Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

Renault Android

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Salut, este cineva priceput care poate adăuga limba română în softul celor de la Renault?
Pe scurt, am cumpărat un Austral de afară și nu am limba română în meniu. Nici audio. Este vorba de Android 10 Automotive.
Menționez sunt din București. Daca cineva dorește chiar și contra cost, poate să îmi lase mesaj. Sau din pasiune 😂

#2
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,121
  • Înscris: 28.10.2006
De ce nu incerci la reprezentanta Renault?
Oficial, cu garantie, alea,alea!
Baga o intrebare, ca nu costa decat un apel telefonic.

#3
amami

amami

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,683
  • Înscris: 20.09.2010
Este masina noua, in garantie, si cred ca se poate face fara probleme in reprezentanta.
Inainte sa te duci in persoana, poti sa suni si sa intrebi.
Daca nu rezolvila reprezentanta incearca sa contactezi aici [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/smvoAqKgGl8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Este roman, dar nu stiu de unde este. Stiu ca este priceput in domeniul multimedia Dacia-Renault

#4
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Mulțumesc…
Bineînțeles ca am întrebat la reprezentanta, România și Franța
Au zis ca nu se poate…

Edited by carceanu, 28 March 2024 - 16:02.


#5
dorurad

dorurad

    Motanel foarte pufos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 31.10.2010
1 cuvant: renault...

#6
coricom

coricom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 30.03.2010
Cauta-l pe userul "Fratello", poate stie el.

#7
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,056
  • Înscris: 15.04.2019
Masina-i pilotata de un bunic fara engleza? Daca e asa mare problema, inlocuit sistemul cu o chinezaraie care are romana :)

#8
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,458
  • Înscris: 05.06.2002
cand masinile nu erau asa pline de calculatoare totul era mai simplu....

Attached File  mare1 (1).jpg   30.05K   55 downloads

#9
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,247
  • Înscris: 24.05.2006

View PostFane, on 28 martie 2024 - 17:07, said:

cand masinile nu erau asa pline de calculatoare totul era mai simplu....

Attachment mare1 (1).jpg

Taica-miu a avut un Matiz, si tot uita farurile aprinse, asa ca si-a pus un sticker pe bord- 'STINGE FARURILE!'

#10
Zacopati

Zacopati

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 10.03.2023
Daca Australul are comenzi vocale s-ar putea sa nu mai functioneze la schimbarea limbii.

#11
C63AMG

C63AMG

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 677
  • Înscris: 21.06.2012

Vizualizare mesajcarceanu, pe 28 martie 2024 - 15:06, a scris:

Salut, este cineva priceput care poate adăuga limba română în softul celor de la Renault?
Pe scurt, am cumpărat un Austral de afară și nu am limba română în meniu. Nici audio. Este vorba de Android 10 Automotive.
Menționez sunt din București. Daca cineva dorește chiar și contra cost, poate să îmi lase mesaj. Sau din pasiune ��
Salut.Cauta p FB Diagnoza-Retrofit RnD.Se numste Bogdan,in Drumul Taberei.Te ajuta el,este foarte bun pe tot ce tine de Renault-Dacia.Sau in privat iti dau eu numarul lui de tel.

#12
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,440
  • Înscris: 10.07.2009
Vă mulțumesc pentru răspuns
Pentru hateri, există posibilitatea de ignorare, nu trebuie neapărat să se bage în seamă

#13
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Totusi cu ce te deranjează ca sunt in engleză alea 2-3 butoane pe cate apesi in androidul ala?

Probabil o sa fie disponibil un update la un moment dat. Eu nu m-as duce cu masina noua "la baieti" sa risc sa nu mai plec de acolo in caz ca nu mai porneste ceva dupa update.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate