Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 

Discuții despre TVR Sport HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,836
  • Înscris: 06.11.2018
Ce emisiuni va avea TVR Sport în grilă. Postul va difuza și competiții de la Jocurile Olimpice de la Paris

Noua televiziune TVR Sport începe oficial emisia sâmbăta aceasta, pe 30 martie, iar postul va găzdui printre altele competiții de la Jocurile Olimpice de la Paris, dar și jurnale de știri, transmisii în direct, dezbateri și emisiuni sportive.

Noul canal al Televiziunii Române intră în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 07.00 dimineața și va fi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive românești, a sportului în general și a sportului ca mod de viață sănătos, anunță reprezntanții postului public.

Dan Cristian Turturică, Președinte-Director General al TVR:

„Continuăm dezvoltarea Televiziunii Române cu produse mediatice relevante și necesare publicului nostru. La TVR Sport vom încuraja competițiile mai puțin cunoscute, vom readuce în atenție pagini memorabile din istoria glorioasă a sportului românesc, păstrate în patrimoniul Arhivei de Aur a TVR, vom fi gazdă pentru marii noștri campioni, dar și pentru tinerii dornici de performanță”

Totodată, reprezentanții postului public au anunțat și câteva din producțiile din grila de programe a televiziunii:

TVR Sport va transmite Jocurile Olimpice de la Paris, care se va desfășura în perioada 26 iulie -11 august 2024, alături de alte canale ale TVR. De menționat că postul public va difuza doar o parte din eveniment, întrucât drepturile integrale sunt la Eurosport.

În preambulul competiției olimpice, TVR SPORT va difuza o serie de podcasturi și emisiuni speciale, cu frânturi din poveștile unor campioni de legendă. Gabriela Szabo, Marian Drăgulescu, Maricica Puică, Leon Rotman sunt doar câțiva dintre cei care vor destăinui telespectatorilor TVR SPORT amintiri despre performanțele lor.

Oferta TVR SPORT mai cuprinde campionate și competiții internaționale de fotbal, volei, natație, polo, gimnastică, box, snooker, șah, tenis etc., momente din istoria strălucită a sportului românesc cu și despre mari campioni, de la Nadia Comăneci la Sandra Izbașa, de la Ivan Patzaichin la Cătălin Chirilă sau de la Ilie Năstase la Simona Halep.

Canalul de sport al TVR programează, totodată, istorii și portrete ale unor fotbaliști renumiți, precum și ale echipelor din fotbalul românesc. Dobrin, Balaci, Ozon sau Baratky vor sta alături de Hagi, Mircea Lucescu, Adrian Mutu sau Belodedici la TVR SPORT.

Gazdele programelor TVR Sport vor fi Eda Marcus, Costin Deșliu, Cristian Mândru și Tudor Furdui, dar și ceilalți jurnaliști ai redacției sport din TVR.

Grila TVR SPORT va include, printre altele, producții precum:

„Ora de sport” – aduce pentru prima dată la o televiziune de sport competiții școlare - handbal, judo, atletism, tenis de masă, scrimă, baschet 3x3, fotbal, volei - naționale sau regionale.

„Ora olimpică” - oferă ultimele noutăți despre competiții, calificări, sportivi români, evenimente - tot ce este relevant pentru telespectatori în așteptarea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Podcasturile TVR SPORT” - abordează teme care vizează legende sportive, sportivi în activitate, medicină sportivă etc.

TVR SPORT va putea fi recepționat astfel:

-  în sistem digital terestru: DVB-T2 MUX1 cu acoperire națională, în clar (free-to-air), operat de Societatea Națională de Radiocomunicații;

- prin cablu, în pachetul de bază al  distribuitorilor de servicii de programe prin rețele de comunicații (operatori de cablu, IPTv);

- pe satelit în pachetul SRTv, cu următoarele coordonate: Satelit: EUTELSAT 16A; Poziție orbitală: 16° E; Frecvență: 11512 MHz; Standard: DVB-S2; Modulație: 8PSK ; Symbol rate: 29,950 Msymb/sec; Polarizare: Verticală.

- pe www.tvrplus.ro

Sursa: https://www.paginade...ograme-21539192

#2
thunderbolt

thunderbolt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 03.05.2008
Nu strica. Sa speram ca il va baga si Digi in pachet.Posted Image

#3
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,080
  • Înscris: 29.04.2006
Sunt obligati prin lege sa retransmita canalele publice, deci sigur va fi.

#4
BogDH

BogDH

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 08.01.2017
Sa speram ca vor transmite ceva competitii si sa nu fie doar de umplutura...

#5
trid_ovi

trid_ovi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,141
  • Înscris: 10.10.2005
Competiile serioase costa bani, iar ei consuma tot bugetul pe salarii. Deci?!

https://romania.euro...r/32732355.html

Edited by trid_ovi, 28 March 2024 - 17:03.


#6
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,396
  • Înscris: 04.02.2006
Interesant, dar în același timp și „consumator“ de bani.
Este cam anapoda să îți deschizi televiziune sportivă și să nu ai prea multe drepturi de retransmisie, mai ales dacă sunt de scurtă durată. Nu mai zic de prețurile pentru acestea (plus licitații), căci Televiziunea Română a avut în ultima vreme probleme cu bugetul (taxa radio-TV a fost scoasă de un timp și se cam simte).
În orice caz, vom vedea dacă va dăinui acest post, poate ar lua câteva meciuri ale naționalei sau măcar un meci din competițiile domestice sau europene (oricare sport ar fi, nu doar fotbalul).


#7
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,984
  • Înscris: 18.09.2008

Vizualizare mesajBogDH, pe 28 martie 2024 - 16:48, a scris:

Sa speram ca vor transmite ceva competitii si sa nu fie doar de umplutura...

Stai liniștit, TVR 1 e mai slab ca National TV... nu-mi fac speranțe prea mari.

#8
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,396
  • Înscris: 04.02.2006
Oricum TVR a cam decăzut de când a apărut televiziunea prin satelit (cu multe posturi, printre care PRO TV și Antena 1), plus cabliștii de la sate…

#9
ovidiu21

ovidiu21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,402
  • Înscris: 09.08.2006

View PostIceCoolExtreme, on 28 martie 2024 - 16:01, said:

Ce emisiuni va avea TVR Sport în grilă. Postul va difuza şi competiţii de la Jocurile Olimpice de la Paris

Noua televiziune TVR Sport începe oficial emisia sâmbăta aceasta, pe 30 martie, iar postul va găzdui printre altele competiţii de la Jocurile Olimpice de la Paris, dar şi jurnale de ştiri, transmisii în direct, dezbateri şi emisiuni sportive.

Noul canal al Televiziunii Române intră în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 07.00 dimineaţa şi va fi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive româneşti, a sportului în general şi a sportului ca mod de viaţă sănătos, anunţă reprezntanţii postului public.

Dan Cristian Turturică, Preşedinte-Director General al TVR:

„Continuăm dezvoltarea Televiziunii Române cu produse mediatice relevante şi necesare publicului nostru. La TVR Sport vom încuraja competiţiile mai puţin cunoscute, vom readuce în atenţie pagini memorabile din istoria glorioasă a sportului românesc, păstrate în patrimoniul Arhivei de Aur a TVR, vom fi gazdă pentru marii noştri campioni, dar şi pentru tinerii dornici de performanţă”

Totodată, reprezentanţii postului public au anunţat şi câteva din producţiile din grila de programe a televiziunii:

TVR Sport va transmite Jocurile Olimpice de la Paris, care se va desfăşura în perioada 26 iulie -11 august 2024, alături de alte canale ale TVR. De menţionat că postul public va difuza doar o parte din eveniment, întrucât drepturile integrale sunt la Eurosport.

În preambulul competiţiei olimpice, TVR SPORT va difuza o serie de podcasturi şi emisiuni speciale, cu frânturi din poveştile unor campioni de legendă. Gabriela Szabo, Marian Drăgulescu, Maricica Puică, Leon Rotman sunt doar câţiva dintre cei care vor destăinui telespectatorilor TVR SPORT amintiri despre performanţele lor.

Oferta TVR SPORT mai cuprinde campionate şi competiţii internaţionale de fotbal, volei, nataţie, polo, gimnastică, box, snooker, şah, tenis etc., momente din istoria strălucită a sportului românesc cu şi despre mari campioni, de la Nadia Comăneci la Sandra Izbaşa, de la Ivan Patzaichin la Cătălin Chirilă sau de la Ilie Năstase la Simona Halep.

Canalul de sport al TVR programează, totodată, istorii şi portrete ale unor fotbalişti renumiţi, precum şi ale echipelor din fotbalul românesc. Dobrin, Balaci, Ozon sau Baratky vor sta alături de Hagi, Mircea Lucescu, Adrian Mutu sau Belodedici la TVR SPORT.

Gazdele programelor TVR Sport vor fi Eda Marcus, Costin Deşliu, Cristian Mândru şi Tudor Furdui, dar şi ceilalţi jurnalişti ai redacţiei sport din TVR.

Grila TVR SPORT va include, printre altele, producţii precum:

„Ora de sport” – aduce pentru prima dată la o televiziune de sport competiţii şcolare - handbal, judo, atletism, tenis de masă, scrimă, baschet 3x3, fotbal, volei - naţionale sau regionale.

„Ora olimpică” - oferă ultimele noutăţi despre competiţii, calificări, sportivi români, evenimente - tot ce este relevant pentru telespectatori în aşteptarea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Podcasturile TVR SPORT” - abordează teme care vizează legende sportive, sportivi în activitate, medicină sportivă etc.

TVR SPORT va putea fi recepţionat astfel:

-  în sistem digital terestru: DVB-T2 MUX1 cu acoperire naţională, în clar (free-to-air), operat de Societatea Naţională de Radiocomunicaţii;

- prin cablu, în pachetul de bază al  distribuitorilor de servicii de programe prin reţele de comunicaţii (operatori de cablu, IPTv);

- pe satelit în pachetul SRTv, cu următoarele coordonate: Satelit: EUTELSAT 16A; Poziţie orbitală: 16° E; Frecvenţă: 11512 MHz; Standard: DVB-S2; Modulaţie: 8PSK ; Symbol rate: 29,950 Msymb/sec; Polarizare: Verticală.

- pe www.tvrplus.ro

Sursa: https://www.paginade...ograme-21539192
Bani aruncati aiurea, avem 10-20 posturi de sport in Romania, de la a la z.

#10
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,070
  • Înscris: 26.12.2017

View Postovidiu21, on 28 martie 2024 - 21:09, said:

Bani aruncati aiurea, avem 10-20 posturi de sport in Romania, de la a la z.
Fals.
Avem DOAR 4 canale care sunt triplicate.
Un eveniment sportiv este transmis pe 3 canale diferite, nici in Uganda nu vezi asa ceva.

Edited by johnnycrush, 28 March 2024 - 21:23.


#11
Ovidiu333

Ovidiu333

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 06.09.2010
Normal că acolo ca și în toată Africa sub-sahariană este SuperSport de pe DSTV cu vreo 12 canale de sport. Ce se întâmplă la noi este strigător la cer. Plus că mega-operatorul bagă TVR Sport în SD că așa vrea mușchii lui. Dacă au băgat TVR Info, Cultural și Folclor în HD, TVR Sport de ce este doar SD?

#12
alexupit

alexupit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,327
  • Înscris: 23.09.2008

View Postthunderbolt, on 28 martie 2024 - 16:15, said:

Nu strica. Sa speram ca il va baga si Digi in pachet.Posted Image
E deja pe Digi cablu. Doar SD.

#13
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 29.04.2010
Atat s-a putut 😛

#14
AlexFCSB4

AlexFCSB4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 02.06.2020
Digi - Operatorul unde SD-ul este ceva normal în 2024.

#15
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 29.04.2010
Poate l-or transforma in HD, ca pe Aleph News, speranta moare ultima. Vedem de pe 2 aprilie incolo, ca pe 1 daca il schimba, sigur ne pacalesc hehehehe

#16
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,231
  • Înscris: 22.02.2017
Nu au voie sa il bage in SD, TVR Sport nu are licenta SD!

In mom de fata sunt in ilegalitate.

#17
mariusjapu

mariusjapu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 454
  • Înscris: 28.02.2010
Si cam care sunt competitiile care vor fi transmise? Pentru ca subiectul si predicatul lipsesc cu desavarsire.

#18
BogDH

BogDH

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 08.01.2017
Momentan stim doar de Jocurile Olimpice...Restul competitiilor vom vedea...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate