Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vechime vs km reali

Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...
 Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo
 Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...
 Invertor Victron Easysolar-II 48/...

"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco
 

Routere EasyMesh

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Edward1337

Edward1337

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 17.11.2016
Salutare,
Am o intrebare,
Aceste doua routere: TP-Link Archer AX1500 Dual-Band si DIGI SR1041Y FiberHome, stiu sa faca mesh, chiar daca sunt brand-uri diferite? Daca am abonament FiberLink 1000 de la DIGI, primesc primul router gratuit de la ei?
Mersi.

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,190
  • Înscris: 15.06.2004
Compatibilitatea e garantata doar daca sunt de la acelasi producator si folosesc acelasi standard.
Altfel nu se stie...

#3
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Nu prea mai este adevarat.
De asta a aparut easy mesh de la wifi alliance: https://www.wi-fi.or.../wi-fi-easymesh
Acum sa vedem si cati producatori de raliaza. Pana acum sigur este TP-link - a si venit upgrade-ul la easy mesh. Dar nu am auzit si de Asus...

#4
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,924
  • Înscris: 27.10.2007
o gramada de oameni se plang de updatele asta de la tp-link.
initiator: poti avea pretentii de  compatibilitate doar la echipamente de la acelasi producator, mai ales la tehnologii noi cum e si tehnologia mesh.

#5
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Cred ca de la mine ai auzit. Reteaua mea cu 2 sateliti (AX10, RE300, RE315) a fost in genunchi 2 zile dupa update. Am reusit sa o fac, desi spre rusinea mea, habar nu am ce am facut (doar de 3 ori revenire la setarile din fabrica si apoi aplicarea acelorasi setari). Si dintr-o data a mers si merge si acum.

#6
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,924
  • Înscris: 27.10.2007
initial aici pe forum (probabil de la tine) apoi am intrebat pe cineva care are mesh TP - Link si mi-a confirmat. dupa update, a trebuit sa reseteze unitatile, sa schimbe numele retelei si sa adauge dispozitivele din nou.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,190
  • Înscris: 15.06.2004
Da, de TP-Link am auzit si eu o chestie acu cateva luni - la nu stiu ce model, dupa un update s-a schimbat standardul Si cineva care avea niste sateliti mai vechi nu i-a mai putut conecta ca nu mai erau compatibili. A luat altii noi si aia au mers.

#8
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Pai asta-i standardul de s-a schimbat. Inainte de update era one mesh si acum e easy mesh care are 2 variante. Ia sa fac o captura... revin.
Post edit. Na ca a mai aparut un update. 1.3.9 Build 20230728 Rel. 45716. Probabil cineva le-a umplut frigiderele...

Attached Files


Edited by adip1962, 23 August 2023 - 10:39.


#9
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,190
  • Înscris: 15.06.2004
Vezi ca mai au si Whole Home Mesh - la modelele Deco. Astea din cate stiu nu se pupa decat intre ele.

#10
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Pot sa aibe... Am alte prioritati acum. Iar netul... merge si asa. Inca ma gandesc cand sa fac update-ul ala... Ca de obicei vine si pe sateliti. Iar daca iarasi imi pune reteaua pe butuci...

Am zis eu bine... Isi golesc frigiderele.
Poate instalez vineri seara.

Attached Files



#11
gigabiter

gigabiter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 18.11.2018

 Edward1337, on 22 august 2023 - 19:05, said:

Salutare,
Am o intrebare,
Aceste doua routere: TP-Link Archer AX1500 Dual-Band si DIGI SR1041Y FiberHome, stiu sa faca mesh, chiar daca sunt brand-uri diferite? Daca am abonament FiberLink 1000 de la DIGI, primesc primul router gratuit de la ei?
Mersi.
da, functioneaza mesh

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate