Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Bucătăria Tv a obținut licență națională

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
O nouă televiziune HD: Bucătăria Tv a obținut licență națională

În cadrul ședinței CNA din 16 ianuarie 2024, societatea comercială Seraphim Media GroupSRL din București a solicitat licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice pentru televiziunea Bucătăria TV din București. Solicitarea a fost aprobată în majoritate (cu un vot împotrivă) de către membrii CNA prezenți la ședința Consiliului Național al Audiovizualului.

Conform solicitării nr. 366 din 11 ianuarie 2024, avem următoarele informații despre compania SERAPHIM MEDIA GROUP SRL: acționariatul societății, așa cum este indicat în Certificatul constatator emis la data de 10 ianuarie 2024, este format din Răducanu Alexandru, care deține 95% din acțiuni, și Preda Alina Ioana, cu o participație de 5%. Societatea este într-o poziție fiscală bună, având un Certificat de atestare fiscală din 11 decembrie 2023 care confirmă lipsa datoriilor la bugetul de stat.

În ceea ce privește serviciul de programe "Bucătăria TV", acesta va avea un format generalist și va fi difuzat în format HD, fără menționarea acestui acronim în denumire. Difuzarea se va realiza la nivel național prin rețele de comunicații electronice și pe YouTube.

Din punct de vedere financiar, compania investește aproximativ 100.000 de euro în acest proiect, investiție susținută în principal de acționarul majoritar.

Unele echipamente vor fi achiziționate în rate, de la un reprezentant oficial Sony în România.

Studioul Bucătăria TV va fi în aceeași locație ca și studiourile Canal 33 HD și va beneficia de infrastructura materială și umană a Canal 33 HD.

Separat de această infrastructură, Bucătăria TV va avea amenajat un studio dedicat, cu tot ce este necesar pentru demonstrații de gătit.

Solicitantul nu mai deține alte licențe audiovizuale.



Prezentare generală

"Într-o piață TV foarte aglomerată, zona de "food" este sub-reprezentată, deși reprezintă potrivit multor surse de informații (exemplu: audiențe emisiuni de profil la marile stații generaliste, număr de căutări pe Google) un interes de bază al românilor, și al oamenilor în general", se arată în proiectul editorial prezentat la CNA.

Bucătăria TV se dorește însă nu un post tematic, ci unul generalist, iar conceptul de mâncare să fie în zona de infotainment. Nu doar rețete și bucătari, ci viața de zi cu zi a oamenilor în bucătărie, precum și tot ce se întâmplă în jurul mâncării, inclusiv muzică de petrecere.

Bucătăria TV va difuza inclusiv filme artistice, în segmentul de seara, și va cauta să aleagă filme care să aibă, atât cât se poate, și tangente culinare. Va avea divertisment, reality-show-uri, dar și știri și informații legate de orice ține de mâncare (de la schimbări de taxe sau legislație în domeniu, la aspecte care țin de protecția consumatorului sau evoluții și descoperiri în materie de alimente ale viitorului).

Bucătăria TV se dorește și un proiect educativ pe zona de mâncare sănătoasă, prezentând rețete, combinații, sfaturi și diete care să conducă către un stil de viață sănătos, dar și să ofere alternative persoanelor care au anumite alergii sau probleme de sănătate (mâncare fără zahăr, fără gluten etc). Se dorește și un instrument pentru tinerele mămici, prezentând rețete și sfaturi în bucătărie.

Bucătăria TV va avea 16 ore de emisiuni în direct / în premieră, de luni până vineri, și 24 de ore sâmbăta și duminica (când pe segmentul de noapte nu se difuzează reluări, ci muzică de petrecere).

Integrare în portofoliul de produse media
Chiar dacă din ratiuni administrative și de business "Bucătăria TV" va funcționa pe o altă societate comercială, Seraphim Media Group SRL, postul se va integra ca post generalist alături de Canal 33 HD (post de știri), ambele deținute majoritar de Alexandru Răducanu. Vor exista cross-promovări între cele doua canale TV, iar Bucătăria TV va beneficia de toată infrastructura materiale, tehnică și umană a Canal 33.

"La aproape 7 ani de la lansarea pe piața media a Canal 33, Alexandru Răducanu propune acest nou proiect TV, după ce a demonstrat an de an, timp de 7 ani, că poate construi un proiect TV cu politică editorială curată, care a câștigat respectul multor oameni din industrie, și atras nume foarte mari în echipa sa TV sau extinsă (editorialiști pentru site-ul Canal33.ro, sau canalul de youtube Canal 33 România): Adriana Săftoiu, Ion M Ioniță, Lavinia Șandru, Robert Turcescu, Ion Cristoiu, Lelia Munteanu, Octavian Hoandra, Bogdan Tiberiu lacob, șamd. În cei 7 ani de funcționare, Canal 33 nu a avut nici o amendă din partea CNA, demonstrând o grijă deosebită pentru respectarea legislației. Bucătăria TV va păstra aceleași valori, dar va fi un post mai popular. Canal 33 HD reprezintă "vârful de gama", canalul elitist, iar Bucătăria TV oferă un conținut pentru "tot românul", inclusiv pentru publicul din mediul rural. În acest fel, postul vizează o audiență mai largă și implicit venituri din publicitatea de profil mai consistente, pentru susținerea activității.", se mai arată în proiect.

Bucătăria TV va avea vedete din show-biz în echipă sau ca invitați permanenți, precum și colaborări cu chefi renumiți, dar va merge mult și pe "bucătăria omului obișnuit" și va avea emisiuni concurs sau reality-show in bucătărie, cu oameni obișnuiți.



Grila de programe a televiziunii Bucătăria Tv

Structura serviciului de programe se împarte astfel: 90% sunt producții proprii, 10% provin de la alți producători audiovizuali, iar programele retransmise nu sunt incluse. În ceea ce privește operele audiovizuale, 80% din conținut este rezervat operelor românești, în timp ce 90% este alocat operelor europene. Un procent de 10% este destinat operelor europene realizate de producători independenți, dintre care 5% sunt opere recente.

Din punct de vedere al tipurilor de programe și emisiuni, structura estimativă include 32,14% programe de informare, 10,11% programe educative și 0,59% programe culturale. Serviciul difuzează programe 24 de ore pe zi, cu reluări în zilele lucrătoare, între orele 00:00 și 07:00, timp de 7 ore.

Programul televiziunii Bucătăria TV oferă o varietate de emisiuni culinare și de lifestyle, programate să satisfacă gusturile diversificate ale telespectatorilor săi. Începând cu ora 8:00 dimineața și până la ora 18:00, canalul își întâmpină publicul cu segmente zilnice de programe.

1. Horoscopul în bucate - emisiune care realizează un tip unic și inedit de horoscop, o afinitate între astre și alimente. Este un experiment media, și va fi realizat și prezentat de un astrolog. (Emisiune de divertisment).

2. Distrugătorii de diete - emisiune care se realizează în colaborare cu medici și nutriționiști, și prezintă aspectele pozitive și negative ale diverselor diete care există pe piață, dar demască și înșelăciuni în domeniu sau soluții riscante pentru sănătate promovate pe internet pentru a slăbi - în așa fel încât oamenii să fie informați. (Emisiune educativă)

3. Mănânci și slăbești - emisiune despre slăbitul sănătos și în special despre alimente hipocalorice sau care consumă mai multe calorii pentru a fi digerate decât aportul lor caloric, realizată în colaborare cu medici și nutriționiști. (Emisiune informativă).

4. Fitness in bucătărie - emisiune cu și despre mișcare și exerciții simple de făcut acasă, pentru a fi cât mai in formă și a arăta bine. Realizată în colaborare cu specialiști în diverse programe de fitness. (Emisiune educativă)

5. Fructul zilei - în fiecare zi se prezintă un fruct, cu tot ce conține el și diverse moduri de preparare de băuturi sau mâncăruri. (Emisiune informativă)

6. Radarul prețurilor - se prezintă prețuri la un anumit aliment sau clasă de alimente, schimbări de prețuri, promoții, comparații între prețuri de piață și de supermarket, etc. (Emisiune informativă)

7. Mămici în bucătărie - se prezintă sfaturi, trucuri, soluții pentru tinerele mămici, legate de diferite mâncăruri potrivite pentru copii de diferite vârste. Sunt sfaturi de la alte mămici pentru mămici - femei obișnuite sau vedete. (Emisiune de divertisment)

8. Leguma zilei - se prezintă o legumă cu tot ce conține și diverse modalități de preparare sau rețete. (Emisiune informativă)

9. Călătorul culinar - emisiune de traveling / călătorii în care se explorează diverse locații, țări, culturi, obiceiuri culinare. Realizată de un vlogger, care va face inclusiv experimente culinare mai extreme. (Emisiune de divertisment).
10. La piață cu dom' primar - emisiune în care se merge prin piețele sectorului / orașului însoțit de primar și se va discuta despre infrastructură, condiții, accesibilitate, prețuri, planuri de viitor. Se vorbește cu oamenii care cumpără, cu cei care vând. (Emisiune informativă)

11. Sarea'n bucate - emisiune legată de mirodenii, ingrediente, condimente. (Emisiune informativă)

12. Fără gluten - se vorbește despre intoleranța la gluten, semne, simptome ușoare sau grave, alimente în care se poate găsi gluten, cum citim eticheta, locuri în care se găsesc alimente fără gluten, rețete fără gluten (Emisiune informativă)

13. Mănânc, deci exist - emisiune despre locul și rolul mâncării în viața omului, gusturi, preferințe, dar și număr de calorii potrivit pentru diverse vârste, obiective de modelare corporală, tipuri de activități. (Emisiune educativă)

14. Fără zahăr - emisiune despre soluții de îndulcitori alternativi, mâncare pentru persoanele cu diverse forme de diabet sau risc de diabet, rețete de dulciuri fără zahăr. (Emisiune informativă)

15. Gătește românește - emisiune cu și despre gătitul tradițional românesc, în diverse arii geografice. Mers la țară, sau în pensiuni rurale, sau restaurante cu profil de mâncare tradițional românească. (Emisiune de divertisment)

16. Știi ce mănânci? - emisiune informativă legată de alimente, curiozități alimentare, etichete și educație pentru cititul etichetei. (Emisiune informativă)

17. Sănătate în bucate - trucuri și sfaturi pentru mâncatul sănătos și gătitul sănătos (alimente mai puțin preparate / proaspete). (Emisiune educativă)

18. OZN-uri de gătit - prezintă diferite "device-uri" de bucătărie, roboți care de care mai sofisticati, oale, tigăi, diverse alte instrumente de gătit și prezentarea felului în care se folosesc. (Emisiune informativa)

19. Ciaunul bunicii - emisiune cu bunici care gătesc, sau cu nepoți care povestesc cu nostalgie și demonstrează o rețetă a bunicii. (Emisiune de divertisment)

20. Bucătăria mea de vis - emisiune de design și arhitectură de bucătărie. Se prezintă diverse bucătării mai originale / inedite, diverse soluții de design și împărțire / amenajare a spațiului, în colaborare cu designeri și arhitecți.
(Emisiune informativă).

21. Bărbați la cratiță - emisiune în care bărbați cunoscuți își demonstrează talentele culinare (vedete, personalități culturale, sportivi, politicieni). (Emisiune de divertisment)

22. Rețete vegane - emisiune cu rețete vegane. (Emisiune informativă)

23. Folclor culinar - emisiune de muzică și divertisment. (Emisiune de divertisment)

24. Bucătăreasa de la pagina 3 - emisiune în care fete frumoase își arată talentul în bucătărie. (Emisiune de divertisment)

25. Rețete pescariene - Emisiune dedicată modului de alimentație pescarian, rețete pe bază de pește, restaurante de profil, piață de pește. (Emisiune informativă)

26. Televizorul din bucătărie - Un fel de "Poiana lui locan" în bucătărie, cu oameni obișnuiți, dar și vedete sau politicieni, comentând știrile de la televizorul mic din bucătărie, în timp ce se gătește. (Emisiune de divertisment)

27. O rețetă și-o vedetă - La o vedetă acasă, care ne prezintă rețeta preferată și povestește despre istoria acestei rețete. (Emisiune de divertisment)

28. Ciorba politică - talk-show politic inedit, "la o ciorbă". (Emisiune de divertisment)

29. Gătește franțuzește - Emisiune cu trucuri și rețete de mâncare franțuzești. (Emisiune informativă)

30. Crevetele vorbitor - Emisiune cu mâncăruri asiatice / mediteraneene / bazate pe fructe de mare. (Emisiune informativă)

31. Restaurant de fițe - Recenzii de restaurante de lux, unde mănâncă "bogații", meniu, prețuri, atmosferă, servire. (Emisiune de divertisment)

32. Cu carne și fără carne - rețete pentru persoanele care consumă carne, dar și pentru vegetarieni (alternative de rețete tradiționalem pentru persoanele vegetariene). (Emisiune informativă)

33. Gătește acasă - reality-show de gătit la domiciliu. Realizator o vedetă cunoscută. (Emisiune de divertisment)

34. Hai să petrecem! - muzică de petrecere (emisiune de divertisment)

35. Bucătarii au talent - un cooking-show original. Emisiune de tip reality-show. (Emisiune de divertisment)

36. Filozofie la bucătărie - o emisiune culturală într-un context gastronomic. (Emisiune culturală)

37. Nuntaș sub acoperire - emisiune despre ce se mai mănâncă la nunți. (Emisiune de divertisment)

38. Postim sănătos - mâncăruri de post sănătoase. (Emisiune informativă)

39. Un mic, o b. și-o părere - discuții la un picnic / un grătar despre situații de viață și mersul vieții. (Emisiune de divertisment)

40. Ajutor, mă mărit! - emisiune despre transformări corporale sănătoase, pentru a arăta cât mai bine în rochia de mireasă. Emisiune cu nutriționiști, antrenori de fitness, designeri. (Emisiune de divertisment)

41. Mâncăm și ne distrăm - emisiune de petrecere, nunți, botezuri, cumetrii. (Emisiune de divertisment)

42. Film artistic - difuzare de filme artistice, preponderent românești. (Emisiune de divertisment)



Informații de la reprezentanții postului tv, prezentate in cadrul ședinței CNA

"Buna ziua! Sunt Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 și inițiatorul acestui nou proiect Bucătăria TV.  Am venit în fața dumneavoastră împreună cu doi jurnaliști și personalități media cunoscute și cu preocupări în domeniul gastronomiei. De asemenea, Cristina Dragna este și producătorul general de la Canal 33, dar și unul dintre experții reputați în domeniul etichetei și protocolului. A lucrat îndeaproape cu Casa Regala a României și are multă expertiză în zona de tot ce ceea înseamnă protocol, inclusiv la masă. De asemenea, este alături si domnul dr. Șerban Damian, unul dintre cei mai reputați nutriționiști din România și care va fi expertul nostru principal pe zona nutriției. Avem si bărbați la cratiță, deoarece dorim să schimbăm acest stereotip cultural. Bucătăria TV este o televiziune generalistă, pentru că ne dorim o televiziune de infotainment. Ne dorim să fie și informație, dar prezentată într-o manieră relaxată, agreabilă, să fie și formate de tip reality show, să fie și talk show-uri.

Dar vom avea și filme artistice. Avem un segment în care vom difuza filme artistice de la ore 22:00. Filme românești ne propunem să difuzăm. Dacă vom găsi și în tematică, bine, iar dacă nu, filme românești de succes și populare. Și avem și muzică de petrecere, noaptea, sâmbăta și duminica, când oamenii petrec. Programul este 24 din 24 de ore. Vom avea producții consistente și făcute de noi, intern. Vom căuta și colaborări externe. Vom încerca să abordăm câțiva youtuberi de foarte mare succes în acest domeniu și să le propunem anumite formate și pe televiziune. Este un foarte mare interes în zona aceasta gastronomică. Dar nu există în piața de profil decât un jucător, Paprika TV. Altfel, sunt sigur, și show-urile cunoscute la marile televiziuni. Bucătăria TV se vrea un proiect popular, cu informații foarte utile, pentru că devine tot mai important ceea ce mâncăm și de unde, și vrem să oferim oamenilor soluții sănătoase, gustoase, accesibile și prezentate într-o manieră plăcută. Dar, de asemenea, vrem să ne ducem și spre alte tipuri de informații și formate, ca să nu fie ceva plictisitor și doar despre mâncare. Și atunci am creat un format generalist. Credem că este un proiect care poate avea succes comercial, făcut cum trebuie. Este un mare interes și din partea oamenilor. O cercetare făcută la inceput de an în America, pe locul întâi, cu 40% dintre americani, respondenții au spus că doresc să arate mai bine corporal. Este o preocupare mare a oamenilor vis-a-vis de ceea ce mănâncă și mișcare. Și vom încearcă să prezentăm un stil de viață sănătos, cu mișcare, cu un tip de mâncare sănătoasă.

Vrem să acoperim și geografic țara, obiceiuri cu tradiții culinare, și de asemenea și tot ceea ce înseamnă bucătărie internațională, bucătărie chinezească, asiatică în general, italiană, grecească, franțuzească, sigur, România având primul loc. Ce doresc să mai adaug în încheierea acestui discurs de prezentare este faptul că iau foarte în serios domeniul și vreau să fiu un inițiator care știe despre ce vorbește, pe cine invită și să evalueze corect anumite lucruri. Mâine voi da un examen în care mă voi licenția ca și antrenor de fitness. Nu o să practic, dar vreau să știu ce să cer sau ce să caut. De asemenea, m-am înscris la un curs de nutriție la Stanford, care este una dintre universitățile prestigioase ale lumii, la fel, ca să înțeleg la nivel de top ceea ce înseamnă nutriția. În încheiere mai precizez faptul că noi am construit foarte sănătos Canal 33 vreme de șapte ani. Nu am făcut compromisuri, nu am avut amenzi sau alte situații la CNA. Am căutat să respectăm legislația, cea ce vom face și la Bucătăria TV. În fiecare an proiectul s-a dus mai departe și mai departe. Acum avem la Canal 33 un spațiu de 600 m patrati. O parte din aceste resurse vor fi alocate și spre Bucătăria TV, și dacă primim acceptul dumneavoastră și licența pentru această televiziune, vom dezvolta și un studiu în care se gătește efectiv", a explicat Alexandru Răducanu.
Sursa: https://www.hdsateli...cataria-tv.html

#2
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,586
  • Înscris: 13.06.2004
Oare o să dea şi bucătăria lui Liviu Nicolae Dragnea?   Posted Image
Device = dispozitiv.

Edited by djl, 16 January 2024 - 13:56.


#3
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
Ce-i cu numele asta? Nu au gasit alt nume? =))

#4
MikeSpike

MikeSpike

    Cinic real

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,682
  • Înscris: 22.01.2015
Da milfoaice,,wet  t-shirts,, la cuptor(poate se apleaca) nu au bagat in grila aia? Pacat,ma duc pe clasic.

#5
borhot

borhot

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 16.05.2015
Pas. Astept Dormitorul TV.

#6
pexCom

pexCom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 15.01.2014
La câte emisiuni au acolo în lista aia, or să fie mai ocupați ca ProTV și Antena la un loc.

Îmi aduc aminte de promisiunile din politică, înainte de vot.

Oricum asta sună bine:

View PostIceCoolExtreme, on 16 ianuarie 2024 - 13:25, said:


24. Bucătăreasa de la pagina 3 - emisiune în care fete frumoase își arată talentul în bucătărie. (Emisiune de divertisment)



#7
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,468
  • Înscris: 17.06.2007
Au zis de când începe să emită?

#8
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,528
  • Înscris: 30.04.2006

View Postdjl, on 16 ianuarie 2024 - 13:56, said:

Oare o să dea şi bucătăria lui Liviu Nicolae Dragnea?   Posted Image
Device = dispozitiv.
te-ai strofocat sa-l scrii cu litere mari pe penalul ala  Posted Image
nici nu stiam ca-l cheama nicu ..Posted Image

#9
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007

View Postdaniel1976, on 16 ianuarie 2024 - 15:37, said:


nici nu stiam ca-l cheama nicu ..Posted Image

Pai vezi, erai cetatean neinformat.
Cand injurati pe cineva, luati-i toate datele.

#10
vis_constructiv

vis_constructiv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 28.12.2012
Răilor! Uitați-vă la Paprica TV
Posted Image

#11
calincosma

calincosma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,238
  • Înscris: 15.03.2013

View Postdonmarinica, on 16 ianuarie 2024 - 15:13, said:

Au zis de când începe să emită?
Repet si io inca o data: pe cand e evenimentu' ?

#12
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Avem și sigla, în caz că sunteți curioși cum va arăta :)

Attached Files



#13
dany23ro

dany23ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,175
  • Înscris: 16.08.2007

View Post_Gaby_, on 16 ianuarie 2024 - 19:52, said:

Avem și sigla, în caz că sunteți curioși cum va arăta Posted Image
S-ar putea sa ne trezim cu el in must carry

#14
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,567
  • Înscris: 03.01.2019
Poate anul viitor.
Au fost discuții astăzi la CNA despre unele emisiuni... ex.Ciorba politică.
CNA nu mai vrea televiziuni care vor face campanie politică, iar Acționarul majoritar a spus că cel mai probabil acest post nici nu se va lansa până la alegeri (noiembrie).

#15
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Nu avea cum să intre în must carry nici măcar dacă se lansa până atunci. Are nevoie de o medie de audiență,  iar ei în câteva zile n-ar avea cum. Au nevoie măcar de câteva luni de măsurare a audienței.

Edited by _Gaby_, 16 January 2024 - 23:12.


#16
alexanrusso

alexanrusso

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 02.12.2016

View Post_Gaby_, on 16 ianuarie 2024 - 23:11, said:

Nu avea cum să intre în must carry nici măcar dacă se lansa până atunci. Are nevoie de o medie de audiență,  iar ei în câteva zile n-ar avea cum. Au nevoie măcar de câteva luni de măsurare a audienței.

Paprika e must carry? Ca este la mijloc intre canalele mele preferate...

#17
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,567
  • Înscris: 03.01.2019
Nu este!

#18
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 07.09.2018
Nu se compara TV Paprika cu Bucataria TV. Paprika are strict emisiuni culinare, aici cand vezi „Ciorba politica” tragi apa…

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate