![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
JOKER 2: Folie à Deux (2024)
Last Updated: Oct 12 2023 14:44, Started by
nick5roo
, Sep 25 2023 16:33
·
6

Posted 25 September 2023 - 16:33

Lady Gaga și JOKER 2: Folie à Deux (Complot necunoscut sau Nebunie în doi)
Data de apariție octombrie 2024 https://www.imdb.com/title/tt11315808/ Nu am prea multe detalii despre film, dar unde joacă Lady Gaga, sigur are succes! [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FWNvrryaG9M?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 25 September 2023 - 16:55

Discuta despre un musical.
Trailerul postat de tine este o incucisare din filmul lui Gaga si Joker 1. Recunosc ca Joker nu cred ca are logica sa aiba partea 2, a fost perfect. Nu ai ce sa aduci imbunatatire cu Joker 2. |
Posted 25 September 2023 - 18:36

Pare un "money grab" care nu ar trebui sa existe. Sunt convins ca va fi cel putin plictisitor si fara rost daca nu chiar jalnic. Dar aia de la hollywood nu lasa nimic ne-muls bine
|
Posted 25 September 2023 - 18:42

ce cauta gaga!! sau alta deliuta intr-un film serios?!!!!
|
Posted 25 September 2023 - 21:26

Nu am prea multe detalii despre film, dar unde joacă Lady Gaga, sigur are succes! ![]() Un emoticon face cat o mie da cuvinte, nu? Lady Gaga nu stie sa joace si nici muzica ei nu mai e cea fost odata la inceputu cariei ei cand era la concurenta cu Kesha care e mai buna decat Gaga da a avut probleme personale si a ramas in urma cu faima pa plan muzical Si vad ca lumea zice ca Joker 2019 a fost atat da bun ca nu merita partea a doua Eu nu stiu ce sa zic |
Posted 25 September 2023 - 21:28

mama, mama ce combo... jeez, iti da si o lima cand intrii in sala sau macar un hellas, concentrat de lamaie?
poate se mai imbraca aia in niste cotleti sau cateva cefe... Edited by Mondeo, 25 September 2023 - 21:29. |
Posted 26 September 2023 - 09:45

Din filmuletul ala nu ai ce comenta, ca e doar un concept, o idee, nu sunt imagini reale din film.
|
Posted 07 October 2023 - 08:15

Gaga e ca Bobonete al nostru, nu are scoala in actorie dar se dau actori.....mie personal, Gaga imi place cum joaca, mi-a placut ce prestatie a avut in Gicci spre exemplu unde , zic eu, a jucat decent spre bine pentru un ~actor~ care nu are actorie in spate.
Joker , mi s-a parut un film genial din toate punctele de vedere, si realizare , si poveste si prestatia actorilor. Astept cu mare nerabare Joker 2 , sa vedem daca strica sau nu povestea. |
|
Posted 12 October 2023 - 14:44

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/03ymBj144ng?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users