Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care este cel mai bun mod de a pr...

Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...
 Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...
 La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...
 Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...
 

Patroni exasperati de angajati care pleaca fara preaviz

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
74 replies to this topic

#73
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,629
  • Înscris: 20.10.2006

View Posttfmercedez, on 02 octombrie 2023 - 23:47, said:

am citit articolul postat de tine.
Numai la noi  vezi imbecilitati cu program de munca de 14 ore!
In Grecia, o pizzerie destul de populara, era inchisa in fiecare zi de luni, (practic aia era duminica angajatilor). Iar programul era de la 18-24, pentru ca in rest nu prea aveau clienti.
Dincolo nu e ceva iesit din comun sa fie restaurantele inchise inainte de ora 13. La fel si magazinele..
De ce sa inchizi restaurantele cand mai bine ar fi sa fie chiar non-stop. Solutia este alta - mai multi angajati, pe 2 sau 3 schimburi nicivorba de inchis/deschis doar 8 ore pe zi.

#74
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,925
  • Înscris: 15.06.2007

View PostLunaCrystal, on 03 octombrie 2023 - 10:12, said:


De ce sa inchizi restaurantele cand mai bine ar fi sa fie chiar non-stop.
Ideea e sa muncesti minimum pe bani maximum.
Decat sa tii un restaurant deschis la 4 noaptea intr-o zona unde se stie ca e totul inchis la ora aia.. si sa nu ai nici un client, e risipa totala.  Asa ca au deschis 6 ore pe zi, cu 3 pizzeri la foc automat, 5 chelnerite care nu-si vad capul plus o flota de 8 scuteristi care livreaza comenzi pe o raza de 5 km.  In 6 ore incaseaza la foc continuu.
Dincolo nu prea merge cu mancat orice oricand oriunde. De aia exista mcdonalds..

#75
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,176
  • Înscris: 04.03.2014

View PostLunaCrystal, on 03 octombrie 2023 - 10:12, said:


De ce sa inchizi restaurantele cand mai bine ar fi sa fie chiar non-stop. Solutia este alta - mai multi angajati, pe 2 sau 3 schimburi nicivorba de inchis/deschis doar 8 ore pe zi.

Depinde de cultura de realitate, daca lumea mananca la pranz si seara ce rost are sa ramai deschis la 3pm pentru 2,3 clienti.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate