![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Masina mica de oras

Posted 10 March 2023 - 13:31

Posted 10 March 2023 - 13:33

Poate te uiti si la Kia Rio, Kia Picanto, de ce nu si Dacia Sandero ? Kia Picanto: https://www.kia.ro/m...picanto#preturi automata de la 11.000 euro si Kia Rio: https://www.kia.ro/modele/rio#preturi automata de la 16.000 euro, are si ceva versiuni hibrid. La Kia ai 7 ani garantie, cea mai mare de pe piata, iar masinile sunt peste medie ca fiabilitate. Rio n-am vazut niciodată live, dar in configurator ce vreau eu vad ca e 25400 (22400 dupa ce scad ei automat rabla). Adica mai scump si decat Polo.
Nu are, citeste mai sus!
captur 1.3 140 edc in stoc https://vanzari.rena...0x70747226.html 4,227 x 1,797 versus 4,108 x 1,780 la fabia Nu inteleg de ce totusi capturul l-au facut cu interior normal, iar la Clio au pus o musama albă in fata pe fetele de usi. La fel, la captur si la Megane au pus lumini ambientale doar pe usile din față. Inteleg economia, dar nu la chestii dinastea. Edited by NikoroB, 10 March 2023 - 13:36. |
Posted 10 March 2023 - 13:43

Nu stiu cum ai ajuns cu Rio la peste 25000 euro, probabil ca da, este posibil cu versiunea hybrid si toate optionalele, ceea ce nu o sa gasesti pe Polo, iar Rio e ceva mai masina decit Polo, ca sa fiu sincer. La Kia mai ai si Ceed, cred ca este echivalentul lui Hyundai i20 sau i30. Mergi la un showroom Kia ca mai obtii ceva reduceri fata de pretul de lista. Kia si Hyundai au cam aceleasi masini, sunt in acelasi concern.
Edited by ionut76, 10 March 2023 - 13:44. |
Posted 10 March 2023 - 13:47

@ initiator vezi si Yaris Hyb, daca tot vrei masina de oras
![]() Edited by mihaiC1, 10 March 2023 - 13:47. |
Posted 10 March 2023 - 13:50

Nu stiu cum ai ajuns cu Rio la peste 25000 euro, probabil ca da, este posibil cu versiunea hybrid si toate optionalele, 2. Design 400 € 3. Opționale 2.242 € Program RABLA cu TVA 3.018 € Preț final cu TVA22.411 La asta vad ca-i optional pana si senzorul de ploaie... Plus ca hibridul ala-i de fapt mild.
@ initiator vezi si Yaris Hyb, daca tot vrei masina de oras ![]() Edited by NikoroB, 10 March 2023 - 13:52. |
Posted 10 March 2023 - 14:18

Nu ma interesează si nu vreau sa ma convingă nimeni. Cui ii place, e liber să-și ia. In rest, banii mei, regulile mele!
|
Posted 10 March 2023 - 14:25

Nu am dat cu "parul" ! Alege ce e frumos , ieftin si nefiabil
![]() Edited by mihaiC1, 10 March 2023 - 14:27. |
Posted 10 March 2023 - 14:38

Obiectul discutiei este ca nu vreau CVT. Scrie clar in prima postare si desi ti-am atras atentia, continui cu offtopicul. Sper sa curete cineva discutiile astea inutile.
|
Posted 10 March 2023 - 14:46

Mai citeste ce e e-CVT ! Eu am de cam 3 ani si cam 90 k km
![]() ![]() PS Tu esti depasit muult cand nu accepti noul si verificat ! Edited by mihaiC1, 10 March 2023 - 14:48. |
|
Posted 10 March 2023 - 14:48

Posted 10 March 2023 - 14:56

Am vorbit. Se lanseaza un facelift si in afara de elantra n-au nimic automat pe stoc.
|
Posted 10 March 2023 - 15:05

Spoiler
Show yourself out! N-am chef de trolari de genul. Daca n-ai ceva inteligent (si la obiect de zis), atunci esti liber sa treci mai departe. Stii deja ce iti place si nu iti place la toate masinile Deci eu cred ca ai deschis degeaba acest Topic sa ceri "un sfat pentru achizitia unei masini de oras, nici prea mare si nici prea mica, cu care sa poti sa iesi ocazional si din oras si sa nu te sufle vantul sau sa nu te mai poti intelege cu pasagerii la 120km/h." Daca imi dai voie sa raspuns vizavi despre masinile enumerate de tine, am sa o fac Renault Clio hibrid. "Fiind nou, nu prea se gaseste nimic pe stoc, plus ca tehnologia fiind noua ma gandesc sa nu apara probleme dupa un an, doi, iar dealerul sa-mi dea jet zicand ca "asa face toate"" Ai dreptate, Renault are garantie mai mica de 5-7 ani si peste 1-2 ani iti va da jet la garantie Dar e mai confortabila decat Dacia Polo. "Pare un bun allrounder, doar ca-i incredibil de scump." Ai dreptate, are mai multe avantaje decat Renault dar e scumpa masina, intretinerea, reparatia plus ca nu mai este asa fiabila ca trecut Fabia. "La fel de bun allrounder, un pic mai ieftin." Ai dreptate, are avantajul ca reparatia si intretinerea e un pic mai ieftin fata de Volkswagen Citroen C3. "Cutie cu convertizor, plus look interesant." Ai dreptate, firma asta reprezinta un aspect vizaul foarte frumos si ofera o confortabilitate la pret mic fata de Merceds, Maybach si Rolls-Royce La fiabilitate nu ma pronunt ca nu stiu cat de fiabila e fata de celelalte Dar stiu sigur ca intretinerea si reparatia nu este asa ieftina, dar nici scumpa ca la Merceds, Maybach si Rolls-Royce Opel Corsa/Peugeot 208. "Aici ar exista si o varianta electrica, insa nu-s 100% convins ca pot sa instalez statie de incarcare pe locul de parcare. Variantele pe benzina au aceeasi cutie ca si la C3." Ai dreptate, masinile astea sunt din gama low end cu o fiabilitate mai mica fata de restul masinilor Iar intretinerea si reparatia e mai scumpa decat la Dacia, insa ofera un confort sporit fata de Dacia la interior Daca ar fi sa alegi una din aceste masini, trebuie sa vezi cat te costa in timp intretinerea si sa vezi daca merita sa cumperi o masina cu fiabilitate mai mica fata de alte marci Hyundai i20. "Cea mai mare garantie dintre toate. Nu-s convins daca si cutia e inclusa toti cei 5ani." Ai dreptate cand spui ca e singura masina ce ofera garantia cea mai mare dintre toate Motivul este ca producatorul produce masina cu simt de raspundere, de aia si ofera o garantie asa lunga Daca ai nelamuriri vizavi de garantia la cutia de viteza automata, mergi personal la o reprezentanta Hyundai si intreaba un manager Sau cel mai bine trimiti un e-mail la Hyundai sa intrebi daca cei 5 ani de garantie acopera si cutia Insa marele dezavantaj la marca asta este ca reparatia e foarte scumpa ca trebuie sa aduca piesele din alte tari
Suna-i - https://www.hyundait...ara.ro/contact/
Se pare ca i20 automat nu mai exista si nici nu se mai face comanda. La fel si la i30. Aveam eu o banuiala ca pretul e suspect de mic. La fel si pe autovit, e stoc fictiv. Mai cautam... Incearca si la altele Sau mai bine contacteaza direct Hyundai Romania https://www.hyundai-motor.ro/contact Vezi daca iti gasesc ei o masina cu ce vrei tu prin Romania Edited by pateu_98, 10 March 2023 - 15:07. |
|
Posted 10 March 2023 - 15:06

Posted 10 March 2023 - 15:10

Dupa ce am citit toate mesajele tale pe acest Topic am ajuns la concluzia ca dumneata nu ai nevoie de ajutor sa iti alegi o masina Stii deja ce iti place si nu iti place la toate masinile Deci eu cred ca ai deschis degeaba acest Topic sa ceri "un sfat pentru achizitia unei masini de oras, nici prea mare si nici prea mica, cu care sa poti sa iesi ocazional si din oras si sa nu te sufle vantul sau sa nu te mai poti intelege cu pasagerii la 120km/h." E atat de simplu. Edited by NikoroB, 10 March 2023 - 15:14. |
Posted 10 March 2023 - 15:15

Ai zis ca mergi in ORAS, la ce te intereseaza INSONORIZAREA ?!
Vrei cu un "carabus" pe autostrada ?! Edited by mihaiC1, 10 March 2023 - 15:21. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users