Nu imi apare Contact photo&poster iOS 17
Last Updated: Sep 22 2023 11:05, Started by
NaCKa04
, Sep 19 2023 08:51
·
2

Posted 19 September 2023 - 08:51

Salutare! Am un iPhone 12 si am facut update la iOS 17.
Problema e ca nu mi se actualizeaza Contact photo&poster pentru contactele existente. Sotia are si ea acelasi tip de telefon si iOS iar contactul meu in telefonul ei s-a actualizat, insa nu si viceversa. Am incercat : actualizare "manuala", restart iPhone, stergere contact si creare contact nou, schimb de iMessages cu contactele respective - nu vrea si nu vrea. PS: Nu e vorba doar de numarul sotiei ci si a altor prieteni- nu se actualizeaza pentru niciun contact. A mai intampinat cineva probleme? Ati gasit vreo solutie? |
Posted 19 September 2023 - 18:52

Nici macar nu am cautat.
Ca sa se actualizeze: 1. trebuie sa ai iphone cu ios 17 2. trebuie sa-ti actualizezi poza Altfel le vezi tot pe cele vechi, mici si meschine. |
Posted 20 September 2023 - 12:51

Dupa cum am spus, am facut deja upgrade la iOS 17. Ceilalti imi vad mie poza, eu nu le vad pe ale celorlalti.
|
Posted 22 September 2023 - 11:05

Mda, la fel pățesc și eu. Și eu și soția sîntem pe iOS 17.0.1, avem acele coperți create și configurate corect, dar tot nimic.
Însă, eu deja aveam la contactul soției o fotografie dinainte de actualizarea asta (la fel și ea la contactul meu) și ce observ este că în continuare vedem acele fotografii atunci cînd ne sunăm. Deci presupun că orice modificare adusă unui contact, suprascrie ceea ce contactul trimite la momentul apelului. Asta dacă nu cumva faceți schimb de contacte prin funcția asta nouă din AirDrop, caz în care vine și coperta de la apelant așa cum vrea el să apară. Sau, nu știu, o fi vreun bug și mai vedem noi prin iOS 17.1. ![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users