![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
COTS sau nu COTS?
Last Updated: Aug 18 2023 16:47, Started by
jimmyy
, Aug 18 2023 12:53
·
0

Posted 18 August 2023 - 12:53

Salut,
COTS e definit ca Commercial off the shelf https://en.wikipedia...l_off-the-shelf Acum in perceptia mea o baza de date e un COTS, e.g. Oracle, un application server e un COTS e.g. JBoss. Dar Angular e COTS? Sau Camunda e un COTS? Mie mi se pare mai usor de upgradat de la Oracel n-1 la n, pe cand la angular cred ca e mai greu, ca trebuie sa customizezi mai mult. Asta e o viziune a mea mai din balcon, asa mai ne-avizata. Intrebarea mea are doua aspecte, daca in mod "legal" intr-un contract, fara sa fi definit exact ce inseamna un COTS, dar sa ai clauza asta, poti sa zici ca Camunda sau angular sunt COTS sau nu? deci in contract nu e nimic altceva specificat cam ce ar insemna COTS. deci trebuie folosit un pic de common sense. Si a doua intrebare e de ordin practic: exista mai multe categorii de COTS? unele mai COTS decat altele? de exemplu unele mai impachetate mai bine decat altele la care upgrade-ul e mai usor? Va multumesc |
Posted 18 August 2023 - 16:13

COTS (Commercial off-the-shelf software) vs MOTS (Modified Off-The-Shelf software)?
https://www.techoped...-the-shelf-mots Fara a avea niste clauze care sa imi spuna altfel, le consider MOTS. |
Posted 18 August 2023 - 16:47

Salut
COTS se refera la produsul in sine, nu la ce faci cu el si cum il integrezi. In contractele noastre, COTS trebuie sa indeplineasca mai multe criterii: - sa fie un produs vandut si nu oferit gratuit. - sa existe posibilitatea de a cumpara suport de la vanzator - sa fie un produs pe care un client cu acelasi profil sa il cumpara de la furnizor in conditii similare. Common sense nu exista in contractele comerciale. In cazul oricarei dispute, fiecare va incerca sa dea criteriilor neclare sensurile care ii convin in situatia data. COTS nu are legatura cu dificultate upgrade-ului. O librarie (ca de exemplu Ignite UI) poate fi COTS daca o cumperi si folosesti ca atare. Edited by bogdan_o, 18 August 2023 - 16:48. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users