![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
bloc de langa statia de metrou grozavesti
Last Updated: Mar 18 2023 21:23, Started by
underground2009
, Mar 17 2023 01:48
·
3

Posted 17 March 2023 - 01:48

Salut. Stie cineva ceva despre blocul de pe langa statia de metrou grozavesti?
Am observat ca a stat mult timp parasit si abia recent a inceput sa se mute oameni in apartamentele din bloc. De ce a durat atat de mult pana cand sa inceapa oamenii sa se mute? Am citit un articol despre acest bloc pe un blog destul de popular: https://www.nwradu.r...ere-nealiniati/ Mai este un bloc care arata similar cu acesta, tot in zona grozavesti, mai in interiorul cartierului. Este cineva care a cumparat un apartament in blocul acesta sau in acela din cartier? |
Posted 17 March 2023 - 07:15

Ala care isi da cu parerea pe acel site obscur e un habarnist, ca restul romanilor, indiferent de domeniu.
Ce vezi tu ca fiind stalpi nealiniati sunt coloane de sustinere a zidurilor dar greseala este ca au fost turnati inainte sa fie realizata zidaria. Daca au gresit la ceva asa simplu, probabil ca mai sunt si ale vicii de executie, eu unul n-as cumpara acolo. |
Posted 17 March 2023 - 07:51

daybreak246, on 17 martie 2023 - 07:15, said:
Ala care isi da cu parerea pe acel site obscur e un habarnist, ca restul romanilor, indiferent de domeniu. Ce vezi tu ca fiind stalpi nealiniati sunt coloane de sustinere a zidurilor dar greseala este ca au fost turnati inainte sa fie realizata zidaria. Daca au gresit la ceva asa simplu, probabil ca mai sunt si ale vicii de executie, eu unul n-as cumpara acolo. |
Posted 17 March 2023 - 08:17

habarnistu n-a auzit de constructie in cadre.
amuzant, cum o fi fost facuta legatura armaturii la stalpii aia? deja mi-l imaginez pe dorel cum a taiat legaturile cu flexu ca il incurca la cofrat. ![]() Edited by laffin, 17 March 2023 - 08:18. |
Posted 17 March 2023 - 08:54

Vestea proasta este ca exact aia s-a si intamplat. La vremea respectiva era plin netul de poze cu halul in care s-a lucrat la blocul ala.
|
Posted 17 March 2023 - 11:00

underground2009, on 17 martie 2023 - 01:48, said:
Salut. Stie cineva ceva despre blocul de pe langa statia de metrou grozavesti? Am observat ca a stat mult timp parasit si abia recent a inceput sa se mute oameni in apartamentele din bloc. De ce a durat atat de mult pana cand sa inceapa oamenii sa se mute? Am citit un articol despre acest bloc pe un blog destul de popular: https://www.nwradu.r...ere-nealiniati/ Mai este un bloc care arata similar cu acesta, tot in zona grozavesti, mai in interiorul cartierului. Este cineva care a cumparat un apartament in blocul acesta sau in acela din cartier? ![]() |
Posted 18 March 2023 - 11:52

Stâlpii aia nealiniati nu au rol structural. Au doar rolul de a confina zidaria. Faptul ca nu sunt aliniați nu este un motiv de îngrijorare, ei nici nu ar trebui sa aibă continuitate cu armaturi între etaje. Cum nici zidăria nu are continuitate între etaje. Stâlpii aia joaca rol structural doar în cadrul panoului de zidărie, sa micșoreze suprafață de zidărie neinramata. În calculul seismic au fost considerați ca și încărcare, nu ca element de rezistenta.
Totuși, dacă au lucrat cu atâta indiferenta, s ar merita un studiu mai amănunțit înainte de cumpărare, eventual un studiu de piață pentru alte variante. Edited by stefan0011, 18 March 2023 - 11:58. |
Posted 18 March 2023 - 21:23

Problema acolo e si ca e aproape de metrou din cate inteleg. Doamne fereste la cutremur
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users