Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 

”Antrenorul” din sufragerie

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,984
  • Înscris: 18.09.2008
FCSB este singura echipă din România cu 3 antrenori principali. Un ”principal” în ”acte”, Ilie Haralamb (așa îi zice Stăpânul său). un ”principal” în ”fapt” Mihai Pintilii și un ”principal” care decide echipa de start și schimbările, de la el de acasă din sufragerie, fiind influențat de ce zic comentatorii sau analiștii de la Gigi Sport. Pardon, Digi Sport. Ieri seară s-a făcut o schimbare, care s-ar putea să-i fi costat 2 puncte și pe care se pare se pare că MM (și el un soi de ”principal”) o regretă, dar recunoaște cu jumătate de gură că nimeni nu și-a asumat să-l asculte pe Stăpân.

https://www.gsp.ro/i...cap-707623.html

Nu știu, dar mie mi se pare că prin astfel de manevre se viciază competiția și se demoralizează echipa. Cum poți tu să te impui ca antrenor, când jucătorii te iau în râs pentru că știu că ești pus acolo doar pentru licența PRO și nimic altceva?  Cum să dai afară antrenor care ți-a câștigat tot ce era de câștigat, doar pentru că nu e ortodox? Sau cum să iei un jucător (ăsta de l-a adus acum din Africa) doar pentru că e ortodox?

Cu mentalități de genul va luat campionatul când va zbura porcul. Ultimele campionate le-a luat cu antrenori care nu aveau telefonul la ei și decideau tot. Dar oricum lui nu-i pasă, e mai bine când pierde și își umilește jucătorii, de cât când câștigă și nu are nimic de reproșat. Eu pun pariu că dacă toată presa îl ignoră, se va retrage și va lăsa antrenorii în pace. Voi ce ziceți?

#2
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,408
  • Înscris: 06.11.2014
Spui MămăLiga 1 si tragi apa....

#3
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Jucaria lui Becali, nu are nici o treaba cu sportul.

#4
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,162
  • Înscris: 15.05.2008
Merge mutat pe fun.

#5
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,746
  • Înscris: 26.08.2008

 miki07, on 11 august 2023 - 21:51, said:

Cum să dai afară antrenor care ți-a câștigat tot ce era de câștigat, doar pentru că nu e ortodox? Sau cum să iei un jucător (ăsta de l-a adus acum din Africa) doar pentru că e ortodox?

Terminati-va, mai, cu marota asta cu ortodoxismul lui behehecali. Asta nu are nici in clin nici in maneca cu nici o religie de pe planeta! Asa cum nu are nici cu fotbalul.

Este de-a dreptul sinistru ce se intampla in perioada asta cu fotbalul pe glob, nu doar in tarisoara asta...

Trist pentru cei care [fani, jucatori...] investesc la propriu timp din viata pentru circul asta!

Edited by BlueKing-69, 11 August 2023 - 22:14.


#6
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006

 miki07, on 11 august 2023 - 21:51, said:

Eu pun pariu că dacă toată presa îl ignoră, se va retrage și va lăsa antrenorii în pace. Voi ce ziceți?
Conditia asta e greu de indeplinit. Eu urmaresc meciuri din reflex/inertie/nostalgie, dar nu mai sunt atent demult decat cand aud comentatorul ca ridica vocea. In rest - pe telefon, ori ma joc ori ma uit aiurea pe net.
Becali nu va duce niciodata lipsa de atentie. Deschide ziarele de sport, articolele sunt balarii, stiri bomba, parasute, ce masina si-a luat ala, ce a zis Becali, iar parasute, unde a fost marea speranta in fotbal (care va muri speranta) in vacanta (poze incendiare!) si iar parasute.
Chiar acum 15 ani citeam cu mare placere ziarele de sport. Analize ca lumea, stiri ca lumea. Acum e doar cancan, iar Becali merge perfect in cancan.
Uneori sunt convins ca ii si place circul si nu e atat de prost cat pare. Doar ca ii place sa fie in centrul atentiei si aparent pentru a fi in centrul atentiei presei trebuie sa fii pitipoanca sau mascarici. El nu poate fi pitipoanca. Iar presa sta numai la fundul lui.

Si sunt aproape convins (zic aproape pentru ca nu stii ce aduce ziua de maine niciodata) ca Becali se va "retrage" din viata publica doar cand va fi foarte batran. Sa lase antrenorul in pace - niciodata. Sa aduca un antrenor care sa nu permita interventii - niciodata. Sa vanda echipa - niciodata.

Da, Becali s-a sabotat singur si nu putine campionate au fost pierdute din cauza tampeniilor lui. Si mai trist e ca isi bate joc de jucatori. Edjouma este, dupa parerea mea de nespecialist, unul din cei mai buni jucatori pe care i-am vazut in Liga 1 (sau Super Mega Liga, cum ii spune acuma) in ultimii 10 ani. Inalt, puternic, tehnic, cu inteligenta jocului. Tot vrea sa scape de el, nici el nu stie de ce. Compagno este un atacant clasic, tip tanc. Si de asta isi bate joc, ba rezerva, ba il schimba. Tamm - fundas bun, dar n-a fost de pastrat. Nici de Vali Gheorghe nu-i place, dar parerea mea (din nou, de nespecialist) e ca asta daca ar primi aceleasi sanse ca "perlele" lui Becali, ar fi mai bun. Asa, daca e bagat la misto juma de ora o data pe luna, n-are cum sa joace.

Tot bataie de joc e si cum umfla jucatorii. Octavian Popescu mie imi pare foarte firav fizic, cu impresii de mare dribleur si nu prea vad altceva decat mingi pierdute in dribling si daca bate vantul mai tare se arunca si cere penalty. Cordea nu mai joaca nimic. Miculescu nu a jucat niciodata nimic la FCSB, dar a platit o caruta de bani pe el, ca asa a vrut. Etc.

Vina nu e a lui, vina e celor care-i tin hangul.

#7
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
In fapt, voi aveti ceva cu becali...
Chiar nu intelegeti ca cei care-l pomenesc zilnic sunt platiti de el? Ca e mai usor sa zici de becali decat sa faci o analiza sportiva? Ca daca de maine nimeni nu ar mai vorbi de becali asta omoara pe cineva numai ca sa fie pomenit?
Este o boala. O boala pe care si-o intretine ca are de unde si va avea toata viata lui. SI a noastra... Puneti-va in locul lui. Ce vreti sa stea acasa cu nevasta? Sa se certe cu ea? Sa divorteze? Asa are o jucarie...
Cum a avut si Copos si cum au multi. O varianta de a-ti ocupa timpul pentru a nu sta acasa, poate mai faci si-un ban din vanzari si mai ales, pentru a-ti potoli orgoliul.

#8
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,549
  • Înscris: 30.08.2017
Pe banii lui face ce vrea (in limitele legii). Nu Becali e problema, ci aia care pentru niste bani in plus accepta toate astea.

Astia zici ca sunt dintr-un film cu prosti:

Quote

Senzația a fost că înlocuirea fusese dictată de Becali înainte ca danezii să rămână în inferioritate numerică, iar staff-ul vicecampioanei n-a îndrăznit să intervină peste hotărârea patronului.
Europa Conference League Qualification

„Schimbarea s-a gândit înainte de eliminarea lor. A fost un moment de uluială. Avându-l pe Valentin Gheorghe pregătit să intre, schimbarea fiind făcută, vorbită... Probabil ar fi trebuit oprită schimbarea... Asta e, nu s-a gândit nimeni să schimbe schimbarea.

Imi si imaginez cum isi dadeau aia coate intre ei, care sa-l sune Posted Image

Edited by george_alexandru, 12 August 2023 - 07:26.


#9
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,984
  • Înscris: 18.09.2008

View Postgeorge_alexandru, on 12 august 2023 - 07:25, said:

Pe banii lui face ce vrea (in limitele legii). Nu Becali e problema, ci aia care pentru niste bani in plus accepta toate astea.

Astia zici ca sunt dintr-un film cu prosti:

Imi si imaginez cum isi dadeau aia coate intre ei, care sa-l sune Posted Image

Și până la urmă nu l-a sunat niciunul, că s-au temut. A zis și Meme: dacă nu făceau schimbarea și pierdeau meciul, ei și-o luau în barbă. Deși Compgno e atacant, nu apărător, în fine.

View Postambr0zie, on 11 august 2023 - 22:46, said:


Eu cred că nici nu îi pasă că pierde campionatul (sau pare că nu îi pasă, pentru că-și dă seama că e el e de vină). Și mie, ca nespecialist, mi se pare că Edjouma este foarte bun. Idem Compagno, dar lui Becali nu-i place. Probabil că nu-s ortodocși și nu fac cruce în fața lui, altă explicație nu am. Cu orice alt patron din Superligă, ăștia doi erau venerați și apreciați, nu umiliți. O schimbare nu se face după ce zice un comentator la televizor sau după o minge pierdută. Dar dacă televiziunile acceptă așa ceva, treaba lor. Eu, la Digi, nu am pachet suplimentar cu Gigi Sport, așa că nu mă afectează prea tare.

Edited by miki07, 12 August 2023 - 12:05.


#10
MindArchitect

MindArchitect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,997
  • Înscris: 30.11.2021
Din cauza asta nu mai ma uit la fotbal.
Urmaream Liga 1 pana sa isi bage picioarele in ea toti milionari de carton.

Gigi Netoiu, Staicu, Borcea, Becali, Giovani, Victor, mai era patronul ala gras de pe la Timisoara.

Cel mai bine te uiti la fotbalul din spania/italia/germania, ce placere ai tu, dar macar te uiti cu placere la fotbal.

#11
Legolas01

Legolas01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.05.2023
Ca vreti s-o recunoasteti ori nu, treaba e ca Becali e Steaua si daca n-ar mai fi, ce se intampla la Dinamo s-ar muta in curtea lor.
Ca e doar o jucarie pentru el, ca e pasiune, nici nu prea mai conteaza, cata vreme banii lui fac legea acolo.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate