![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Germania (2 zile) - buletinul expiră într-o lună
Last Updated: Jul 11 2023 17:03, Started by
asdfa34
, Jul 09 2023 17:33
·
3

Posted 09 July 2023 - 17:33

Salutări,
Actul de identitate îmi expiră pe 27 august. Vreau să plec în 15 iulie în Germania și să stau 3 zile. Am înțeles că nu ar fi nicio problemă, din câte m-am documentat, cât timp nu mă prinde termenul de expirare al actului de identitate la revenire în țară. Este corect? Vreau să mă asigur, să nu fiu întors de la vamă. Mulțumesc frumos! Edited by asdfa34, 09 July 2023 - 17:33. |
Posted 09 July 2023 - 17:42

Salutări, Actul de identitate îmi expiră pe 27 august. Vreau să plec în 15 iulie în Germania și să stau 3 zile. Am înțeles că nu ar fi nicio problemă, din câte m-am documentat, cât timp nu mă prinde termenul de expirare al actului de identitate la revenire în țară. Este corect? Vreau să mă asigur, să nu fiu întors de la vamă. Mulțumesc frumos! Fratele meu e patit. |
Posted 09 July 2023 - 18:18

Posted 10 July 2023 - 06:49

Eu stiam ca la momentul iesirii din tara, actul de identitate trebuie sa fie valabil cel putin inca 3 luni de zile. Fratele meu e patit. Doar unele țări vor valabilitatea de 5 luni și o filă goala la pasaport (Turcia). Germania: nu |
Posted 10 July 2023 - 07:10

In momentul (planificat) iesirii din Germania documentul trebuie sa aiba valabilitate cel putin 3 luni, iar data la care a fost eliberat sa se incadreze in ultimii 10 ani.
De pe saitul ministerului de externe: https://www.auswaert...lt worden sein. |
Posted 10 July 2023 - 08:36

In Spatiule Uniunii Europene,toate docuentele au aceeasi valabilitate ca pe teritoriul national.
|
Posted 10 July 2023 - 10:19

In momentul (planificat) iesirii din Germania documentul trebuie sa aiba valabilitate cel putin 3 luni, iar data la care a fost eliberat sa se incadreze in ultimii 10 ani. De pe saitul ministerului de externe: https://www.auswaert...lt worden sein. |
Posted 10 July 2023 - 10:25

Asa este. Am si verificat - am tot circulat prin Uniunea Europeana cu copilul caruia in expira pasaportul in mai putin de o luna si nu ne-a zis nimic politia de frontiera peste tot pe unde i-au scanat pasaportul. Celei mici mereu ii expira pasaportul in septembrie (deh, e valabil doar 3 ani) si nu e nicio problema sa circule cu el pana in ultima zi a valabilitatii. O data ne-au zis: vedeti ca urmeaza sa expire, noi am raspuns ca stim si asta a fost tot.
Edited by mdt, 10 July 2023 - 10:27. |
|
Posted 10 July 2023 - 10:28

In momentul (planificat) iesirii din Germania documentul trebuie sa aiba valabilitate cel putin 3 luni, iar data la care a fost eliberat sa se incadreze in ultimii 10 ani. De pe saitul ministerului de externe: https://www.auswaert...lt worden sein. Asta e pt nemti, cand ies ei din tara lor. Ar fi super sa merg acolo, si sa nu ma lase sa mai plec de la ei ca nu am CI romaneasca valabila inca 3 luni. ![]() Se bucura nemtii cand pleci de la ei. Nici nu se uita la CI, ca nici nu exista punct vamal pe rutier. |
Posted 10 July 2023 - 13:17

in aeroporturi de exemplu exista pentru ca inca nu sunte-m in schengen.
o sa ai surpriza ca in situatii ca cele de mai sus sa te redirectioneze spre ambasada/consulatul Romanei spre clarificare |
Posted 10 July 2023 - 17:31

Pt Germania, daca e valabilă CI în momentul intrării/ieșirii din tara, nu sunt probleme.
Nu e nicio condiție de 3-6 luni in avans valabilitate. |
Posted 11 July 2023 - 17:03

in aeroporturi de exemplu exista pentru ca inca nu sunte-m in schengen. o sa ai surpriza ca in situatii ca cele de mai sus sa te redirectioneze spre ambasada/consulatul Romanei spre clarificare |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users