![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema usa inclinata/balama stricata ?
Last Updated: Jun 20 2022 20:05, Started by
5lei
, Jun 18 2022 22:21
·
0

Posted 19 June 2022 - 21:02

eu am 3 usi care au feronerie de fereastra (asa le-am gasit), deci e destul de posibil ca balamaua de jos sa sustina usa, te miri degeaba, "se poarta". Si apropo, eu nu ma mir degeaba, in aproape 20 de ani am vazut multe, de ce ma mir eu acum tu nu poti intelege ca ma mir. |
Posted 20 June 2022 - 14:57

Posted 20 June 2022 - 18:42

Balamaua de jos sustine greutatea usii. Or fi si invers, dar eu nu am auzit si nici vazut.
Edited by abac, 20 June 2022 - 18:44. |
Posted 20 June 2022 - 20:05

Este ilogic efectiv, dar daca nu ma crezi pe cuvant nu o sa ma chinui sa demonstrez. Ce pot sa-ti spun este ca daca vei avea probleme cu balamalele la o usa, sigur balamaua de sus o sa puna probleme, mai mari decat cea de jos.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users