Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 

Camera supraveghere video PNI House IP575 5MP WiFi, zoom optic 20x - Suport, Testare, Pareri

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#19
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
Mic review:
Buna  camera . Zoomul optic si faptul ca poate fi rotita intr-un  unghi foarte larg , orizontal si vertical 90 , fac toti banii. Deasemenea si caltatea imaginii  este foarte buna . Comprima fisierele video in formatul .h265x si compresia fisierelor salvate este cu 30-40% mai mare fata de h264. Un microSD card de 128 Gb stocheaza fisierele dar  urmeaza sa  vedem  cum este cu stocarea in cloud , daca va  fi  cazul . Difuzorul incorporat permite prin intermediul aplicatiei , conversatii cu ....curierul ce te cauta la poarta :)
Se  cam  incalzeste ( la testele facute in  incapere ) dar acum este montata in exterior si cred ca nu  vor  fi probleme. Este a 2-a mea camera si sunt foarte multumit de ea . Ma  bate  gandul  sa  iau  si  un  NVR , dar sa  vedem  cum e treaba cu  standardele , protocoalele ... Nu stiu ce este  protocolul  "XM"  
Parerea mea  este ca raportul bun între calitate și preț  oferind caracteristici avansate la un cost rezonabil o  face  excelenta pentru uz  casnic . Cu 2  bucati din acestea , o persoana  poate supraveghea un perimetru foarte  mare .

Puteti sa-mi  lasati un link cu un NVR si un HDD din magazinul  dvs . , care sa fie  compatibil cu <PNI House IP575 5MP WiFi> ?

#20
costyn_man

costyn_man

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,583
  • Înscris: 01.08.2005

Vizualizare mesajscub, pe 06 februarie 2024 - 09:18, a scris:

Mic review:
......
O rugaminte, poti posta un screen cu zoom la maxim asupra unui obiect?
Multumesc mult!

#21
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005

Vizualizare mesajcostyn_man, pe 08 februarie 2024 - 17:49, a scris:

O rugaminte, poti posta un screen cu zoom la maxim asupra unui obiect?
Multumesc mult!
Din aplicatia dediacata dentru supraveghere VMS_Lite . nu potate sa fie concludenta masuratoarea . Trebuie neaparat downloadat fisierul original  codat .h265x.  Apoi converit  si  vazut  despre ce  este  vorba .  Degeaba  dau  un  print-screen  in  aplicatia aceasta a  lor ,  dedicata , pentru ca imaginea  nu  este  ce  trebuie , aplicatia , se  pare ca  preia  un  ninim  de  flux . Ok . Pana aici  toate  bune  si  frumoase  . Trebuie convertite din .h265x in h264.  Merge cu o  alta  aplicatie , cu acelasi  nume ,  ceva  mai  complexa , dar  care  NU  VEDE  CAMERA , dar are  o  optiune  de  backup , ce permite convertirea  ,  mai  sus   amintita.  Problema  este de ...  drivere Posted image Posted image Posted image cand  am cele 2 aplicatii instalate  ..se  bat  cap_in_cap si imi creaza probleme  la  live  view.  Cand am  mai  multe  date , si mai  ma  acomodez cu  camera  vorbim . Oricum ca zoom , nu este ce  am  eu  pe  obiectivul  tele  de 300mm .nikon  !   Cel mai mult  ma  enerveaza  ca  pe  aplictia  chinezului  , live  imaginea  nu-i ce  trebuie , poti  sa  o  inregistrezi  live (avi) . Ca sa ,  vezi calitate buna  ,  va  trebui  sa descarci inregistrrea  sa o convertesti ( nu  sunt  perderi ! )   sau  vizualizata direct  din aplicatie , fara a putea misca  rapid

Edited by scub, 08 February 2024 - 18:55.


#22
costyn_man

costyn_man

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,583
  • Înscris: 01.08.2005
Eu vorbeam de un screen la telefon, asa cum vezi live ceea ce filmeaza, sa faci un zoom la maxim. Nu ma intereseaza filmarea de pe SD, doar de pe ecranul telefonului.

#23
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,649
  • Înscris: 28.11.2001
Eu o să fac testele concludente la începutul lunii martie. Atunci termin cu mutarea familionului și montarea camerei.
Până atunci pot spune că am primit camera, funcționează, iar aplicațiile recomandate sunt ciudățele, făcute parcă de începători.

#24
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005

Vizualizare mesajcostyn_man, pe 08 februarie 2024 - 17:49, a scris:

O rugaminte, poti posta un screen cu zoom la maxim asupra unui obiect?
Multumesc mult!
OK . Pozitia camerei 12-15m in  spate . Are si reglaj de focus. Uite o captura a ecranului telefonului si una a  aplicatiei . Zoom optic ... misca  lentilele . Are si focalizare manuala dar vad ca lucreaza  bine  cea  automata.
*******
(cea din stanga albastra se vrea a fi o improvizatie de cutie postala Posted image , in dreapta , un  pom (visin)

*****
edit :
aplicatia VMS Lite ,  e  beta! . Daca  nu  veti incerca sa dati recautare  fisiere dupa ce  ati facut  inainte o cautare , nu  va  functiona  si  va  zice ca  nu  mai  sunt  inregistrari . Solutia , este repornirea  aplicatiei de fiecare  data cand  intentionati sa faceti o cautare   dupa zi/ora/minut.  Si inca o treaba ... mai exista o  alta  aplicatie  VMS , full (cea de 65  Mb)  care are  si  functie de convertire fisier din .h265x in  avi  fara  pierderi . Din pacate ,  nu am reusit  sa o  fac sa  fuctioneze cu  camera , chiar  configurand  manual IP-urile si  porturile . O sa mai incerc  cu un SO "curat" , in care  ea (aplicatia)  sa fie  primua  instalata. Ma  gandesc ca registry  sunt  deja  scrisi . Cu  dezinstalarea aplicatiei  Lite si instalarea aplicatiei full , nu a  functionat . Mai incercam . O sa  testez pe  telefon  si XMEye sa  vedem cum se comporta .

Attached Files


Edited by scub, 09 February 2024 - 08:54.


#25
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
edit2.
Reglajul de focus este excelent , pentru cand  dorim sa focalizam , sa  zicem  dincolo  de  gardul  acela . Direct pe zona de interes , fara ca reglajul de focus  automat sa preia  comanda  .

La 20x , daca  bate  vantul  ,  tremura  imaginea  bine  de  tot ( camera , este prinsa  bine) . Focala  lunga ... e  ca  si  cum  ai  incerca  sa  fotografiezi cu un aparat foto/obiectiv de 600mm , un obiect la distanta . Trepiedul te scoate din necaz , dar daca  bate  vantul  tare , tot  sunt  probleme Posted image

Edited by scub, 09 February 2024 - 09:13.


#26
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
Gata , functioneaza si aceasta . Are  functii avansate , inclusiv  convertor  intern .h264x to .avi

Attached Files



#27
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
Local permite inregistrarea in h264 cu .h264  (sau avi cu codec .h264) cu stabilirea fps. Buna asta . Aspect ratio nu-mi place ca-i 4/3 . Dar daca e musai , se poate rezolva in post editare .

Attached Files

  • Attached File  c2.PNG   46.2K   10 downloads


#28
costyn_man

costyn_man

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,583
  • Înscris: 01.08.2005
Multumesc mult, nu eram hotarat pentru a o achizitiona!

#29
mf_iones

mf_iones

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 07.01.2007
Am primit camera in urma cu aproximativ 2 saptamani, si am montat-o la etajul 4.
Camera s-a conectat extrem de usor prin aplicatia de mobil, cerinta fiind ca reteaua sa fie 2,4GHz si telefonul sa fie conectat la acelasi router la care se conecteaza si camera - pot aparea probleme daca sunt 2 routere in casa dar se rezolva usor.
Calitatea imaginii este foarte buna, zoom-ul functioneaza ireprosabil si numerele de inmatriculare sunt vizibile perfect - am avut PNI IP655B la care numerele de inmatriculare se distingeau putin mai greu.
Zona unde este montata camera este bine iluminata noaptea si nu cere utilizarea LED-urilor IR, insa am testat in casa la intuneric aceasta functie si la 12 -15 metri obiectele se observa perfect. Sunt convins ca are vizibilitate si la distanta mult mai mare.
Ledurile albe, tip reflector sunt destul de puternice si le vad utile chiar in a lumina o intrare in curte.
Nu am avut probleme nici cu detectia miscarii, notificarile vin instant pe telefon.
Comunicarea bidirectionala functioneaza dar la mine la bloc inca nu se pune problema de a o folosi.
Controlul camerei prin aplicatiile mobile este foarte usor, eu am ales sa pastrez aplicatia iCSee.
Parti negative: in primul rand alte aplicatii mobile fata de camerele mai vechi de la PNI - vechea camera PNI IP655B vreau sa o mut la alta locatie si are alta aplicatie.
Tot ca o observatie negativa, bratul si "talpa" prin care camera se prinde pe zid la prima vedere par facute dintr-un plastic ieftin, slab. Nu recomand strangerea foarte tare a suruburilor deoarece mie unul mi se pare ca plasticul se poate sparge mai usor ca la camera veche pe care o aveam. De aici banuiesc ca atunci cand bate vantul apare si "tremuratul" mentionat de alt coleg, care se observa la zoom mare.

#30
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,384
  • Înscris: 01.12.2001
Am primit și eu azi camera comandata ieri.
Pe colet era numele și numărul de telefon corect dar adresa alta. M-a sunat curierul din capătul celălalt de oraș. A venit în final la adresa mea. Pe colet scrisă alta adresa.
Cablu alimentatorului scurt de 1 metru.
Tăiat și prelungit. ;(
Talpa de montare doar pe perete vertical. Nu se poate monta agățată pe tavan.
Găurile de prindere într-o poziție incomodă. Trebuie prelungitor pt mașina de infiletat.
App iCSee e ok, însă pe aplicația desktop VMS Lite nu am reușit să o conectez.
Funcția PTZ merge in pași foarte mari. Nu o pot roti fin cu cate un grad.
Manualul din cutie foarte sumar.
Manualul full downloadat și el sumar.
Nimic detalii despre configurarea zonelor de alarmare.
La Cruise control nu mi se salvează pozițiile puse la Favorites.
Merge doar prima data
Apoi dispar.

#31
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
In VMS Lite  , conectezi manual , dupa ce identifici ip-urile   cu advanced ip scanner .

Attached Files


Edited by scub, 18 February 2024 - 14:30.


#32
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,384
  • Înscris: 01.12.2001
Aplicația de Android iCsee nu retine punctele favorite după închiderea ei?
Pun 3 puncte favorite pt 3 poziții ale camerei, cat nu o închid pot trece rapid între ele 1-2-3
După închiderea app și apoi când o redeschid au dispărut punctele din favorite.
Așa e?

Ia Advanced IP Scanner e inclusa in VMS?

#33
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
1 .  este  aplicatie de sine  statatoare ,  scaner  de  retea (  la  mine retine IP-urile chiar daca nu  mai  am  camera in  casa. Probabil  s-au  setat  in  router automat. Le  vede  ca  inactive  (10  si  169- face un  fel  de  routare. 10 este  al  camerei .  Scanam ,  doar  spre  informare , pentru a  afla ,  cu  ce  ip-uri  jongleaza  sa  stim  ce   setam  in  VMS.
https://www.advanced-ip-scanner.com/

2 . Retine punctele aplicatia , la  mine  functiona  bine . Setasem 3 puncte .  Folosesc  acum  aplicatia  VMS-full ( pe desktop) , ce  mergea  bine .Pe telefon am  instalat  pe  prima  gasita  in AppMagazin.  Sunt functii extinse in  cea  pentru  desktop .
Cu aplicatia pentru desktop , setam  orele , intre  care sa  caute  filmarile  pe  card ,  apoi  se  pot  downloada  in  pc.  De pe  telefon  ,  e  incomod si   trebuie  card  serios in  el .Apoi de pe telefon , ca sa  ajunga  pe  pc  pentru  editare , trebuie  uploadata  undeva ...  bataie  de  cap .  Asa ,  downloadez  direct  pe  HDD-desktop .  Se poate  jongla  si  cu  formatul de inregistrare si  multe  altele din aplicatia VMS-full .

Attached Files


Edited by scub, 18 February 2024 - 18:12.


#34
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,384
  • Înscris: 01.12.2001
Eu am instalat VMS lite. Toate meniurile și interfață chiar ca erau "lite", foarte mic era scrisul fata de alte programe. Și am un monitor de 32 țoli.
Am sa caut versiunea full

#35
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,391
  • Înscris: 30.11.2005
Cauta :  "General_VMS_Win32_V2.0.1.7.T.20210309.exe"   64.981 kb (  65  Mega)

Sunt mai multe  versiuni .  Vezi  care se  misca  bine .  In captura se  vad  inactive  , pentru ca  nu   mai  am  camera , momentan ..

Una  de  83  mega ,  mai  noua ( de pe un server  ftp) :
http://ftp.asm.cz/Ka....T.20170624.exe

Attached Files


Edited by scub, 18 February 2024 - 18:30.


#36
blogeranonim

blogeranonim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 08.02.2010

Vizualizare mesajmf_iones, pe 16 februarie 2024 - 13:58, a scris:


Calitatea imaginii este foarte buna, zoom-ul functioneaza ireprosabil si numerele de inmatriculare sunt vizibile perfect - am avut PNI IP655B la care numerele de inmatriculare se distingeau putin mai greu.



Se disting numerele de inmatriculare de la 150-200m ziua?
M-ar interesa sa vad cine imi loveste masina cu portiera, ca intr-un an, deja trebuie tinichigerie si revopsire totala.
Am vedere direct prin fereastra catre parcare, iar problema cu vantul nu ma intereseaza, ca pot sa o montez in casa, pe fereastra.
Cu aparat foto Nikon D3200 la 105mm se vad numerele si noaptea, parcarea fiind iluminata (supermarchet)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate