![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Hike pana la Lacul Sorapis in Dolomiti
Last Updated: Aug 05 2022 09:13, Started by
rusuvl
, Aug 05 2022 08:59
·
2

Posted 05 August 2022 - 08:59

Dupa un hike de cateva ore am ajuns si la faimosul lac Sorapis. A fost cel mai frumos hike pe care l-am parcurs pana acum si abia asteptam sa revenim in aceasta zona din Italia
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BQAdPVNsURY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 05 August 2022 - 09:07

Am fost si noi in 2018. O sugestie e sa pleci devreme pe traseu, mai tarziu se aglomereaza si devine mai putin placut. Plus ca e mai greu de gasit parcare.
|
Posted 05 August 2022 - 09:12

Asa este ... noi am ajuns destul de tarziu, si am avut noroc sa prindem chiar ultimul loc din parcarea amenajata. Si am avut multe momente cand ne-am oprit sa facem loc celor care coborau.
|
Posted 05 August 2022 - 09:13

Incercati sa nu mai culegeti flori de pe munte. E o regula prin Alpi. Daca nu te pricepi la flori, ierburi, copaci, s-ar putea sa culegi/rupi plante protejate. In rest sper ca ati avut parte de distractie.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users