![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce se pune intre caramida si placa cota 0?
Last Updated: Nov 29 2022 20:27, Started by
iuliusccc
, Nov 28 2022 07:18
·
0

Posted 28 November 2022 - 07:18

Buna ziua!
Am terminat structura de rezistenta la un P+1+M (cadre de beton) si as vrea sa incepem umplerea golurile cu caramida. Constructia este in zona Bucurestiului. Ce ar trebui pus intre primul rand de caramida si placa de la cota 0? |
Posted 28 November 2022 - 12:59

Mortar?
Intreb si io! Ca daca ai facut izolatiile necesae SUB placa, nu "vad" de ce ar trebui sa mai "pui ceva"! Daca placa e NUDA peste pamant, nu ie bine de loc! Parerea mea de mecanic ![]() |
Posted 28 November 2022 - 13:25

hai, lipește carton bitumat (pe zona de cărămidă)..., dar cu simț de răspundere..., și ridică-l 30 cm și pe stâlpi!
Edited by gushpi, 28 November 2022 - 13:26. |
Posted 28 November 2022 - 14:12

Am terminat structura de rezistenta la un P+1+M (cadre de beton) si as vrea sa incepem umplerea golurile cu caramida. Constructia este in zona Bucurestiului. Ce ar trebui pus intre primul rand de caramida si placa de la cota 0? |
Posted 28 November 2022 - 14:35

La constructiile clasice, portante se punea membrana hidroizolanta.
La cadre eu as merge pe un mortar hidroizolant |
Posted 29 November 2022 - 08:42

smoala este sfântă, mortare „hidroizolante” E vrajă...
![]() oare diferitele structuri de rezistență au influență asupra materialului hidroizolant utilizat? ![]() |
Posted 29 November 2022 - 20:27

Sika igolflex N, că mai rămăsese de la cum au lipit polistirenul pe interiorul soclului, peste care au pus membrana asta bituminoasă, https://www.dedeman....-rola/p/6030390
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users