Ce soft monitorizare trafic / viteza net utilizati pentru taskbar ?
Last Updated: Oct 26 2023 22:12, Started by
SeaM932
, Sep 23 2023 19:16
·
3

Posted 23 September 2023 - 19:16

Ce soft monitorizare viteza net utilizati pentru taskbar ? Gasisem ceva anii trecuti dar pur si simplu am uitat cum se numea , as fi vrut sa-l reinstalez.
Afisa in dreapta jos viteza in timp real - speed in Mbps. Imi este necesar deoarece Digi merge din ce in ce mai prost si pur si simplu uneori pierd timp repetand o comanda nedandu-mi seama daca e laptopul blocat sau nu exista comunicare cu internet. Ms+ |
Posted 23 September 2023 - 19:58

am un executabil NetworkIndicator.exe de pe vremea cand a disparut incepand cu nu stiu ce versiune de windows si care merge si acum pe 11; nu stiu sa-ti zic de unde sa-l iei ca site-ul celui care l-a facut nu mai exista, eventual ti-l urc undeva ca e minuscul 336 KB
|
Posted 23 September 2023 - 19:59

Fa-ti un heartbeat. Contorizeaza local si in client si compara. Din local scazi perioadele de unreachable si daca pe client e diferit inseamna ca a rulat dar nu a fost connectat.
|
Posted 24 September 2023 - 17:26

AIDA64care monitorizeaza tot - nu papa din timpul procesor analizand atat de multe ?
|
Posted 28 September 2023 - 07:34

@op
Daca ai deconectari consulta contul tau digi si cere rezolutie. Ip-ul tau public ar trebui sa se schimbe din cauza deconectarilor. Daca nu sunt deconectari nu cred ca ai o problema de bandwidth la internet. |
|
Posted 28 September 2023 - 23:42

La mine pe Du Meter uneori cade la 125 kbs, încremenește mai tot atunci iar daca dau hot spot cu telefonul urca până la 4-5-6-7 Gbps și se dezgheață tot.
Tot Digi și la mine dar cred că e de la routerele alea agățate pe sus in casa scarii, cam miros a încins uneori |
Posted 26 October 2023 - 14:33

Eu folosesc TaskManager, ca sa vezi chestie are si monitorizarea traficului pe fiecare interfata, daca vrei mai multe detalii dai click pe "Open Resource Monitor"
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users