Caietul elevului
Last Updated: Sep 05 2022 22:20, Started by
adds
, Sep 05 2022 11:50
·
0

Posted 05 September 2022 - 11:50

Buna, ma ajutati va rog cu caietul amintit in tiltu? Ce inseamna? E ceva specific fiecarui an scolar? Pentru clasa a V a a fost solicitat, dar e prima data cand aud de asa ceva. Multumesc mult!
|
Posted 05 September 2022 - 12:22

Multumesc, asta am gasit si eu inainte de a posta. Insa, daca era ceva auxiliar dna le spunea tututor despre un anumit model/editura/etc. Doar nu vine fiecare cu ce vrea drept caiet al elevului? Asta ma face sa cred ca este vorba despre altceva.
|
Posted 05 September 2022 - 12:25

fiecare "doamna" are "fluturasii" ei.
sa spuna ce anume doreste si se rezolva. |
Posted 05 September 2022 - 13:16

De obicei fiecare manual vine însoțit de un auxiliar numit "caietul elevului", care însă nu este decontat de minister. Acum depinde ce manuale folosește doamna (cam fiecare editură are tacâmul complet - manuale, caiete, atlase, planșe etc.). Acum dumneavoastră decideți dacă le cumpărați sau nu.
P.S. Bănuiesc că doamna nu a vrut să impună o anumită editură (toate manualele sunt făcute după aceeași programă) și implicit nu contează ce fel de caiet are elevul. Edited by n0n1, 05 September 2022 - 13:19. |
Posted 05 September 2022 - 14:16

Posted 05 September 2022 - 15:19

De obicei este vorba despre caietul elevului, auxiliar la manualul primit la clasa. Verifica ce editura a tipărit manualul și găsești sa comanzi caietul pe site-ul editurii.
De parca nu erau suficient de grele manualele și caietele clasice, pe care le vor căra copiii în ghiozdane, hai sa mai adăugăm și niște auxiliare, pe banii părinților. |
Posted 05 September 2022 - 15:28

Multumesc pentru raspunsuri.
Inca nu am primit manualele, intr-o saptamana sau doua, ni s-a spus. Nu avem nici auxiliare si nici recomandari pentru achizitie. De aceea sunt in ceata cu acest caiet. Edited by adds, 05 September 2022 - 15:28. |
Posted 05 September 2022 - 18:40

Ciudat. Elevii de clasa a 5-a de la colegiul unde învață fiica mea au ieșit astăzi cu manualele în brate.
Care a fost explicația, de ce durează atât pana primesc copiii manualele, unde sunt manualele predate de cei care sunt acum clasa a 6-a în școală respectiva? |
Posted 05 September 2022 - 22:20

Ciudat. Elevii de clasa a 5-a de la colegiul unde învață fiica mea au ieșit astăzi cu manualele în brate. Care a fost explicația, de ce durează atât pana primesc copiii manualele, unde sunt manualele predate de cei care sunt acum clasa a 6-a în școală respectiva? Nu au primit nici o explicatie. Maine o voi intreba eu pe dna. Multumesc
Nu a fost nicio sedinta, inca. Nu inteleg ce e cu raspunsul agresiv, nu v-a obligat nimeni sa aruncati cateva vorbe aici, inutile in orice caz. Aveti report.
Edited by althea, 06 September 2022 - 05:19.
|
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users