![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Probleme cu un template wordpress
Last Updated: Dec 01 2022 14:21, Started by
business11
, Dec 01 2022 12:41
·
1

Posted 01 December 2022 - 12:41

Am si eu o problema cu un site wordpress care il administrez. Template-ul pur si simplu se modifica din cand in cand, ca si cum cache-ul s-ar bloca sau ceva de genul. Siteul este construit cu Elementor.
In trecut am utilizat Super Cache Plugin, si cand ii dadeam "reset cache" functiona din nou. De 1 luna nu am mai folosit pluginul, iar pagina a functionat fara probleme. Astazi am sesizat ca template-ul iarasi s-a modificat si inca nu am reusit sa imi dau seama unde este problema. ![]() Partea de jos se observa este pur si simplu "distorsionata". Aveti idee cum rezolv problema si o pot evita pe viitor? LE: pagina a sarit din configuratia "elementor" intr-o pagina normala. Am apasat pe edit > edit with Elementor si s-a reintors la setariile trecute. Care sa fie motivul acestei modificari din senin? Edited by business11, 01 December 2022 - 12:53. |
Posted 01 December 2022 - 13:18

Ai incercat sa creezi un child theme astfel încât să nu te mai afecteze orice update de tema?
|
Posted 01 December 2022 - 13:24

Posted 01 December 2022 - 13:41

Poți căuta în prima fază pe pagina temei dacă are pașii necesari pentru a crea un child theme. Sau poți căuta pe YouTube, uite câteva linkuri:
Fără pluginuri: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/y6Shl6tS5zE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cu plugin: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cuCs89h3rlU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users