginade...citate-21469578

#1672
yanni17

yanni17

    -------------------

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,589
  • Înscris: 19.11.2010
“O dragoste”, noul serial care va cuceri publicul din România, în curând, numai la Kanal D

https://www.kanald.r...anal-d-20382321

#1673
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
Serialul turcesc “O dragoste”, o poveste captivantă despre puterea iubirii, va avea premiera luni, 19 februarie, la Kanal D, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

De săptămâna viitoare, serialul “Poveste din Anatolia” va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la 16:30, la Kanal D2.

https://www.kanald.r...anal-d-20383786

#1674
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 06.11.2018
Kanal D a exagerat cu reclamele şi în luna decembrie. Televiziunea a primit a treia amendă de 200.000 de lei de la CNA

Raportul CNA arară că în luna decembrie, în prime-time, Kanal D a depăşit timpul alocat reclamelor cu mai bine de 5 ore şi 38 de minute. Acelaşi raport arată că pe parcursul unei luni, postul de televiziune a avut 28 de depăşiri, adică aproape în fiecare zi.
https://www.paginade...citate-21491620

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate