Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...
 Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea
 Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix

Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara
 Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III

Caști bluetooth pentru smart...
 

Mesaj de eroare

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
Pentru Windows guru,

Va rog sa vedeti atasat, calculatorul a repornit fara probleme.

Eu acu' ce sa-i mai fac? Cu hardware error am asa o senzatie de nedescris, daca cineva stie sa interpreteze mesajele astea sa ceara si alte informatii, dau din casa cat pot Posted Image

Multam pentru orice sfat la subiect!

Cele bune,

Costi

#2
Raz0rblade

Raz0rblade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.08.2021
Ma intai intra pe fiecare mesaj si vezi ce zice. Il poti vizualiza in format .html sau .txt. Cum crezi ca putem sa te ajutam, ne arati un mesaj hardware error si noi consultam bila de cristal??? deschide fiecare mesaj in parte si afiseaza detaliat
Si poate ne spui si despre ce configuratie hardware vorbim ... PC-ul cu probleme, adica. Ca dupa fereastra, pare sa ruleze win11

Edited by Raz0rblade, 10 December 2023 - 16:12.


#3
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,317
  • Înscris: 30.08.2006
Eu am mai multe hardware error in cele 3 saptamani de la instalarea windowsului. Nu e nimic grav.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/J2cVeZ41Qc0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Leo2006, 10 December 2023 - 17:07.


#4
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
Acum sunt pe telefon mobil, laptopul este la birou, promit ca maine pun date suplimentare.

Sunt total de acord, nimeni nu citeste in globul de cristal si ghiceste

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,889
  • Înscris: 15.06.2004
Incearca si asta - https://forum.softpe...dows-10-sau-11/
Si vezi daca exista ceva drivere mai noi.

In special la producatorul placii de baza pe site gasesti cele mai importante - la modelul care il ai.
Daca ai placa video dedicata - iarasi la producatorul ei.

#6
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
Acestea sunt mesajele de eroare primite

#7
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
Pasul 1 - complet, vezi atasat
CBS.log l-am pus in Word, ca .log nu se poate atasa

 eiffel, on 27 aprilie 2023 - 18:27, said:

Asta  un tutorial despre verificarea erorilor. Nu despre altceva.Suntem pe aria de Tutoriale..
Initial am vrut sa fie inchis ca sa nu am ipsoteze nimeni, dar am zis sa-l las totusi in cazul in care apar proble,e.

Ca sa-ti raspund si tie - ptr registrii nu mai exista nimic facut de Microsoft - a existat candva dar a fost abandonat. Poti folosi CCleaner.
Ptr curatare ai Storage Sense si vchiul Disk Cledanup - https://forum.softpe...ccount-control/
Eu am folosit CCleaner de muuuulti ani, pe toate calculatoarele mele, dar inca nu l-am instalat pe laptopul asta, pentru ca nu am simtit nevoia, intotdeauna s-a miscat rapid, fara erori... pana ieri Posted Image

Proprietati calculator, atasat

Edited by eiffel, 11 December 2023 - 09:56.


#8
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
Am gasit si ca tre' sa instalez un update la BIOS

O fac dupa ce trimit mesajul asta Posted Image
-----
Update completed - de obicei ma cam fac pe mine cand vine vorba de update la BIOS Posted Image

Edited by Costi_68, 11 December 2023 - 08:09.


#9
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009

 Raz0rblade, on 10 decembrie 2023 - 16:11, said:

Ma intai intra pe fiecare mesaj si vezi ce zice. Il poti vizualiza in format .html sau .txt. Cum crezi ca putem sa te ajutam, ne arati un mesaj hardware error si noi consultam bila de cristal??? deschide fiecare mesaj in parte si afiseaza detaliat
Si poate ne spui si despre ce configuratie hardware vorbim ... PC-ul cu probleme, adica. Ca dupa fereastra, pare sa ruleze win11
Te rog sa vezi atasat, multam fain!

#10
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,317
  • Înscris: 30.08.2006
Nu update-ul de bios era problema. Sa-l faci direct din windows e riscant. Asa mi-a inghetat mie windows-ul la jumatatea update-ului de a trebuit sa cumpar un programator de bios sa resuscitez placa de baza. Daca totul merge bine, nu umbla la el.

#11
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
De obicei tin calculatorul la zi, dar fac update la ce vreau eu nu la ce vrea el. BIOS-ul stiu ca are chichitele lui, de-aia stau ca pe ghimpi cand fac update la el

Spre exemplu, azi am controlat update la Windows si a incercat sa-mi bage pe gat XBox... nope, not agreed to change my settings

-----

Singurul harware pus pe calculator in ultimul timp este un mouse, Logitech M590, care poate rula pe doua calculatoare in acelasi timp, sunt momente cand se blocheaza, nu trece de pe un calculator pe altul (calculatorul de la munca - > calculator personal) si trebuie sa opresc/repornesc BTooth la al meu

Edited by Costi_68, 11 December 2023 - 09:11.


#12
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,889
  • Înscris: 15.06.2004
Problemele alea cu Live Kernel Event pot avea urmatoarele cauze :

- driver chipset ( placa baza sau GPU, sau chipset Wi-Fi ) cu probleme - nu ai zis nimic desi ti-am indicat sa pui ultimele drivere de pe pagina producatorului palcii de baza / placii video...
Ai cumva o placa video nVidia ? Sau e doar grafica integrata din AMD.
- erori fisiere - astea vad ca s-au rezolvat cu sfc /scannow
- probleme cu un VPN - folosesti asa ceva ?

P.S. Ti-am mutat aici postarea de pe topicul de tutoriale. Nu stiu de ce ia postat acolo cand problema ta e aici.
Plus ca mi-ai dat quote, dar nu ai citit ce-am zis...

Quote

Initial am vrut sa fie inchis ca sa nu am ipsoteze nimeni, dar am zis sa-l las totusi in cazul in care apar proble,e.


#13
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
1. Toate drivele sunt la zi
2. Grafica este AMD Radeon, integrata
2. VPN folosesc destul de rar si nu am avut niciodata probleme cu el, chiar daca e gratis (acum cativa ani, cand lucram in China aveam Express VPN - ala da, imi facea probleme... pe un alt calculator)

Am dat iar un hardware scan, toate cele arata super-green (am salvat in Word, fisierul original, in html, nu este acceptat ca atasament)

-----

Scuze, am citit tot postul tau, inclusiv recomandarea pentru subiect... in sfarsit asta e, acum sunt aici Posted Image

Attached Files


Edited by eiffel, 11 December 2023 - 11:07.
Nu mai cita postul anterior !!!


#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,889
  • Înscris: 15.06.2004
Vezi ca ti-am pus fisierul ala cu Hardware scan ( inutil dupa pararea mea ) intr-un fisier text.
Nu de alta, dar ti-ai setat Office-ul sa iti bage datele personale in documente :(
Gen - nume complet...

In fine, daca esti la zi cu driverele, erorile de fisiere se pare ca au fost remediate, mai stai si vezi daca mai apar probleme.

#15
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,521
  • Înscris: 03.11.2009
Multam fain pentru ajutor!!!

Offtopic pe PM? - Te rog frumos, spune-mi cum sa setez Office sa nu mai bage datele personale in documente, n-as vrea sa creez... confuzii

#16
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,889
  • Înscris: 15.06.2004
Cel mai simplu pui in fisiere txt.

Aici iti explica si cum se poate scoate din documente informatia personala - https://support.micr...50-e66d6c2de950

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate