![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Masina mica de oras
Last Updated: Apr 18 2023 15:33, Started by
NikoroB
, Mar 10 2023 11:22
·
8

Posted 10 March 2023 - 15:27

Ai citit dar din pacate n-ai inteles. Ok, sumarizez. Am in vedere una dintre variantele pe care le-am mentionat initial. Fiecare cu plusuri si minusuri. Drivetest nu se poate face fiindca nu exista masini, deci trebuie luat in orb. Are cineva vreo masina dintre alea de mai sus sa-mi spuna cum se comporta, cum e insonorizarea si cum se simte masina? Cei care fac review adesea sunt platiti si trec usor cu vederea chestiile deranjante. E atat de simplu. Daca dumneata consideri ca nu am inteles, nu va contrazic. Dar va sfatuiesc cu tarie sa luati legatura cu Vlad Micsunescu de la Atelierul de Detailing de pe Youtube care prezinta foarte detaliat masinile El sigur o sa va ofere cel mai bun sfat in alegerea masinii potrivite pentru dumneavoastra |
Posted 10 March 2023 - 16:00

ti-am dat pm, daca vrei o Corolla 2019 hibrid da-mi un semn.
2. Noua sau SH: noua (...) De asemenea, nu ma intereseaza masini cu CVT.
Dar va sfatuiesc cu tarie sa luati legatura cu Vlad Micsunescu de la Atelierul de Detailing de pe Youtube care prezinta foarte detaliat masinile El sigur o sa va ofere cel mai bun sfat in alegerea masinii potrivite pentru dumneavoastra |
Posted 10 March 2023 - 16:00

Posted 10 March 2023 - 16:09

Corsa este cumva modelul nou, sau cel vechi cu 1.4 aspirat?
|
Posted 10 March 2023 - 20:23

208 îmi place și bănuiesc ca nu degeaba este cea mai vândută masina din Europa. Corsa este practic aceeași masina și bănuiesc ca este mai ieftina. Din lista ta as mai merge pe i20 pentru garanție. Garantia este direct proporțională cu încrederea producătorului în calitatea fabricației și fiabilitatea mașinii.
|
Posted 11 March 2023 - 09:13

Opel Corsa C
De Yaris nu te apropii?
208 îmi place și bănuiesc ca nu degeaba este cea mai vândută masina din Europa. Corsa este practic aceeași masina și bănuiesc ca este mai ieftina. Din lista ta as mai merge pe i20 pentru garanție. Garantia este direct proporțională cu încrederea producătorului în calitatea fabricației și fiabilitatea mașinii. 208/Corsa sunt ceva pe stoc. Trebuie sa ma duc sa vad poate poate o fi vreuna pentru test. Edited by NikoroB, 11 March 2023 - 09:14. |
Posted 11 March 2023 - 09:14

Nu stii ce pierzi ! Yaris e o masina versatila te asigur ca asa urata e cea mai buna in oras si autostrada, HEV.. e doar o masina MICA !
Eu acum asi evita orice cutie cu ambreiaj si mai ales cu convertizor.. Tot mai buna e -CVT ![]() Edited by mihaiC1, 11 March 2023 - 09:26. |
|
Posted 11 March 2023 - 10:46

Ma bucur pentru tine. La inceput credeam ca esti trol, dar de fapt asa cred ca esti tu, mai special. Poate nu-i neapărat vina ta, dar iti mai zic o dată sa-ti iei jucăriile si sa te duci in altă parte!
|
Posted 11 March 2023 - 11:53

Esti ancorat in trecut.. dar esti depasit/ ignorant TOTAL ! Tu ramai la JUCARII
![]() |
Posted 11 March 2023 - 13:40

Esti ancorat in trecut.. dar esti depasit/ ignorant TOTAL ! Tu ramai la JUCARII ![]() Intr-un fel îți înțeleg înclinația spre Toyota pentru ca de curând suntem posesori de Rav4 care în opinia mea este o mașină excepțională cu excepția antifonarii precare la viteze de autostrada. Dar NikoroB are niște fixuri (cum avem toți dealtfel) și trebuie sa i le respectam, fara nicio urma de sarcasm sau ironie. Mie unuia, în afara de Dacia, îmi place câte ceva la toate mărcile. Dacă nu as fi avut motivele mele obiective sa imi iau Kia Xceed m-as fi uitat și în curtea Peugeot de exemplu. |
Posted 11 March 2023 - 14:20

In altă ordine de idei, vad ca e un polo pe stoc la tg Mureș cu o "reducere" consistenta. Sa-i sun luni sa vedem ce si cum. Daca ar fi fost rosu ar fi fost perfect.
|
Posted 11 March 2023 - 14:23

@NikoroB, ai luat legatura cu Vlad Micsunescu de la Atelierul de Detailing de pe Youtube ?
Omu ala chiar stie multe despre masini si e foarte impartial cand vorbeste despre masini E singuru care iti poate da sfaturi la obiect care masina ti s-ar potrivi tie Aicea pe Forum oamenii isi spun parerea despre ce masini le plac lor, nu ce ti s-ar potrivi tie Deci nu te grabi sa cumperi o masina acum si ia legatura cu omu ala prima data |
|
Posted 11 March 2023 - 14:25

Inca nu, fiindcă n-am conturi pe social media si in afara de Youtube nu stiu cum as putea sa-i scriu.
|
Posted 11 March 2023 - 14:35

Da, nu stiu ce sa zic
E singuru meu sfat care ti-l recomand Ia legatura cu omu ala ca sigur te ajuta sa iti alegi cea mai potrivita masina pentru tine A mai ajutat si pe alti oameni, i-au multumit in comentarii pe Youtube pentru ajutor |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users