![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
rtorrent - scripting
Last Updated: Dec 08 2022 12:47, Started by
dagobar
, Dec 03 2022 15:16
·
0

Posted 03 December 2022 - 15:16

Salut
Am citit documentatia rtorrent vis-avis de partea de scripting insa ma depaseste mai ales ca nu sunt programator si nici nu vreau sa transmit comenzile prin xmlrpc ci direct in fisierul de configurare .rtorrent Mai exact ma intereseaza sa am posibilitatea ca in functie de domeniul de internet a trackerului sa pot seta automat label/categoria. Aveti exemple despre cum pot face acest lucru ? Mentionez ca nu pot folosii Autotools deoarece trebuie sa pun mai multe conditii/actiuni fiecare pe cate un rand. Mai jos este un exemplu functional care seteaza label/categoria "Privat" pentru orice torrent care are flag privat. method.set_key = event.download.inserted_new, private_label, "branch=d.is_private=,d.custom1.set=Privat" Mersi. Edited by dagobar, 03 December 2022 - 15:17. |
Posted 08 December 2022 - 12:47

Pana la urma nu am reușit doar cu fișierul de configurare.
Acum apelez un script extern scris de mine care rezolva problema prin XML. Topic closed. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users