![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sistem fotovoltaic 5kw off grid
Last Updated: Nov 30 2022 16:08, Started by
Cipigsm76
, Nov 28 2022 16:30
·
1

Posted 28 November 2022 - 16:30

Va salut ! Am un sistem fotovoltaic de 3 kw on grid , si am cumparat un alt invertor , sa fac un sistem of greed de 5kw . Invertorul este hibrid Easun 2 sv de 5 kw . Intrebarea este , in ce mod as putea sa le cuplezin asa fel incat sa am curent si cand pica reteaua , si sa pot da in continuare curent ca prosumator . Va multumesc !
|
Posted 28 November 2022 - 17:12

simplu, vezi schema atasata(de principiu, schema reala e cu un pic diferita). eu nu am panouri pe invertorul offgrid ci le trec manual (scot sigurantele ongrid-ului si bag offgridul).
prin contactorul de 63 A cu 2 NC si 2 NO trec toti consumatorii esentiali ai casei. eu am 2 invertoare ongrid ![]() ![]() Edited by csi1, 28 November 2022 - 17:15. |
Posted 28 November 2022 - 19:10

Posted 29 November 2022 - 09:29

Posted 29 November 2022 - 16:22

Posted 30 November 2022 - 00:20

😅O iau ca pe o gluma , iar daca nu e , eu tot nu ma supar ! O pun pe seama faptului ca am scris gresit " on greed " in loc de "on grid " . Pe scurt , nu sunt lacom , ba din potriva , insa vreau sa devin mai eficient . Efortul financiar , la sistemul de 5 kw , imi apartine in totalitate , nu e cu aport de la stat . Nu locuiesc la respectivul loc de consum , decat in week-end "ia vezi , am scris corect ? 😄 " , si in vacantele copiilor . Toata saptamana ,de ce sa nu se duca energia produsa in retea , doar vrem o lume mai sustenabila , mai " verde " , iar cand vin mi ar placea sa am si baterii incarcate , sa nu mai platesc , de aceea vreau sa comin cele doua tipuri de sistem . Acum ai inteles ? Fii bun cu oamenii , si nu eticheta , inainte sa cunosti toate datele ! https://youtube.com/...aspirituala3226
|
Posted 30 November 2022 - 07:24

daca ai deja un sistem.on-grid tot ce iti trebuie este un ups (sau invertor off grid fara panouri pe post de ups) si baterii in functie de ce autonomie vrei. Cum se conecteaza un ups gasesti pe net
|
Posted 30 November 2022 - 16:08

normal că-s glume...
toți dorim o cât mai mare independență energetică, dacă veniturile ne-ar permite... posibil să fie și invidie ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users