Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manere clasice mobila sau push to...

Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info
 Nu pot raspunde: Huawei P10

Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...
 CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma
 Photoscape, unde?

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 

Conexiune între un router wifi6 și un smart tv

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
neneafane

neneafane

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 14.08.2023
Bună.
O colega de munca, și-a tras net de la Orange.
Routerul este wifi 6, modelul standard care vine la pachet.
Televizorul este https://www.emag.ro/..._medium=android
Nu se poate conecta și nici operatorul care a montat fibra nu a putut face conexiunea.
Știu ca conexiunea televizorului este de 802.11 ac iar cea a routerului este 802.11 ax.
Poate sa fie incopabilitate?
Sau exista setări din router?

#2
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,084
  • Înscris: 30.08.2006
Poate fi incompatibilitate la ssid. Am avut dispozitive care nu suportau ssid cu caractere speciale. Nu vedeau deloc reteaua.
Daca nu e de la ssid atunci poate fi o problema de la placa de retea wifi a tv-ului.

Edited by Leo2006, 15 March 2024 - 18:17.


#3
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,284
  • Înscris: 13.03.2017
Televizorul ala e model 2021 sau 2022
Sa incerce o actualizare software

#4
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,441
  • Înscris: 18.01.2020
Sa verifice si criptarea, Samsung-ul meu nu suporta WPA3, nici macar in mixed mode WPA2/WPA3, trebuie WPA2 only.

#5
neneafane

neneafane

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 14.08.2023
Zice că nu are adresa de IP.
Si trebuie băgată automat.

Attached Files



#6
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,827
  • Înscris: 07.02.2003
Mai intai fa ca routerul sa aibe net... cum vrei sa mearga altfel.

#7
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,441
  • Înscris: 18.01.2020
DHCP-ul de pe conserva Orange nu ii "serveste" nimic TV-ului, pe alte device-uri ii merge?

#8
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 15.05.2010
Este importanta frecventa pe care emite routerul si cea pe care "asculta" televizorul.
802.11 ax este superior 802.11 ac insa cunoaste orice protocol inferior, insemnand ac a b g n...
Dar, vede reteaua emisa de router?

#9
neneafane

neneafane

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 14.08.2023

 pupama, on 15 martie 2024 - 19:04, said:

Este importanta frecventa pe care emite routerul si cea pe care "asculta" televizorul.
802.11 ax este superior 802.11 ac insa cunoaste orice protocol inferior, insemnand ac a b g n...
Dar, vede reteaua emisa de router?
se vede în prima poza ca da.
Routerul emite semnal și fata zice ca are net de pe router.

#10
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,743
  • Înscris: 07.02.2011

Vizualizare mesajpupama, pe 15 martie 2024 - 19:04, a scris:

Dar, vede reteaua emisa de router?

Vizualizare mesajneneafane, pe 15 martie 2024 - 19:13, a scris:

se vede în prima poza ca da.
Routerul emite semnal și fata zice ca are net de pe router.
- cele 2 X-uri din prima poza, ce inseamna?

Attached Files



#11
neneafane

neneafane

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 14.08.2023
Nu știu.
Dar pe telefon are net.

#12
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 15.05.2010
televizorul stie sau are vreo functie de activ/inactiv DHCP?

#13
djbiti1

djbiti1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 27.06.2009
Poate incerca sa faca hotspot si sa conecteze TV-ul la telefon sa vada daca merge asa. Daca merge, atunci e ceva setare in router care nu ii place TV-ului si in cazul asta poate un factory reset la router ajuta. Oricum daca se conecteaza si nu primeste IP sunt foarte mari sanse sa fie de la router, DHCP-ul e componenta a routerului care e responsabila cu alocarea IP-urilor in reteaua locala.

#14
neneafane

neneafane

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 14.08.2023
S-a dat resetare și sa încercat din nou, dar tot așa face.
Eu unul, as încerca să introduc manual toate datele.
Numai ca nu știu ce dare sa introduc.

Edited by Ravy, 16 March 2024 - 12:42.


#15
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,245
  • Înscris: 05.01.2006
La hotspot se conectează televizorul?

Poate cineva a introdus manual date greșite pe tv. La ce ai dat resetare - la router sau la tv? Accesează setările rețelei pe televizor și vezi ce-ți apare ca status și setările ip - pune o poză cu acele setări aici?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate