Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...
 Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...

telefon fix cu cartela SIM plus e...
 Comercianti (inclusiv PFA) obliga...

Recomandare cazare tranzit, 1 noa...

Inchidere stalpi in placa de la u...

Acceleratie sacadata Vespa 300ccm
 Microfon pentru un Sony A6100?

Chiar asa de prosti sunt englezi?

La mulți ani @xperia_ray!

Circular Makita de negasit in RO
 

Problema Accesare Website dupa schimbare Host

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
IloveHp

IloveHp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 776
  • Înscris: 24.08.2012
Salutare! Sa va spun pe scurt cu ce problema ma confrunt

Saptamana trecuta am decis sa schimb firma de Host pentru Website-ul meu cu una mai buna + inainte cand trimiteam un mail din CPanel catre un client cu email Yahoo, Hotmail etc. intra automat in spam.

S-a facut transferul catre noul Host iar acum supriza, nu mai pot accesa site-ul nici cum, nici CPanel-ul atata timp cat sunt conectat la internetul meu ( o sa vedeti de ce spun asta)


Intru de pe laptop, nu functioneaza, intru de pe telefon, nu functioneaza, alt telefon, la fel, alt laptop cu Windows proaspat instalat, la fel nu merge, de fiecare data apare mesajul " Acest site nu poate fi accesat" ".... a răspuns prea târziu. " Deci practic atata timp cat sunt conectat la reteaua mea nu pot sa accesez site-ul.

Ok, am zis sa incerc de pe 4g, supriza, pot sa accesez site-ul, functioneaza si Cpanel-ul, totul este normal. M-am conectat la Wifi-ul de la un vecin si cu telefoanele si cu laptopul (acelasi provider de interent) si la fel, functioneaza totul normal.

Cand ma conectez din nou la Wifi-ul meu, nu functioneaza nici cum site-ul.... Deci site-ul este pefect vizibil si functional doar pentru mine "nu" atata timp cat sunt conectat la internetul meu....

Am sters si Cookies de pe laptop, am facut si flushdns, dar degeaba, nu pot accesa site-ul de pe nici un device care este conectat la internetul meu.

Aveti idee de unde poate sa fie problema ?! Momentan l-am rugat pe vecinul meu sa ma lase sa-i accesez internetul ca sa preiaul email-urile, sa administrez site-ul...

Edited by IloveHp, 01 June 2022 - 01:33.


#2
solitaryman

solitaryman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 05.02.2009
Poate nu s-a propagat modificarea de dns/nameservere. Cum tu ai accesat site mai des, s-ar putea ca serverul dns al internetului tau sa aiba inca in cache fostul IP/host.
Nu dureaza mai mult de 24 ore (86400 secunde) pana expira TTL.
Pune 8.8.8.8 sau 1.1.1.1 la dns pe pc cu windows nou si vei putea accesa site mai devreme de expirarea TTL.

Explicatia ar fi ca tu accesand site pe vechiul host, serverele dns ale providerului tau de internet au facut cache si tin minte vechiul IP. Vecinul si 4G acceseaza alte nameservere care vad mai repede modificarea.

Daca au trecut mai mult de 24 ore atunci trebuie sa verifici ce servere dns ai setat in router.

Edited by solitaryman, 01 June 2022 - 05:23.


#3
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,796
  • Înscris: 09.05.2005
Contacteaza noul provider sa verifice daca IP-ul tau este blocat in firewall (cel mai probabil).

Daca nu ai IP static poti opri routerul pentru cateva minute si apoi il pornesti, cel mai probabil o sa primesti un alt IP.

#4
IloveHp

IloveHp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 776
  • Înscris: 24.08.2012

 solitaryman, on 01 iunie 2022 - 05:16, said:

Poate nu s-a propagat modificarea de dns/nameservere. Cum tu ai accesat site mai des, s-ar putea ca serverul dns al internetului tau sa aiba inca in cache fostul IP/host.
Nu dureaza mai mult de 24 ore (86400 secunde) pana expira TTL.
Pune 8.8.8.8 sau 1.1.1.1 la dns pe pc cu windows nou si vei putea accesa site mai devreme de expirarea TTL.

Explicatia ar fi ca tu accesand site pe vechiul host, serverele dns ale providerului tau de internet au facut cache si tin minte vechiul IP. Vecinul si 4G acceseaza alte nameservere care vad mai repede modificarea.


 LensFlare, on 01 iunie 2022 - 08:34, said:

Contacteaza noul provider sa verifice daca IP-ul tau este blocat in firewall (cel mai probabil).

Daca nu ai IP static poti opri routerul pentru cateva minute si apoi il pornesti, cel mai probabil o sa primesti un alt IP.


Am stins si reaprins routerul de cateva ori, s-a schimbat si Ip-ul dar problema tot persista...

Daca au trecut mai mult de 24 ore atunci trebuie sa verifici ce servere dns ai setat in router.


Din pacate au trecuta deja mai mult de 3-4 zile de cand a fost mutat Host-ul. Citisem undeva ca poate dura pana la 72 ore, dar deja au trecut de mult iar site-ul tot nu merge de pe internetul meu.

 solitaryman, on 01 iunie 2022 - 05:16, said:

Poate nu s-a propagat modificarea de dns/nameservere. Cum tu ai accesat site mai des, s-ar putea ca serverul dns al internetului tau sa aiba inca in cache fostul IP/host.
Nu dureaza mai mult de 24 ore (86400 secunde) pana expira TTL.
Pune 8.8.8.8 sau 1.1.1.1 la dns pe pc cu windows nou si vei putea accesa site mai devreme de expirarea TTL.

Explicatia ar fi ca tu accesand site pe vechiul host, serverele dns ale providerului tau de internet au facut cache si tin minte vechiul IP. Vecinul si 4G acceseaza alte nameservere care vad mai repede modificarea.

Daca au trecut mai mult de 24 ore atunci trebuie sa verifici ce servere dns ai setat in router.

Din pacate au trecuta deja mai mult de 3-4 zile de cand a fost mutat Host-ul. Citisem undeva ca poate dura pana la 72 ore, dar deja au trecut de mult iar site-ul tot nu merge de pe internetul meu.

 LensFlare, on 01 iunie 2022 - 08:34, said:

Contacteaza noul provider sa verifice daca IP-ul tau este blocat in firewall (cel mai probabil).

Daca nu ai IP static poti opri routerul pentru cateva minute si apoi il pornesti, cel mai probabil o sa primesti un alt IP.

Din pacate au trecuta deja mai mult de 3-4 zile de cand a fost mutat Host-ul. Citisem undeva ca poate dura pana la 72 ore, dar deja au trecut de mult iar site-ul tot nu merge de pe internetul meu.

Edited by IloveHp, 01 June 2022 - 10:10.


#5
radonys

radonys

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 04.02.2013
Ai cumva ceva ad blocker/firewall în rețea? E posibil ca IP-ul noului host sa fie pe ceva liste de blocări... e cam puțin probabil totuși...

#6
IloveHp

IloveHp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 776
  • Înscris: 24.08.2012

 radonys, on 01 iunie 2022 - 11:20, said:

Ai cumva ceva ad blocker/firewall în rețea? E posibil ca IP-ul noului host sa fie pe ceva liste de blocări... e cam puțin probabil totuși...


Nu am nici un ad blocker :(

#7
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,283
  • Înscris: 05.01.2006
Încearcă un restart la toate device-urile ce preiau/dau net în casă la tine (routere, ont, etc)
Dacă tot nu merge menționează ce astfel de device-uri ai în casă.

#8
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020
Ai primit blacklist de la firewall-ul firmei. Contacteaza-i si spune-le sa te deblocheze. Altceva n-ai ce sa faci, nu e vina ta, am patit si eu asta cu multe firme mai ales din strainatate.

#9
IloveHp

IloveHp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 776
  • Înscris: 24.08.2012

 SynOfficial, on 02 iunie 2022 - 10:23, said:

Ai primit blacklist de la firewall-ul firmei. Contacteaza-i si spune-le sa te deblocheze. Altceva n-ai ce sa faci, nu e vina ta, am patit si eu asta cu multe firme mai ales din strainatate.

Am uitat sa precizez, eu locuiesc in Germania, deci aici am problema asta, nu in Romania.... Ieri le-am scris un Email iar acum astept raspuns sau sa rezolve problema.

 Ravy, on 01 iunie 2022 - 16:52, said:

Încearcă un restart la toate device-urile ce preiau/dau net în casă la tine (routere, ont, etc)
Dacă tot nu merge menționează ce astfel de device-uri ai în casă.


Am resetat routerul de la provider cat si routerul Wi-Fi, dar problema tot persista

#10
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,283
  • Înscris: 05.01.2006
Ping cate site (deschizi cmd si scrii in linia de comanda: ping site.domeniu) de la tine acasa arata acelasi IP catre care face ping ca atunci cand dai ping cand esti legat la reteaua vecinului?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate