![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema restore iTunes!
Last Updated: Jun 30 2022 16:45, Started by
HDS2022
, Jun 30 2022 15:36
·
2

Posted 30 June 2022 - 15:36

Problema restore iTunes!!
Am un iPhone 4S Îi am dat restore in iTunes îmi dădea o eroare și acum mi-o da cu -1 am înțeles că este de la hardware Eu ii am luat și alta baterie și cu alta baterie tot da eroare -1 nu știu ce să îi fac(( Și am înțeles și am mai văzut că se poate face chiar daca este de la hardware sa îl încălzești cu un feon Voi ați avut vreodată ați putut face asta cu -1?? Spuneți-mi și mie Ce sa fac Am pus pe o mașină virtuală cu win 7 că am 11 și am mai văzut că se poate sa fie de la defender și firewall știu că și 7 are defender și firewall dar pe mașină virtuală a luat telefonul dar tot nu a mers acolo nu mi a dat o eroare dar nu era -1 pe sistemul real am dezactivat defender dar nici pe sistemul real nu merge am dezactivat ce am văzut și tot nu poate să fie de la placa dar nici nu știu cum să iau alta placa că au iCloud pe ele asta a avut passcode și am văzut că merge sa nu mai fie passcode cu restore Am văzut un clip cu sa îl bagi in congelator am făcut-o am pus și în congelator cu o pungă in clip era altfel de pungă dar de aia nu am avut și tot nu a mers ce pot face(( Am mai dat banii degeaba chiar am dat banii degeaba și pe baterie Și am luat baterie buna de pe GSM și aia de la GSM sunt buni știu și eu Ce pot face Și asta cu -1 restore nu este doar la 4s |
Posted 30 June 2022 - 16:45

Asta e problema cu eroarea aceea, iTunes nu are acces deplin la telefon sa faca restore din auza parolei iCloud. Sorry, nu e asa usor cum gandesti sa fentezi serverele Apple,
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users