![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare bormasina (Buget: ~200 lei)
Last Updated: Apr 08 2023 12:26, Started by
lost_in_a_dream
, Mar 28 2023 17:48
·
7

Posted 28 March 2023 - 17:53

Nu conteaza ce scrie pe ea
La pretul ala toate sunt din aceeasi categorie - hobby Ia-o dar, sa nu o chinui prea mult ![]() Spor |
Posted 28 March 2023 - 17:55

Eu zic ca e OK. Nu o am, dar nu cred ca-i foarte proasta. Iti faci treaba cu ea.
|
Posted 28 March 2023 - 18:16

iti dai seama ca nu gauresti pereti cu ea? e mai mult pt insurubat si gauri in materiale moi sau in materiale mai tari dar cu burghie cu diametru mic.
|
Posted 28 March 2023 - 18:23

Posted 28 March 2023 - 19:24

Nu recomanda NiMh, se descarca singuri repede si ii gaseste descarcati cand are nevoie.
Celulele NiMh de scule, care pot debita zeci de amperi, NU sunt de tip eneloop, si oricum dexter nu pune ce punea Makita. |
Posted 28 March 2023 - 19:34

Gizas.. Nu credeam ca mai exista scule cu acumulatori NiMh. E un chin cu porcariile alea. Cat le incarci,cand le incarci.
|
Posted 28 March 2023 - 19:42

Ma intereseaza o bormasina cu acumulator. Sunt la 12v, 14v, 18v si fiecare cu intrebuintarile ei asa ca e foarte important. Vrei si percutie ,sau numai filetanta ? Recomand 2 acumulatori intotdeauna pentru ca la li-ion nu-i place sa-l duci la 0 , ai autonomie aproape non stop in lucrari , daca se defecteaza unul pana vine altul nou nu sta masina degeaba . Sub 200 lei Heinner e bun pentru casa dar sa te astepti sa bata axul de la mandrina . Vonroc de pe emag este foarte robust, fiabil dar nu e la 200 lei . Sa-ti iei gandul de la noul parkside, este sub heinner ca si calitate , numai suruburile sunt din metal . Edited by ldpe, 28 March 2023 - 19:48. |
Posted 28 March 2023 - 20:15

Eu am luat din Carrefour acum vreo 2 ani una cu 140 de lei, cu doi acumulatori, 2 trepte de viteză, ține mult peste așteptări, am folosit-o foarte mult și încă nu dă semne de oboseală.
Hi Tech sau ceva de genul se numește, am zis că sunt mulțumit dacă ține 6 luni, mi-a depășit mult așteptările. La banii ăia caută să aibă acumulatori Li-Ion, de preferat doi acumulatori și să aibă două trepte de viteză, ajută mult două trepte. Edited by PoeOvidiu, 28 March 2023 - 20:22. |
|
Posted 28 March 2023 - 20:45

Este foarte important la ce vrei s-o folosesti,
Cam acum un an juma' m-am mutat si a trebuit sa desfac-refac mobila + mobila noua si aveam nevoie de o jucarie d-asta. Am luat una fara acumulator in ideea ca am nevoie de ea atunci, nu 4jde ani dupa (si era si mai ieftina asa) astfel incat 100 de lei au fost cheltuiti excelent. Nu este foarte puternica (comparata cu aia fara fir de la Lidl) dar si-a facut treaba cat a fost nevoie de ea si un pic dupa. Asadar, faci bani din asa ceva si ai nevoie de mobilitate ==> cu acumulator vrei pentru tine din an in paste ==> fir |
Posted 28 March 2023 - 22:07

Scuze, nu m-am uitat cu ce acumulator e.
Daca e NiMh nu o lua. LE: Doar ca eu vad ca e LiIon. M-am luat dupa look. |
Posted 28 March 2023 - 22:25

Parerea mea, daca o iei pentru hobby, ia una care sa tina loc si de ciocan rotopercutor(cand ai nevoie sa dai gauri in zid pentru a monta cu dibluri etajerele din sufragerie, sinele pentru perdea, eventual sa ancorezi dulapurile sau sa dai gauri pentru montarea suportului TV).
Asta inseamna ca iti trebuie bormasina cu percutie (hammer drill). Meseriasii iti vor spune ca percutia e o prostie si ca iti trebuie ciocan rotopercutor, eu zic ca nu e nevoie de asa ceva daca o folosesti doar pentru ce am scris eu mai sus. Apoi, recomand pe 20V, nu pe 12V sau 14V, pentru ca nu sunt prea puternice acelea. Dezavantajul este ca acumulatorul pe 20V este mai greu si e cam incomod sa o folosesti la montaj mobila, dar te descurci, nu e chiar asa grea. Daca o iei doar pentru montaj mobila, ia de 12V, totusi... Daca nu intentionezi sa mai cumperi si alte scule pe baza de acumulator, nu prea conteaza firma, eu as lua cea mai ieftina bormasina pe 20V care are percutie(hammer drill). Atentie, percutie, nu impact! A, neaparat Li-ion. nu Ni-mh. |
Posted 28 March 2023 - 22:35

|
Posted 28 March 2023 - 23:10

La pretul asta nici nu mai conteaza ca e doar o surubelnita mai fancy.
https://www.pcgarage...tor-incarcator/ |
Posted 29 March 2023 - 05:34

lex2010, on 28 martie 2023 - 22:25, said:
Daca o iei doar pentru montaj mobila, ia de 12V, totusi... Cine v-a invatat sa asamblati mobila cu filetanta? E interzisa in toate instructiunile. Ba au si poza,sa fie siguri ca pricep si bizonii. E foarte usor sa bulesti ceva la asamblat mobila, daca folosesti bormasina. |
Posted 29 March 2023 - 08:02

Cine v-a invatat sa asamblati mobila cu filetanta? E interzisa in toate instructiunile. Ba au si poza,sa fie siguri ca pricep si bizonii. E foarte usor sa bulesti ceva la asamblat mobila, daca folosesti bormasina. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users