![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Dostinex , sa continui sau ?
Last Updated: Aug 15 2022 17:18, Started by
DianaXO
, Aug 15 2022 15:40
·
2

Posted 15 August 2022 - 15:40

Ma aflu intr-o situatie in care urmatoarea vizita la endocrinolog o sa fie abia pe la mijlocul lui Septembrie,
Asadar la ultima vizita , endocrinologul mi-a prescris Dostinex 0.25 mg de 2x pe saptamana , 8 pastile in total , din cauza ca aveam prolactina ridicata si posibil adenom hipofizar (pentru asta am RMN pe 25 August) , insa am ramas fara pastile , am facut pauza o saptamana si simptomele au reaparut -> dureri de cap . Treaba e ca , nici endocrinologul nu mi-a spus cat timp sa iau Dostinex, si la cum ma simt , parca as vrea sa continui cu dostinex. |
Posted 15 August 2022 - 15:55

Endocrinologul ti-a prescris o singura cutie. Eu as zice sa mergi mai intai la o dozare de prolactina (cel putin eu asa recomand la cabinet) si vezi apoi in functie de asta. Ideal ar fi sa-l contactezi pe endocrinolog imediat cum afli rezultatul de laborator.
Telefon, e-mail... |
Posted 15 August 2022 - 16:01

Pe 18 August plec iar la analize pentru a testa tocmai Prolactina si hormoni tiroidieni, si pe 25 RMN-ul pentru a vedea de la ce am durerile astea uneori groaznice de cap, desi e clar ca as avea adenom hipofizar.
|
Posted 15 August 2022 - 16:23

dureri de cap . Fa o analiza de sange si vezi cum iese, nu este scumpa, ~80-100 lei +/- (25-OH-Vitamina D). Rezultatele le vei avea in 2-4 zile. Poate exista o corelatie in carenta de vit d si durerea de cap, posibil si prolactina, adenom hipofizar etc. Edited by mkscorpion0, 15 August 2022 - 16:26. |
Posted 15 August 2022 - 16:42

^ Din cauza prolactinei ridicate am primit initial dostinex , si mi-am revenit cat de cat , dar atat , ca am ramas fara dostinex si au reaparut durerile de cap , si nici nu stiu daca sa continui sau nu cu dostinex, cu endocrinologul ma vad abia in Septembrie cum am mai zis.
|
Posted 15 August 2022 - 17:18

Sunt mari sanse ca nivelul ridicat de prolactina sa nu provina de la un posibil adenom hipofizar (eu cred ca mai mare de 3-4mm nu este, iar la dimensiunea asta nu da probleme).
Eu sunt curios ce v-a spune rezultatul RMN. Cand te vei vedea cu endocrinologul, cu siguranta iti va da sa faci analize printre altele si 25-OH-Vitamina D Edited by mkscorpion0, 15 August 2022 - 17:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users