Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa

Ajutor Android Redmi10
 

accesare pagina web

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008
Am o pagina pe care nu o pot accesa din reteaua de acasa.
Am incercat din alta retea s-o accesez si merge.

Pentru a eliminta daca este de la mine de la pc, mi-am dat internet de pe telefon si pot s-o accesez.

Este de la RDS, de la ei am internet, sau blocheaza routerul meu pagina respectiva?

Am incercercat sa ma duc cu pc-ul direct in cablul de la RDS dar nu-mi gasesc datele de logare sa-mi fac o conecsiune ppoe. :)
Multumesc.

#2
0v1d1u

0v1d1u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,187
  • Înscris: 10.03.2007
Configurează un alt DNS pe PC, am mai pățit cu cel de la RDS să mai dea rateuri ocazional cu anumite domenii.

#3
radonys

radonys

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 04.02.2013
Pagina web este gazduita undeva pe un server extern? Nu are nicio legatura cu PC tau? Si merge sa o accesezi de pe telefon, dar nu de pe PC?

#4
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,551
  • Înscris: 07.03.2006
Nu te exprimi clar.
Pagina asta e hostata de tine? Daca da, si nu merge, e de la router-ul tau: fyg cauta hairpin nat/ nat loopback / nat reflection.
Daca pagina e hostata in afara retelei tale, atunci ori e de la hosting-ul respectiv (filtreaza subnet-urile RDS-ului) fie un glich in the matrix, iar in cazul asta pune-ti niste dns-uri “mai” globale care sa fie propagate in reteaua locala de router-ul tau.
Sau da un restart la plastic :)

#5
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008
Este pagina de la vama, pagina externa.
Daca o accesez folosind wifi, nu-mi merge idiferent de terminalul folosit, telfon sau laptop.

Daca o accesez folosind datele mobile, merge.

Edited by cilibiu, 13 March 2024 - 13:00.


#6
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,161
  • Înscris: 30.08.2006
Tot Digi dar am un alt dns. Merge sa accesez www.customs.ro.

Edited by Leo2006, 13 March 2024 - 13:05.


#7
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008
si eu pot accesa pagina.

Cand accesez

https://www.customs....informatic-pous

si dau conectare la sistemul informatic nu-mi incarca pagina, doar daca folosesc datele mobile.

#8
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008

View PostLeo2006, on 13 martie 2024 - 13:04, said:

Tot Digi dar am un alt dns. Merge sa accesez www.customs.ro.

Pagina data de mine o poti accesa, cand dai conectare la sistemul informatic?
Multumesc.

#9
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,720
  • Înscris: 15.06.2004
E de la ei.

Am dat tracert si se blocheaza prin serverele STS-ului...

#10
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008

View Posteiffel, on 13 martie 2024 - 13:42, said:

E de la ei.

Am dat tracert si se blocheaza prin serverele STS-ului...

De la cine? RDS?

Cum pot s-o fac sa-mi mearga si pe pc, fara sa apelez la datele mobile? Posted Image

Edited by cilibiu, 13 March 2024 - 14:35.


#11
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,451
  • Înscris: 08.02.2011
Nu ai cum daca nu o controlezi tu.

#12
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,161
  • Înscris: 30.08.2006
Pot accesa si pagina de login.

#13
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,254
  • Înscris: 05.01.2006
Vezi asta

 adiharan, pe 07 martie 2024 - 16:23, a scris:

Ha, am gasit solutia. Nu stiu cum, dar in momentul cind se activeaza vpn-ul, se sterge inregistrarea din dns. Altfel spus, nu se poate accesa customs.ro, dar se poate accesa https://80.96.3.81/.


#14
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,451
  • Înscris: 08.02.2011
Daca folosesti vepenee din alea ce treaba mai are RDS-ul ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate