![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
S-a schimbat legea?
Last Updated: Oct 30 2022 08:06, Started by
PNX1
, Oct 29 2022 14:51
·
5

Posted 29 October 2022 - 14:51

Suna un tip la politie ca ia întrat caprele vecinului în livada și ia ros pomii.
Politia spune să-și îngrădească proprietatea. El spune ca o are ingradita, dar a lasat poarta deschisa sa între cu mașina și nu a mai închis-o. Poliția spune sa o închidă și sa nu mai sune la 112 dacă nu e o urgenta ca o sa primească amenda. Partea a doua. Proprietarul terenului, îl suna pe proprietarul caprelor și îl înjura și îl amenință că îl bate si ii omoară animalele. Omul se scuza și se duce după capre. Dar, bătrân fiind se teme. Asa ca trimite un copil iute de picior sa nu îl prindă proprietarul terenului. Eu știu ca animalul care intra pe proprietatea altuia, poate fi sechestrat. De ce politia nu a intervenit? Lene sau sictil? Sa schimbat legea cumva? |
Posted 29 October 2022 - 15:04

Astept ca politia sa vina sa stranga caprele vecinului, sa i le sechestreze si apoi sa evalueze pagubele.
WTF? Voi nu sunteti intregi la minte? |
Posted 29 October 2022 - 15:06

Posted 29 October 2022 - 15:09

Suna un tip la politie ca ia întrat caprele vecinului în livada și ia ros pomii. Politia spune să-și îngrădească proprietatea. El spune ca o are ingradita, dar a lasat poarta deschisa sa între cu mașina și nu a mai închis-o. Poliția spune sa o închidă și sa nu mai sune la 112 dacă nu e o urgenta ca o sa primească amenda. S-a schimbat legea cumva? Se mulge capra si se returneaza vecinului. |
Posted 29 October 2022 - 15:15

Unul care nu e prost de bubuie se intelege cu caprarul sa-i dea cas de capra si telemea de capta si cascaval de capra si unt de capra si iaurt de capra, si inchide poarta ca poate alta data il ia un bou sau o vaca sau un berbec sau un tzap in coarne, sau niste romulani...
Edited by loock, 29 October 2022 - 15:16. |
Posted 29 October 2022 - 15:19

De unde știi asta? Poți sechestra motanul vecinului? Tre sa ii dai și de mâncare. "Daca iti lasi animalele domestice pe terenul vecinului, ramai fara ele | Mobile" https://m.ziare.com/...fara-ele-692437 Dar e veche legea. Si fi schimbat? Ca nu găsesc nimic. |
Posted 29 October 2022 - 15:26

Mintea ta poate intelege ce inseamana sechestrat?
SECHESTRÁ vb. I. tr. 1. A pune (sub) sechestru. ♦ A reține pe cineva cu forța, ilegal. Link-ul tau spune ca daca iti aterizeaza porumbei in curte poti considera ca snut porumbeii tai pana pleaca. Nu ca poti sa ii inchizi si astfel, neputand sa plece, sunt porumbeii tai. Ce urgenta este sa suni la 112? |
Posted 29 October 2022 - 15:28

Posted 29 October 2022 - 15:41

Posted 29 October 2022 - 15:54

Iarba?! Era dinaia bună? ![]() Am scris ca ia ros pomii. Acuma alta, proprietarul caprelor, vrea sa îl reclame pe proprietarul terenului cu pomii roși, pentru amenințare cu bătaia și cu uciderea caprelor. De asemenea, sa își facă gardul bun și să-și închidă poarta ca să nu mai aibe pe unde întra. Ca știe el, ca cel care are proprietate trebuie să-și o îngrădească. Si ziceați ca eu sunt nebun. Asta-i caz real de azi-dimineață. |
Posted 29 October 2022 - 15:56

Dar e veche legea. Si fi schimbat? Ca nu găsesc nimic. (1) Animalele domestice rătăcite pe terenul altuia îi revin acestuia din urmă dacă proprietarul nu le revendică în termen de 30 de zile de la data declaraţiei făcute la primărie de către proprietarul terenului. Edited by pasilla, 29 October 2022 - 15:57. |
Posted 29 October 2022 - 16:00

Au ros pomii?!
Poate au julit puțin scoarța. Parcă zici că erau grisine 😂 |
Posted 29 October 2022 - 16:47

Posted 29 October 2022 - 17:38

El spune ca o are ingradita, dar a lasat poarta deschisa sa între cu mașina și nu a mai închis-o.
Poliția spune sa o închidă și sa nu mai sune la 112 dacă nu e o urgenta ca o sa primească amenda.
Proprietarul terenului, îl suna pe proprietarul caprelor și îl înjura și îl amenință că îl bate si ii omoară animalele.
Acuma alta, proprietarul caprelor, vrea sa îl reclame pe proprietarul terenului cu pomii roși, pentru amenințare cu bătaia și cu uciderea caprelor. |
|
Posted 29 October 2022 - 17:46

Eu il acuzam de furtul caprelor... Minte ca a lasat poarta deschisa!
|
Posted 29 October 2022 - 18:12

Posted 29 October 2022 - 18:26

Bun, ca nu ma lasă să răspund tuturor, încă, hai sa o luam pe rand. Dacă caprele întra în proprietatea mea, sa vad cum intri după ele. Ca nu ai voie sa intri fără acordul meu. Si eu pot tine animalele toată perioada care pana rămâne ale mele. Dacă la Dinca nu a putut întra politia, apoi nici la mine nu întra. Discuția era dacă, este obligația proprietarului de teren sa îl îngrădească ca să nu între animalele în curte, livada, etc. Este o lege în sensul asta? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users