Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
clubul grararelor in stil america...

Bariera de oxigen EVOH la teava I...

Winamp a fost relansat, ca aplica...

Mesaj de text spam de la numarul ...
 planificare traseu Europa

Intrebare motor masina spalat ind...

Butasi smochin

Zborurile tot mai nesigure?
 La multi ani @A_Stere!

Albire profesionala dentara

Rulou textil terasa

Situație ciudata siguran5...
 Anxietate sau probleme de sanatate?

Pagina web pentru verificare tele...

Conectare multipla de pe acela...

Problema material CM 11
 

internet pe telefon de la calculator

- - - - -
  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#19
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
Dar prin cablu de date pot intra pe internet de la calculator?
Am un v360 de la orange.

#20
matthew

matthew

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 22.12.2005
era un soft să păcăleşti mobilul prin bluetooth..Făcea un acces point separat Am încercat pe un 3650 şi nu a mers :(

#21
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
matthew ce nume are softul ?
prin cablu de date nu merge?

#22
matthew

matthew

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 22.12.2005

View Postryady, on Jun 14 2006, 08:29, said:

matthew ce nume are softul ?
prin cablu de date nu merge?
Nu mai știu sincer.. Nu mai am de câteva luni telefonul respectiv. Cablu de date nu am avut atunci să încerc.

#23
Confuz

Confuz

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 70
  • Înscris: 03.06.2005
Un link bun de unde se poate descarca mRouter pt symbian s60v3 cunoasteti?

#24
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003

View Postfrexxl, on May 30 2006, 18:31, said:

pai si eu tot asta fac...intru pe net cu telefonul prin cablu de date folosind ''internetul'' de la reteaua de cartier la care sunt legat

Detaliaza..ce setari ai facut si unde pt asta

#25
rus_alex_syx

rus_alex_syx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 20.05.2006
salutare, aici este o explicatie buna cum se foloseste gnubox:

http://discussion.fo...h...6953&page=4

gasiti si link-uri de unde sa downloadai ceea ce trebe. eu am un nokia E50 si mai dupamasa o sa incerc sa imi fac si eu. problema este ca trebe  semnat fisierul .sis
am atasat fisierul .sys, dar acesta este numai pt s60 v3

a reusit cineva intre timp sa faca sa mearga treaba ? ma intereseaza in special pt nokia Seria E

Attached Files


Edited by rus_alex_syx, 22 August 2007 - 12:10.


#26
bboossuull

bboossuull

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.08.2007

View Postrus_alex_syx, on Aug 22 2007, 13:09, said:

salutare, aici este o explicatie buna cum se foloseste gnubox:

http://discussion.fo...h...6953&page=4

gasiti si link-uri de unde sa downloadai ceea ce trebe. eu am un nokia E50 si mai dupamasa o sa incerc sa imi fac si eu. problema este ca trebe  semnat fisierul .sis
am atasat fisierul .sys, dar acesta este numai pt s60 v3

a reusit cineva intre timp sa faca sa mearga treaba ? ma intereseaza in special pt nokia Seria E


te rog ajuta-ma si pe mine ...am un n80 si vreau sa imi bag net pe telefon de la caluclator...plsssss.. de ce porgrame am nevoie si cum trebuie sa le folosesc...explicati-ma va rog pas cu pas ce trebuie facut...mersi mult

Edited by bboossuull, 22 August 2007 - 13:20.


#27
rus_alex_syx

rus_alex_syx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 20.05.2006

View Postbboossuull, on Aug 22 2007, 14:19, said:

te rog ajuta-ma si pe mine ...am un n80 si vreau sa imi bag net pe telefon de la caluclator...plsssss.. de ce porgrame am nevoie si cum trebuie sa le folosesc...explicati-ma va rog pas cu pas ce trebuie facut...mersi mult


salut, pt nokia N70 si N90 s-a facut deja :)) exact pt N80 nu.
pt n70 si n90 este inca in testare
pe n70 a mers
pe n90 inca nu s-au primit rezultate

http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/
intra aici si sus trebuie sa ai un link nokia phons apasa acolo eu momentan nu am testat deseara o sa incerc.
nu stiu ce difera de la un model la altul, asa ca nu te pot ajuta f mult eventual o sa iti spun ce am facut sa imi mearga mie
se pare ca merge si prin cablu si prin bluetooth.

#28
baghy

baghy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,382
  • Înscris: 21.12.2006
dar pe java nu mere ?

#29
rus_alex_syx

rus_alex_syx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 20.05.2006

View Postbaghy, on Aug 22 2007, 22:12, said:

dar pe java nu mere ?


nu stiiu sigur, dar ma indoiesc. din cate stiu eu java nu are asa acces mare la sistem, este doar mai mult de interfata

#30
baghy

baghy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,382
  • Înscris: 21.12.2006
aha .... pacat k nu mere .... oricum ma bate gandul sa-mi cumpar un nokia 5500 ... pe ala mere ?

#31
rus_alex_syx

rus_alex_syx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 20.05.2006

View Postbaghy, on Aug 23 2007, 08:13, said:

aha .... pacat k nu mere .... oricum ma bate gandul sa-mi cumpar un nokia 5500 ... pe ala mere ?


da, pe ala merge

#32
KALOO

KALOO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 08.12.2006

View Postrus_alex_syx, on Aug 22 2007, 22:14, said:

nu stiiu sigur, dar ma indoiesc. din cate stiu eu java nu are asa acces mare la sistem, este doar mai mult de interfata
are acces la sistem. De exemplu cu 6230i folosit shmessenger pot sa aleg poze ce le-am facut cu mobilul sa le trimit cuiva cu care discut.\

Oricum...De ce sa ai net pe mobil daca ai pe calculator deja ?

Edited by KALOO, 05 September 2007 - 18:03.


#33
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
ca sa poti intra pe messenger cand esti pe wc...

#34
mirmurm

mirmurm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.07.2007
Salut,

in legatura cu gnubox si internet connection sharing :

cei cu telefoane S60v3 trebuie sa aiba, cum zicea si cineva mai sus, aplicatia gnubox 'semnata" de symbiansigned.com, inainte de a o putea instala... cei cu telefoane mai vechi (eu am un 7610 care a mers fara dureri mari de cap, probleme am avut cu N73),sunt ceva mai norocosi, nu au nevoie de aceasta operatiune (de semnare) si fac download/install  direct (dar au nevoie de configurarea gnubox ulterioara instalarii, descrisa in link-urile de mai jos)
de catva timp, cei de la symbian signed nu mai acorda inregistrare cont gratis, deocamdata, (necesara pentru finalizarea "semnarii" gnubox), asa ca trebuie sa gasiti pe cineva pe forumurile de pe net care sa faca asta pentru voi (repet, e valabil doar pt cei cu telefoane S60v3)
procedura pt PC e explicata aici:

http://symbianworld....box-on-nseries/
    sau
http://web.singnet.c...th Internet.htm  (sunt niste link-uri la mijllocul paginii catre gnubox-uri pt diverse versiuni de nokia, mai vechi, care nu trebuie "semnate" symbian)

si, evident, varianta oficiala a "howto": (cred ca a mai fost postata de cineva)
http://gnubox.dnsali...ox/sharing.html (mie nu mi-a reusit,dar poate le iese altora)


pt mac osx aici (e muuuult mai simplu, fara softuri aditionale, etc, mai putzin faza cu semnarea gnubox pt tel mai noi):
http://ruk.ca/w/inde...Series_60_Phone

Succes! :peacefingers:

#35
mirmurm

mirmurm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.07.2007
Completare


(Un mix din diverse tutoriale care la mine a functionat cu succes)

VALABIL PT conexiune internet PC prin ROUTER !

GNUBOX trebuie sa fie deja instalat pe tel! (si bluetooth pe PC pornit, evident)
FARA mrouter si alte softuri aditionale !!!
DISABLE PC FIREWALL COMPLETELY PT TESTE CONEXIUNE


ON YOUR PC (Microsoft BT stack!!!!!, nu e nevoie de ivt bluetooth soleil, widcomm sau altele))
Switch on BT on ur PC and ur fone.


# Open registry editor (on the computer, Start|Run..., type regedit and click OK)
# Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters in the tree.
# Look for IPEnableRouter on the right

    * If you found it, change the value to 1
    * If you did not find it,

         1. select Edit|New|Doubleword value (or DWORD value).
         2. Enter the name IPEnableRouter (take care for capital letters)
         3. and a single 1 in the value field.

# Close registry editor
# Reboot your computer to apply the changes. DO NOT FORGET THIS. It won't work without rebooting.


Step1: Right click the BT icon in the system tray, “Open Bluetooth Settings”
go to “COM Ports”.
If it is blank, click on “Add”-> “Incoming (device initiates the connection)”
Look at the COM number…mine is COM4. it varies…let’s put it as COM# Inlocuim # cu numarul care ne apara acolo)

Step2: Go to “Control Panel” -> “Phone and Modem options”. Select the tab “Modem”
Add a modem. Check the box saying “Don’t detect modem”.
Select the type as “Communications cable between two computers”
connected on Bluetooth Serial Port COM#

Step2: Go to “Control Panel” -> “network connections”. Create a new connection
“setup advanced connection” –> “accept incoming connections” –> select ur COM# and uncheck other connections/modems and leave the rest of the stuff as it is and then continue and finish.

La "Networking" ,"Internet Protocol TCP/IP" , "Properties" bifez "allow callers to access my local area network".
La "TCP/IP address asignment bifez "Specify TCP/IP addresses" pun 2 IP-uri consecutive din IP-urile de LAN recunoscute de router.(click pe buton xp "start", aleg "run" , scriu acolo "cmd"
si, in fereastra deschisa sriu "ipconfig /all" fara ghilimele, dau enter si vad ce IP are compu meu si ce DNS. De ex, daca IP-ul pc e 192.168.1.7, pot alege 2 IP-uri consecutive ca 192.168.1.30 si
192.168.1.31 sau orice IP care sa fie recunoscut de router si care sa nu se "incalece" cu IP-urile altor PC de pe LAN)

GNUBOX!!

Step1: On the phone, Go to “Tools”->”Settings”->”Connection”->”Access points”
Go to “Options”->”New access point”->”Use default settings”
Name it ‘Bt’ .
Make sure you set it to use ‘Data call’ as the bearer.
Set the number to call to something that cannot be called (e.g 321),
username as abc, password: xyz
Leave the rest as it is…

(USERUL SI PASS tre sa apara si in "incoming connection PROPERTIES,  adaug unul nou , daca e necesar. in acest caz user "abc", pass "xyz")
TOT acolo , la incoming conections properties bifez si "REQUIRE all users to secure thier passwords and data"!!
Tot in "incoming connections"(PC) am bifat si "VPN allo other users to make private connections to my computer..." (nu stiu daca era necesar)

Step2: Start GnuBox.
Now you should see on the screen that the DialOutISP record is found,
and the phone number you just entered is printed on the screen.
However, the ModemBearer should still show ‘No rec’.
- Select “Options”->”Install”->”Create records”
- Exit gnubox with “Options”->”Exit”
- Start GnuBox again.
- Now you should see on the screen that the ModemBearer is shown and the ‘No rec’ error is gone.
- Create the bluetooth pairing between your phone and the computer.
- Launch GnuBox. Select “Install”->”Set RAS login script”
- Then select “2box bluetooth”->”Serial port”
- On the upcoming device selection dialog, select your computer,
and in the question about encryption click Yes (or OK if you only have that)

TEST: aleg din menu-ul "debug" al gnubox-ului "bring up IF", daca apare mesajul "connection open", totul e OK ! :)
Ies din gnubox si..

- Launch your phone browser and enjoy!!

NU uitati sa dati "disable" la firewall sau sa alegeti "allow all" functie de tipul de firewall folosit!!

(opera mini sau netfront, NU nokia default web browser. Aleg la "access point, Bt, evident)
Daca browserul da DNS error, trebuie trecute DNS-urile intrand iar la Bt, in tel "access points:, "options" "advanced"
Daca opera mini da alte erori, puteti incerca "menu" "tools" "settings", alegeti "network setup" iar browser-ul va incepe niste teste de conexiune.
Daca aveti probleme cu deschiderea 'access points" pe tel, dupa instalare gnubox, deschideti "gnubox" si alegeti "delete records" (poate fi necesara re-creearea ulterioara a conexiunii Bt...)

credits:
http://gnubox.dnsali...ox/sharing.html
http://symbianworld....box-on-nseries/

#36
AndreiSteaua10

AndreiSteaua10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.10.2007
Aha si la D900i!:D?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate