Dulceata fara zahar
Last Updated: Feb 26 2024 03:14, Started by
MinettoMatoi
, Jul 30 2022 21:02
·
8
#55
Posted 09 August 2022 - 07:34
#57
Posted 09 August 2022 - 07:43
Agar agar e prea agresiv, schimba textura.
Și știam ca nu va face niciodată, îl știu de mult pe forum 😂😂 |
#58
Posted 15 August 2022 - 13:43
petit_christian, pe 08 august 2022 - 22:48, a scris:
Pai si de ce ai mai deschis topic? Asta apropo de inducitori ce se poate intampla, stiam, dar nu ma gandisem atunci. Trebuia cu fructoza. Edited by MinettoMatoi, 15 August 2022 - 13:45. |
#60
Posted 20 August 2022 - 10:50
Corect, doar eu sunt distrus la cap, o recunosc, ce sa fac, trebuie sa ma descurc asa, noroc ca nu e zilnic, cine dracu mai mananca 500 g de inghetata, dar poate or mai fi, naiba stie. Si stii, sa fi bolnav la cap e grav, stii cum simti ? Simti asa ca e bun rau si ca nu te mai saturi.
Iar cand problema dispare, dupa 2-3 lingurite nu-ti mai intra, nu mai percepi asa bun, adica asa cum e si normal, am trecut si prin experienta asta accidental. Daca luam in seama xilitolul ala, nu mai mancam, alegeam din congelator din aia cu fructoza, adica sa nu urce glicemia. |
#61
Posted 20 August 2022 - 10:52
Eu cred ca matale nu esti distrus la cap,ci doar nestapinit.Esti ca obezele care cind lumea comenteaza de greutatea lor se scuza ca sunt bolnave de glanda.
|
#62
Posted 20 August 2022 - 15:46
Eu cred ca tu ar trebui sa te abtii de la postat, ca de obicei cam bati câmpii și nu faci altceva decât sa postezi mesaje inflamatorii
|
#63
Posted 21 August 2022 - 19:50
Melteanu, pe 20 august 2022 - 10:52, a scris:
Eu cred ca matale nu esti distrus la cap,ci doar nestapinit.Esti ca obezele care cind lumea comenteaza de greutatea lor se scuza ca sunt bolnave de glanda. Obezele alea sunt cu capul, cine le crede ca e de la glanda ? Recunoaste domne, ca eu cand eram gras la 90 Kg am recunoscut "da domne, am mancat mult". |
#64
Posted 31 August 2022 - 09:37
MinettoMatoi, pe 20 august 2022 - 10:50, a scris:
Corect, doar eu sunt distrus la cap, o recunosc, ce sa fac, trebuie sa ma descurc asa, noroc ca nu e zilnic, cine dracu mai mananca 500 g de inghetata, dar poate or mai fi, naiba stie. Si stii, sa fi bolnav la cap e grav, stii cum simti ? Simti asa ca e bun rau si ca nu te mai saturi. Iar cand problema dispare, dupa 2-3 lingurite nu-ti mai intra, nu mai percepi asa bun, adica asa cum e si normal, am trecut si prin experienta asta accidental. Daca luam in seama xilitolul ala, nu mai mancam, alegeam din congelator din aia cu fructoza, adica sa nu urce glicemia. E adevarat ca dulciurile sunt singurul meu viciu: nu fumez, beau foarte rar, nu consum droguri, nu joc la pariuri... cumva trebuie sa ma "descarc" si eu de stres. Edited by Costel2014, 31 August 2022 - 09:37. |
|
#65
Posted 31 August 2022 - 15:07
Ti as recomanda alta metoda mult mai buna atit pt tine cit si pt nevasta,dulciurile sunt pt copii,oameninmarinaul alte placeri
|
#66
Posted 31 August 2022 - 16:37
#67
Posted 02 May 2023 - 17:00
Green Sugar premium este buna de ceva sau versi in cafea?
|
#68
Posted 04 June 2023 - 20:06
loock, pe 30 iulie 2022 - 22:31, a scris:
Aspartamul, xilitolul si altii sintetici au formule chimice aproape identice cu pesticidele... https://www.biosano....acebook-catalog https://www.naturesf...produs/xylitol/ https://www.planteea.../xylitol-xilit/ https://drgreen.ro/p...icule-e-santini Mai verificati si voi informatiile inainte de a tranti astfel de bazaconii pe aici! Xilitolul e cel mai similar cu zaharul si poate fi folosit in mod similar, atat ca e cam scump si pare usor mentolat |
#69
Posted 26 February 2024 - 03:14
Xilotolul are calorii, nu e okey.
Asa si acuma la zi (bine ca s-a sters topucul celalalt, uitasem ca il deschisesem pe asta): Ieri am vrut optimist fiind sa fac dulceata de afine cu Eritritol (24 Kcal/100 g fata de 400 zaharul). Am cumparat 1 kg de afine congelate vineri, le-am lasat noaptea la frigider sa se dezghete, nu au lasat apa. Am facut asa cum am vazut pe youtube ca se face dulceata de afine, doar ca in loc de zahar am pus din asta. A fost 1 Kg de afine, 897 g Eritritol, aia pusese 1000 g zahar, deci pe acolo. An facut ca la carte, caaaand se raceste, s-a zaharisit puternic, era beton tata ! Nu beton de legata, ci beton ca zaharul intarit, si daca vroiai sa iei cu lingurita luai cum ar veni zahar criztalizat. Deja cand am pus putin sirop pe farfuria rece imediat s-a zaharisit, nu era fluid dar mai gros. Dezamageala mare, mi s-au innecat corabiile, s-a dus visul visurilor mele, am zis ca hai sa incerc marea cu eritritolul, si am pus borcanul in oala cu apa la fiert sa dezaharisim. Scop atins, dar pe moment, dupa ce se raceste, la fel. Ce se intampla ? Am gresit eu ceva sau Eritritolull nu e bun ptr dulceata ? Poate a mai folosit cineva si stie, sau stie proprietatile lui. La altele e bun, de ex prajituri, placinte, etc. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users