![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
union reality
Last Updated: Jun 02 2006 22:23, Started by
bazooka
, May 29 2006 00:56
·
0

Posted 29 May 2006 - 00:56

salut..am si eu o problema..mi'am achizitionat de curand casca joystick union reality..arata super..faza este ca nu resusesc sa le montez..nu ma int.joystick'ul ..ma int. sa aud ceva in ele..de montat le'am montat..ca nu ai cum sa bagi altfel cablurile...dar tot nu se aude nimic.....am windows xp(sp1)..si cica pt. winxp nu iti trebuie driver..iti zice sa instalezi joystick'ul 3axys-4 butoane..si totul o sa mearga...dar nu funcioneaza...daca mai are careva asemenea casca rog frumos sa'mi dea un sfat...sau care se mai pricepe..multumesc mult
|
Posted 02 June 2006 - 22:23

salut..am si eu o problema..mi'am achizitionat de curand casca joystick union reality..arata super..faza este ca nu resusesc sa le montez..nu ma int.joystick'ul ..ma int. sa aud ceva in ele..de montat le'am montat..ca nu ai cum sa bagi altfel cablurile...dar tot nu se aude nimic.....am windows xp(sp1)..si cica pt. winxp nu iti trebuie driver..iti zice sa instalezi joystick'ul 3axys-4 butoane..si totul o sa mearga...dar nu funcioneaza...daca mai are careva asemenea casca rog frumos sa'mi dea un sfat...sau care se mai pricepe..multumesc mult Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users