Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...
 Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea
 Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix

Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara
 Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III

Caști bluetooth pentru smart...
 

Setare, cu probleme, a limbii române în Windows 11Pro 23H2

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
_V_

_V_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 06.10.2023
Deși am instalat Windows 11 în limba română și am făcut ulterior și alte setări suplimentare, după repornire îmi apar și meniuri în limba engleză.
Știe cineva ce-aș mai putea face în plus, pentru a-mi apărea absolut totul în limba română?
Thx.

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   81.56K   41 downloads
  • Attached File  2.jpg   100.32K   39 downloads


#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,889
  • Înscris: 15.06.2004
La Regiune ai setat Romania ?

Unele programe este posibil sa nu aiba si limba romana.

#3
_V_

_V_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 06.10.2023
Atunci când am instalat Windows-ul în limba română, în mod automat, a fost setată și regiunea ca fiind România și observ că s-a păstrat, doar că eu nu fac referire la diverse programe adiționale ci chiar la interfața pe care o are Windows-ul, de exemplu în Setări:

Attached Files

  • Attached File  Ro.jpg   64.98K   30 downloads


#4
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,493
  • Înscris: 08.02.2011
Astea de aici sunt toate asa ?


[ https://i.postimg.cc/Xqsx5xnm/Captur-de-ecran-2024-01-10-125112.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#5
_V_

_V_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 06.10.2023
Da sunt absolut toate sunt setate ca-n acel PrintScreen, fără nicio excepție...

Totuși, după lupte seculare, care au durat jumătate de zi, în cele din urmă am rezolvat problema expusă-n prima postare, prin intermediul PowerShell, comanda necesară fiind:

Install-Language ro

după care am repornit sistemul și acum totul este perfect:

Attached Files

  • Attached File  Bun.jpg   70.26K   35 downloads


#6
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,889
  • Înscris: 15.06.2004
Inseamna ca nu se instalase tot pachetul ptr limba romana.
Asta de obicei se descarca dupa instalare, de pe net,in mod automat, cand regiunea si limba sunt setate pe Romania.
Si se instaleaza cu priam ocazie.

Cu comanda aia ai fortat instalarea.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate