Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo
 Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 

internet pe telefon de la calculator

- - - - -
  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#1
vjnookie

vjnookie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 29.02.2004
daca am internet acasa si vrea sa "imi trag" si in telefon de la cel de pe calculator se poate? pot sa dau sharing intr-un la internet sa pot sa iau si pe telefon? e util ca mai updatez antivirusul, mai vad un scor la vreun meci in timp ce colegul se joaca ceva...etc. stie careva?

#2
broink

broink

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 29.11.2004

 vjnookie, on May 30 2006, 18:15, said:

daca am internet acasa si vrea sa "imi trag" si in telefon de la cel de pe calculator se poate? pot sa dau sharing intr-un la internet sa pot sa iau si pe telefon? e util ca mai updatez antivirusul, mai vad un scor la vreun meci in timp ce colegul se joaca ceva...etc. stie careva?


cred ca doar cu wireless lan...daca telefonul tau are asa ceva.

#3
frexxl

frexxl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,589
  • Înscris: 16.05.2005

 vjnookie, on May 30 2006, 18:15, said:

daca am internet acasa si vrea sa "imi trag" si in telefon de la cel de pe calculator se poate? pot sa dau sharing intr-un la internet sa pot sa iau si pe telefon? e util ca mai updatez antivirusul, mai vad un scor la vreun meci in timp ce colegul se joaca ceva...etc. stie careva?

eu fac asta cu un spv c500 ...am setat la conexiune internet pe tel ...''conexiune de trecere'' si imi merge netul brici

#4
broink

broink

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 29.11.2004
el vrea invers....daca are internet pe calculator...el vrea sa intre pe net cu telefonul.asa merge si cu modele mai vechi, doar moedm sa aiba telefonul.cel putin asta am inteles eu.

#5
frexxl

frexxl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,589
  • Înscris: 16.05.2005

 broink, on May 30 2006, 18:27, said:

el vrea invers....daca are internet pe calculator...el vrea sa intre pe net cu telefonul.asa merge si cu modele mai vechi, doar moedm sa aiba telefonul.cel putin asta am inteles eu.

pai si eu tot asta fac...intru pe net cu telefonul prin cablu de date folosind ''internetul'' de la reteaua de cartier la care sunt legat

#6
broink

broink

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 29.11.2004

 frexxl, on May 30 2006, 18:31, said:

pai si eu tot asta fac...intru pe net cu telefonul prin cablu de date folosind ''internetul'' de la reteaua de cartier la care sunt legat

scuze, nu am intels bine ce ai spus...dar oricum nu cred ca o sa reuseasca cu un telefon mai normal treaba asta...

#7
Berti

Berti

    233SP09

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 02.03.2006

 broink, on May 30 2006, 18:33, said:

telefon mai normal treaba asta...

daca-i suficient de normal si are toti dintii in gura, inclusiv si pe cel albastru (bluetooth), atunci se poate.
Detalii aici, si eu studiez problema asta, din pacate telefonul meu e in service dar cum il primesc ma apuc de treaba.

Ba chiar ma gandesc sa investesc intr-un acces point bluetooth, de exemplu DBT-900AP. A folosit cineva Ap-ul respectiv? Pareri, opinii ??

Edited by Berti, 30 May 2006 - 19:32.


#8
frexxl

frexxl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,589
  • Înscris: 16.05.2005
@vjnookie
nu ne spui si noua ce telefon ai....poate ar aparea mai degraba un raspuns concret daca am sti ce telefon ai

#9
vjnookie

vjnookie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 29.02.2004

 frexxl, on May 30 2006, 21:04, said:

@vjnookie
nu ne spui si noua ce telefon ai....poate ar aparea mai degraba un raspuns concret daca am sti ce telefon ai

greseala mea ca nu am specificat. telefonul este 6680 si as vrea sa il conectez prin bluetooth. acum ma documentez dupa linkul dat mai sus. daca aveti solutii direct pentru 6680 as aprecia

#10
apocalypto

apocalypto

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 755
  • Înscris: 25.03.2006
Am si eu un 6600 in engleza si as dori acelasi lucru,daca se poate si vreti sa ma ajutati :peacefingers:

#11
Berti

Berti

    233SP09

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 02.03.2006

 funny_smile_2006, on Jun 2 2006, 10:47, said:

Am si eu un 6600 in engleza si as dori acelasi lucru,daca se poate si vreti sa ma ajutati :peacefingers:

Si cum doresti sa te ajutam? Vrei sa treaca stuff-ul tehnic de la Softpedia pe la tine si sa-ti configureze telefonul?
In linkul pe care l-am dat, scrie destul de clar care-s setarile... incearca-le si daca tot nu merge revino cu detalii tehnice, nu doar cu o simpla intrebare aruncata aiurea...

vjnookie: ai reusit ceva?

#12
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
am un motorola v360  si un bluetoth pe usb BlueSoleil ...
ce configurari trebuie sa fac ca sa ma conectez cu telefonul la internet prin calculator ... mentionez ca am netul pe calc... va rog daca ma puteti ajuta ... pls do help... sau macar ce programe mi-ar trebui ca sa mearga

Edited by ryady, 02 June 2006 - 20:21.


#13
apocalypto

apocalypto

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 755
  • Înscris: 25.03.2006

 Berti, on Jun 2 2006, 12:13, said:

Si cum doresti sa te ajutam? Vrei sa treaca stuff-ul tehnic de la Softpedia pe la tine si sa-ti configureze telefonul?
In linkul pe care l-am dat, scrie destul de clar care-s setarile... incearca-le si daca tot nu merge revino cu detalii tehnice, nu doar cu o simpla intrebare aruncata aiurea...

vjnookie: ai reusit ceva?
daca ai citi ai vedea ca am NOKIA 6600 nu :nonobad:  NOKIA 3650
dar o sa incerc :peacefingers:
si va zik :worthy:

Edited by funny_smile_2006, 02 June 2006 - 19:40.


#14
Berti

Berti

    233SP09

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 02.03.2006

 funny_smile_2006, on Jun 2 2006, 20:39, said:

NOKIA 6600 nu :nonobad:  NOKIA 3650

No ne scuzati, ne scuzati,abia acum am vazut, ca nu mai vad... dupa ce ai scris cu litere cat China!
Pune osu si da-ti singur seama ca nimeni nu-ti da mura-n gura, eu cel putin sigur NU! poate altceva...
Ca si asa nu prea vad bine! Asa ca n-am idee ce vrei....

Bafta maxima!

#15
vjnookie

vjnookie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 29.02.2004
am si eu o intrebare, a reusit cineva sa conecteze mrouter-ul (daca stiti programul) la bluetooth bluesoleil? mie nu mi-l detecteaza. am gasit un link ce face conexiunea folosint mrouter si gnubox dar cum mrouter nu vede bluesoleil...cel putin in cazul meu..

#16
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
I-mi puteti explica ce soft sa folosesc? sau daca v360 este compatibil sa fac o legatura prin bluetooh cu el la calculator?

#17
FISH

FISH

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 15.06.2005
Eu am un se k 700 i, as putea sa folosesc internetul din pc la telefon??? thanks

#18
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004

 vjnookie, on Jun 2 2006, 22:26, said:

am si eu o intrebare, a reusit cineva sa conecteze mrouter-ul (daca stiti programul) la bluetooth bluesoleil? mie nu mi-l detecteaza. am gasit un link ce face conexiunea folosint mrouter si gnubox dar cum mrouter nu vede bluesoleil...cel putin in cazul meu..

bifezi in mrouter porturile...

dc folosesti win xp home, merge adaptorul fara drivere...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate