Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
glovo in 2022, o experienta romaneasca autentica :)
#37
Posted 01 June 2022 - 22:14
-ARA-, on 01 iunie 2022 - 21:31, said:
Aveam un sef cu o vorba faina, cine munceste greste, cine nu munceste este vazut bine. Si asta o chestie valabila, mai bine sa stai sa iti dai cu parerea sa nu faci nimic, asta in loc sa faci ceva si sa mai faci cate o greseala si sa nu te vada nimenea bine. Mai era una, un pic mai subtila: cine munceste, n-are timp sa castige. Apropo: io nu am comandat niciodata ceva de mancare online. Inca nu mi-e atat de lene. Rupt de obosit sa fiu - tot bag apa la fiert si in 20 de minute am o mamaliga cu branza, smantana si mujdei. Dati-o incolo de treaba, zau asa. Edited by cattavencu, 01 June 2022 - 22:19. |
#39
Posted 01 June 2022 - 22:32
baribalu, on 01 iunie 2022 - 21:06, said:
O intamplare povestita de un fost coleg de munca, care acum este la Bringo. Primeste o comanda de la o javra ca, clienta nu o pot sa ii spun, sa ii duca 6 baxuri de apa pe linga altele la et. 10 la un bloc unde liftul nu functiona de 2 zile si nu l-a anuntat pe fraier, ca are de urcat 10 etaje pe jos de mai multe ori. La intrebarea de ce nu le-a lasat la usa blocului daca erau platite, sau sa o sune sa coboare dupa ele, mi-a spus ca pierdea puncte si risca sa nu mai i-a comenzi. I-am zis ca as fi f.. in gura chiar daca ala era ultima zi lucrata la aia. I-a carat pe scari toate produsele si nu a primit nici un leu tips. |
#40
Posted 01 June 2022 - 22:58
Pofta buna
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ARS68-SQ5fo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by MembruAnonim, 01 June 2022 - 22:58. |
#41
Posted 01 June 2022 - 23:02
jimi91, on 01 iunie 2022 - 22:26, said:
Dac liber N-are nici o legatura, pe bune zic. sunt foarte progresist in multe din cotloanele vietii mele. Dar nu la astfel de "servicii". Plus ca e cel mai gustos ce-mi fac eu. De ce dracu sa-mi puna unu praf de usturoi in mancare in loc sa zdrobesc io usturoiu ala, real si proaspat? Daca am ajuns sa gateasca altu pentru mine, pentru mine inseamna ca sunt intr-un fel de azil social, in plm, v-ati gandit la dimensiunea lenei si neputintei voastre? La cata indolenta zace in gestul unei comenzi de mancare? Daca nu accept sa tin pe altii in viata prin a pune botul la astfel de "servicii" - sunt io dacopat? E aiurea sa pui etichetele oricum, pe oricine, fara nuante etc. Edited by cattavencu, 01 June 2022 - 23:15. |
#43
Posted 01 June 2022 - 23:13
Toata argumentarea mea se referea la comenzi online.
Ba da, (mai) mananc. Ultima oara cred ca am fost undeva in iarna lui 2019-2020, pana in pandemie. Dar si aici, de cand s-a facut o fiertura de legume 15 lei / 5 linguri, am zis pas. Fiecare cu cheltuielile lui. Later edit: bai nene, sa ma duc la carciuma, e una, ca socializez, traiesc, plm, sunt viu. Carciuma e 80% socializare si doar 20% mancare si burta. Sa comand acasa...e ca si cum as fi mort, imi impinge unu scaunu cu rotile, la figurat. E ca si cum ai bea singur si te-ai uita pe geam cum ploua, intr-o deprimare majora! Edited by cattavencu, 01 June 2022 - 23:28. |
#44
Posted 02 June 2022 - 02:35
__Dan__, on 01 iunie 2022 - 20:23, said:
Am văzut azi așteptând la coada de lângă bucătăria unui restaurant de cartier o puștoaică sub 20 de ani mai mică decât gentoiul Glovo pe care-l căra-n spate. Călare pe bicicletă. Câștiga și ea un ban cinstit, nu cred că intenționa să iasă la pensie de-acolo. Pentru cei ca ea e genul ăsta de job. Restul făceți-vă taximetriști. Trebuia sa ii recomanzi only. |
#45
Posted 02 June 2022 - 07:25
gratzi858, on 01 iunie 2022 - 21:24, said:
Eu nu inteleg cum puteti lucra in aceste conditii si pentru atatia bani. Eu nu accept sub 4000 de euro pentru program de 8 ore pe zi munca de birou de acasa, minus o ora pauza, luni-vineri. Si pentru munca de birou la birou vreau minim dublu. Voi ati ramas rau in urma. Preturile s-au triplat de vreo 5 ori deja si voi lucrati pe salarii expirate Cunosc si eu cativa care sunt in asteptarea salariului asta. De 20 de ani. Ce fac ei de atunci, cat sunt in asteptare? Freaca pisoiul. Edited by [i_unit], 02 June 2022 - 07:25. |
#46
Posted 02 June 2022 - 09:18
Glovo si in general activitatilea astea de livrare pe cont propriu cu ce ai prin batatura au aparut pe piata ca sa suplimenteze niste venituri. Asta e modelul de biznis a alora cand s-au lansat la bursa (Delivery Hero, Door Dash, etc), le dadeau o platforma astora aparuti din "gig economy" sa livreze cu oameni care fac asta pentru un ban in plus. Daca livratorul era esential pentru Glovo il angajau pe om si se gandeau cum sa il motiveze sa traga tare. Platforma face banii, nu livratorul de aia nici nu vad de ce un om si-ar pune baza in asa ceva ca sa traiasca din asta.
|
|
#47
Posted 02 June 2022 - 09:34
cattavencu, on 01 iunie 2022 - 22:14, said:
Rupt de obosit sa fiu - tot bag apa la fiert si in 20 de minute am o mamaliga cu branza, smantana si mujdei. Dati-o incolo de treaba, zau asa. Tu compari mancarea aia pe care 90% de aici nu ar dori sa o manance, cu mancare buna la gust din restaurante sau fast food-uri ? |
#48
Posted 02 June 2022 - 16:08
horhescu, on 01 iunie 2022 - 19:11, said: intr-un oras mai mare se mai poate justifica nevoia. cu toate astea, (inca) prefer sa ma duc eu la hypermarket. depinde si in functie de situatie, sunt si persoane care au nevoie de ajutorul cuiva care sa le aduca cumparaturile la usa. |
#49
Posted 02 June 2022 - 16:19
filipxxx, on 02 iunie 2022 - 09:18, said:
Glovo si in general activitatilea astea de livrare pe cont propriu cu ce ai prin batatura au aparut pe piata ca sa suplimenteze niste venituri. Asta e modelul de biznis a alora cand s-au lansat la bursa (Delivery Hero, Door Dash, etc), le dadeau o platforma astora aparuti din "gig economy" sa livreze cu oameni care fac asta pentru un ban in plus. Daca livratorul era esential pentru Glovo il angajau pe om si se gandeau cum sa il motiveze sa traga tare. Platforma face banii, nu livratorul de aia nici nu vad de ce un om si-ar pune baza in asa ceva ca sa traiasca din asta. Un student își permite să meargă 2-3 ore după cursuri că să întreprindă aceasta activitate și să primească niste bani. Poate să facă asta zilnic? In felul asta nu își neglijează viața socială, cursurile, învățatul pentru facultate? Hai sa zicem că face 3-4 zile din 7 cate 3 ore. Cati bani câștigă din asta? Pe de altă parte, ești angajat 8 ore, 8-16 și nu bagi ore suplimentare. Ieși la ora 16 de la munca și te duci la Glovo. Cat faci pe drum până acolo, mai mănânci și tu ceva, nu te așteaptă nimeni acasă? La fel, faci 3 ore de livrare, mai oprești pe la un supermarket până să ajungi acasă și deja e ora 21 și nu ai făcut nimic cu viața ta. Mai vad tineri(elevi) care caută de muncă pe internet, sincer, nu i-aș baga la curierat pe bicicleta. In primul rand își riscă viața în trafic, in poluare și nu e ca și când ar învăța ceva util ulterior în viața. Învăța că munca e grea, asta o înveți la orice vârstă. Mai degrabă aș îndruma astfel de tineri să meargă la un cămin de bătrâni sa ajute acolo, sa învețe ce înseamnă compasiunea nu fuga după bani. |
#50
Posted 02 June 2022 - 16:20
as i said, e in functie de dorinta fiecaruia. mie nu mi se pare o problema sa ma duc la carrefour / kaufland sa ma aprovizionez. n-am portbagajul la masina degeaba:))
|
#51
Posted 02 June 2022 - 16:43
baribalu, on 01 iunie 2022 - 21:06, said:
O intamplare povestita de un fost coleg de munca, care acum este la Bringo. Primeste o comanda de la o javra ca, clienta nu o pot sa ii spun, sa ii duca 6 baxuri de apa pe linga altele la et. 10 la un bloc unde liftul nu functiona de 2 zile si nu l-a anuntat pe fraier, ca are de urcat 10 etaje pe jos de mai multe ori. La intrebarea de ce nu le-a lasat la usa blocului daca erau platite, sau sa o sune sa coboare dupa ele, mi-a spus ca pierdea puncte si risca sa nu mai i-a comenzi. I-am zis ca as fi f.. in gura chiar daca ala era ultima zi lucrata la aia. I-a carat pe scari toate produsele si nu a primit nici un leu tips. Se intampla des si chestii din astea. Inainte era o limita de max 9kg de carat la client dar acum nu mai este. Au fost cazuri cu baxuri multe de apa si curierul respectiv a fost nevoit sa cheme inca un coleg cu masina ca sa le duca la client. Sunt multe experiente din astea naspa. Astia de comanda volum mare de cumparaturi prin glovo in general stau in blocuri fara lift si nu lasa tips. Unii clienti mai hoti daca, comanda ceva greu gen un produs electrocasnic mai mare , nu spun in aplicatie ce este si cand ajungi la magazin , surprize, surprize ! (la livrare cu masina) Problema este ca multi accepta orice , oricat si in orice conditii. Si asa se strica piata muncii. La inceput glovo erau ok cu tarifarea pt curier, dar de la un timp strang cureaua in stilul cel mai calic si lacom romanesc. |
|
#52
Posted 02 June 2022 - 21:15
TruculMagic, on 02 iunie 2022 - 09:34, said: Tu compari mancarea aia pe care 90% de aici nu ar dori sa o manance, cu mancare buna la gust din restaurante sau fast food-uri ? |
#53
Posted 03 June 2022 - 06:28
#54
Posted 03 June 2022 - 06:58
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users