![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Euthyrox vs Accu-Thyrox
Last Updated: May 02 2023 22:46, Started by
DianaXO
, May 02 2023 17:08
·
2

Posted 02 May 2023 - 17:08

Buna , stie careva care ar fi diferenta dintre cele doua ? Am tot incercat sa caut informati si pe internet dar nu prea am gasit informati destule.
Problema cu Euthyrox , era ca incepusem sa am anxietate ,dureri de cap, nervozitate , greata si senzatia ca ma strangea gatul , si parca aveam si o oare care inflamatie (reactie alergica chiar) de imi simteam corpul mereu inflamat , si ultimele analize cat timp inca luasem Euthyrox , indicau TSH-ul la 6.7 , am luat o pauza de la euthyrox timp de o luna , si greata si senzatia ca ma strangea gatul s-au redus destul de semnificativ, dar incepusem sa observ si faptul ca tot timpul imi era frig si ma simteam si obosita si uneori depresiva , desi anxietatea parea mai controlabila in sensul ca nu ma simteam nici prea agitata , cat timp am luat pauza de la Euthyrox. Recent am decis sa incerc Accu-Thyrox , insa mi-e putin din nou frica sa nu mai am iar simptomele ce le aveam pe Euthyrox. Edited by DianaXO, 02 May 2023 - 17:09. |
Posted 02 May 2023 - 17:26

Sunt exact aceeasi chestie, unul comprimat altul solutie, unii nu suporta Euthyrox din cauza noii formule, singura alternativa care le ramane e sa incerce Accu-Thyrox. Nu poti sa stii dinainte cum il vei tolera decat daca il iei.
Edited by Remicade, 02 May 2023 - 17:32. |
Posted 02 May 2023 - 17:36

DianaXO, on 02 mai 2023 - 17:08, said:
Problema cu Euthyrox , https://www.ruxandra...ul-vechi-si-nou https://tiroida.ro/2...de-ingrijorare/ Edited by costeld69, 02 May 2023 - 17:44. |
Posted 02 May 2023 - 19:21

E aceeasi substanta activa, adica e acelasi lucru, dar sub forma lichida. Diferente exista in cat si cum se absoarbe, teoretic s-ar absoarbe mai mult si mai repede din forma lichida, dar diferentele sunt minime.
|
Posted 02 May 2023 - 22:46

Problema cu hormonul tiroidian tine de doza, si sper ca gasiti dozaje diferite (de exemplu: 25, 50, 75, 88, 100, 112, 125, 137, 150, 175, si 200 micrograme în comprimate)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users