VW Touareg vs Audi Q7 vs Mercedes GLE350 3L Diesel
Last Updated: Oct 01 2023 10:06, Started by
acquadigio
, Sep 18 2023 06:55
·
3

Posted 27 September 2023 - 15:58

Am avut si eu dilema unei alegeri de genul asta (SUV premium cat mai mare) in primavara. M-am uitat la TOATE SUVurile premium de peste 4,8 m, luand in considerare atat varianta noua cat si max 2ani/50K km SH. In final am ales Q7 comandat de nou (3l diesel 286 CP). La momentul actual SHurile sunt foarte scumpe nu meritau vs. noua.
Am avut 4 Tuaregi in familie, diverse generatii. Super masina, dar Q7 este clar pozitionata peste pe buna dreptate. Avantajele principale ale lui Q7 peste celelalte 2 modele enuntate de tine : mai mare, bordul mult mai frumos (pentru mine e important aspectul asta), raportul calitate/pret mult mai bun (pretul doar putin mai sus decat Touaregul si bine mai ieftin ca GLEul). Plus multe altele minore. Am ridicat masina acum 2 luni si sunt super incantat de alegere. BTW, timpul de asteptare a fost doar de 4 luni. Q7 primeste un facelift (minor) peste 6 luni iar pretul acum este foarte bun la masina noua, iar discountul dat de vanzatori este semnificativ mai mare decat la alte marci. Spor! L.E. Un amic si-a cumparat luna asta un Q7 2021 foarte bine dotat cu bugetul tau de la o reprezentata Audi din Germania. Dar configureaza si unul nou cu motor de 245 CP (musai suspensie pneumatica insa) si negociaza un pret, s-ar putea pentru 10K euro in plus sa o iei noua. Edited by mufasa, 27 September 2023 - 16:04. |
Posted 01 October 2023 - 10:06

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users