Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...

Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense
 Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune

Sfat achizitie masina noua
 Numere inmatriculare inundatie

Adaptor mandrina la paleta

Achiziție și inlocuire ...

Recomandare service BMW Bucuresti
 Recomandare SSD

Cheie BMW X4 G02 duplicat

Colantare auto, locatii, preturi,...

Boxe fata golf 5
 

Are cineva acest soft instalat? Zktime Enterprise .

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,985
  • Înscris: 22.12.2005
Salutare,

Am de "mosit" relicva asta (e de pe vremea lui Windows 7).
Il are cineva instalat sau are ceva "hands on" cu el please?
E de interes partea de useri/sicronizare cu device-ul de pontat-amprenta/card.
manual e varza..

Multumesc.

https://zkteco.eu/pr...time-enterprise

#2
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,837
  • Înscris: 09.01.2007
Te pot ajuta cam ca la Radio Erevan, in sensul ca folosim ZKAccess care are ca modul ZKTime.Net Lite.
Pe langa asta, nu prea folosim modulul (nu calculam pontaj).

DAAAAAAR, daca crezi ca te ajuta sa incerc ceva anume, zi-mi si testez. Am acces de admin pe ele.

#3
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,985
  • Înscris: 22.12.2005
pai m-ar ajuta sa nu mai aiba nevoie de windows 7 :))

serios acum - ma omoara partea de configurare ( in manual e ca si inexistenta) - unde configurez userii si cum se sincronizeaza cu device-ul, de exemplu.

Multumesc!

#4
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,837
  • Înscris: 09.01.2007
Heh, ce am eu ruleaza pe un Windows Small Business Server 2011. :)
Toti userii si deviceul sunt adaugati in ZKAccesss la Personnel si respectiv Device. Apoi am setat ceva Time Zones (interval de timp de acces), Door settings si Access Levels (care-i o combinatie de time zone + doors per user). Apoi, din ZKAccess, cand dau pe "Time and Attentence" imi deschide automat softu separat ZKTime.Net unde vad ca a importat direct lista de utilizatori si pot calcula dirverse rapoarte. Repet, noi nu folosim asta deci aproape sigur nu a stat nimeni sa-l configureze, cred ca a important automat.

L-am sunat pe tipul care a configurat C.A. la noi si mi-a zis ca e mult mai elaborat de configurat ZKTime enterprise ala.
Zi-mi te rog:
- ce deviceuri ai (hardware), il interesa daca sunt pentru control acces SI pontaj sau DOAR pentru pontaj
- vezi daca nu cumva ai ZKTBio / ZKTAccess pentru control access si ZKTime enterprise doar pentru pontaj
- daca esti sigur ca trebuie sa functioneze doar cu ZKT Enterprise, zi-mi cam pe unde ai ajuns la configurare si ii dau lui info astea sa vedem daca iti poate oferi ajutor in vreun fel.

Slabe sanse sa pot oferi informatii utile dar merita incercat. :)

#5
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,985
  • Înscris: 22.12.2005
salutare.
bubele sunt - mysql-ul ala si toate prerequisitele vietii se comporta diferit pe x86/x64. duap un restart apar balarii. in fine, asta e cu asta defilam
am un 2.4 TFT WIGI Acces Contril Terminal  (cel ingust, cu senzorul de amprenta)
Zktimeul enterprise(50 useri), cumparat - vede terminalul insa nu pot adauga useri (zice sa aleg template) si nici pe cei definiti pe device nu i importa.
asta cand porneste progtramul fara sa zica ceva de ilegal..etc.:)
l-am cam mostenit si tot incerc sa vad pe cel pot rula fara bube (2011 -ul ele tot antic ii poate ii mai stabil ca w7..)
scenarul e simplu - fingerprint la venire si apoi la iesire si sa scoata rapoarte de ore / user

am luat-o pe manual si pe cei de la suport. praf ambele.le-am spus ca nu platesc instalarea (ca au zis ca e serviciu separat) pana nu merge (sa nu aud ca  "e de la windows") asa cum au facut deja.
Cand le-am arat erorile au zis ca "nu intra in suportul gratuit"( nu e deranj - ba chiar as vrea sa se ocupe ei insa erau mai praf ca manualul)..

care suport gratuit  a fost " da, trebuie sa cumparati sursa de alimentare si software, nu merge altfel"( evindent ca nu m-am ocupa eu de asta ci a aparut din seria" nu merge- ia uita-te tu nitel ca e de IT:)) )

dupa ce au cumparat ce li s-a spus..pauza.

#6
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,837
  • Înscris: 09.01.2007
Din pacate mi-a zis ca nu are nicio solutie "rapida" in minte acum. A zis doar ca din ce stie el, ar trebui sa mearga de la W7 SP1 in sus, l-ai incercat si pe ceva mai recent?
In orice caz, a zis ca daca nu-i dai de cap pana spre sfarsitul saptamanii, o sa incerce sa-si faca niste timp sa intre remote sa bâjbâie si el p-acolo (daca esti dispus). Deci daca nu rezolvi nimic pana atunci, da-mi un PM si incerc sa va pun in legatura, ca daca el nu stie, eu nici atat. :D

#7
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,985
  • Înscris: 22.12.2005
sa tra. vedem ce se mai intampla pana atunci. Apreciz mult ajutorul!

#8
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,985
  • Înscris: 22.12.2005
ha ha . furnziorul a zis  " pas" , instalatorii au zis - retur!

#9
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,837
  • Înscris: 09.01.2007
...wow. Pai si ce faci, planuiesti sa-l returnezi si sa iei altceva? :)

#10
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,985
  • Înscris: 22.12.2005
pai daca instalatorul lor a zis " pas" eu ce sa fac?
am cerut pe alt topic idei (Daca ai , te rog !)

Multumesc

#11
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,837
  • Înscris: 09.01.2007
Nu pot sa zic ca sunt fan al soft-ului respectiv, daca nu 'te doare' sa-l schimbi cu altceva atunci nu mi-as bate capul si as lua ceva mai rasarit.
Daca trebuie sa ramai cu asta, si fara asistenta la instalare, nu prea am idei decat sa vorbesc cu colegu' care ne-a instalat noua control acces sa vedem daca te poate ajuta cumva (dar la cum 'suna' la telefon, sanse mici, a zis ca-i groaznic softu' ala :D).

Din pacate nu e tocmai domeniul meu deci nu stiu ce altceva sa recomand...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate