![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Exchange 5.5
Last Updated: May 09 2003 21:33, Started by
garbage
, May 08 2003 10:23
·
0

Posted 08 May 2003 - 10:23

salut.
pls...HELP!!!! ;Rmaster; trimit un email spre o anumita adresa si primesc inapoi o eroare "....The destination server reported: 550 Sender verify failed" ;aaa; mentionez ca doar cu aceasta adresa am "probleme"...in rest totul e ok! :Alcoholic client - microsoft outlook, server - ms exchange 5.5 cu sp4 10x ! |
Posted 08 May 2003 - 10:27

probabil ca server-ul respectiv nu poate face reverseDNS pe IPul server-ului tau!
Da mai multe detalii te rog: IP server, eventual IP prin care e routat, domeniul server-ului de mail ... Daca nu vrei sa le faci publice, dami-le pe mail / pm |
Posted 09 May 2003 - 21:05

Quote Originally posted by Tyby probabil ca server-ul respectiv nu poate face reverseDNS pe IPul server-ului tau! Se pare ca am avut dreptate :D : Quote mail sent by garbage: Scuze, am primit o reclamatie de la un client (mai jos) si ma intrigat faptul ca in DNS aveti nume_domeniu.ro. 82806 IN MX 10 xxx.xxx.xxx.xxx. nu m-am uitat ce e in rfc1035 dar normal e sa ai un nume nu o adresa de IP ca MX, si serverul nostru de mail (nu cel de pe care ati primit mail) e mai restrictiv. Va rog (daca se poate) sa corectati problema ca sa stiu ce sa raspund clientului. intr-adevar, la reversDNS, unele servere de mail sunt setate ca, in caz de oroare, sa refuze conexiunea SMTP. Cel mai probabil asta se intampla shi la tine! Trebuie modificata inregistrarea de MX Primar (pr10) sa pointeze catre un host_name shi NU catre un IP ... de asta itzi cerusem domain / IP inainte! PS: nume_domeniu shi IP au fost "acoperite" de mine ... in original apar asha cum trebuie (domeniu / IP reale) ToateBune! :oK: |
Posted 09 May 2003 - 21:33

10x man!
si pt 'acoperire" :cool: oricum voi reveni curand...tot pe networking ;) bye |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users