![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Internet în locuri retrase
Last Updated: Sep 15 2022 15:42, Started by
dada12
, May 19 2022 12:01
·
8

Posted 19 May 2022 - 12:01

Am o casa la munte si acolo este doar curentul electric si telefonia fixa tarsa, atat!
Nu semnal, nu cabluri net-tv. As vrea cand merg acolo sa îmi pot verifica mailul si alte câteva lucruri care nu necesita internet pre mult pe laptop! Din cate stiu ar merge internetul de tip Dial up, dar problema este daca mai pot face rost de un numar de telefon cu user name si parola.(am modem dial up) Stiti ce firme de servici ar mai avea Dial up? |
Posted 19 May 2022 - 12:23

Nu cred ca mai exista astfel de servicii. Vezi la cei de la care ai telefonia fixa, ce ar putea sa iti ofere ADSL sau VDSL.
|
Posted 19 May 2022 - 12:24

Telefonia fixă de la fostul Telekom? Orange acum. Asta ai?
Merge prin ADSL. Dial up nu cred că mai au. |
Posted 19 May 2022 - 12:26

Dar chiar nici o liniuta de semnal pe nici un operator? ca ma gandesc ca daca ai telefon fix nu e asa de izolata cabana.
Edited by trid_ovi, 19 May 2022 - 12:27. |
Posted 19 May 2022 - 12:36

internet de la elon Se cere cascaval consistent. ![]() |
Posted 19 May 2022 - 12:37

Eu prin niste zone rurale muntoase rup netu cu Orange, verifica.
|
Posted 19 May 2022 - 13:08

Eu am satul Miesti, comuna Cungrea, pana in decembrie 2020 nu a avut decat curent electric, lipsa cabluri de telefonie, radioficare sau TV, in 2020-2021 au venit RDS direct cu FTTH.
![]() |
Posted 19 May 2022 - 13:39

|
Posted 19 May 2022 - 13:52

Ai dat un raspuns precis, dar total inutil.
Și e derivat din bancu ăsta Quote
A helicopter with a pilot and a single passenger was flying around above Seattle when a malfunction disabled all of the aircraft’s navigation and communications equipment. Due to the darkness and haze, the pilot could not determine the helicopter’s position and course to get back to the airport. The pilot saw a tall building with lights on and flew toward it, the pilot had the passenger draw a handwritten sign reading “WHERE AM I?” and hold it up for the building’s occupants to see. People in the building quickly responded to the aircraft, drew a large sign, and held it in a building window. Their sign said “YOU ARE IN A HELICOPTER.” The pilot smiled, waved, looked at his map, determined the course to steer to SEATAC airport, and landed safely. After they were on the ground, the passenger asked the pilot how the “YOU ARE IN A HELICOPTER” sign helped determine their position. The pilot responded “I knew that had to be the Microsoft support building, they gave me a technically correct but entirely useless answer.” Edited by waterman, 19 May 2022 - 13:55. |
Posted 19 May 2022 - 14:22

dupa mai bine de 20 ani inca persista mostenirea Xnet-ului....
![]() initiator: ce vrei tu nu se mai poate de mult. te duci la telekom (cei care detin firele de telefon) si ii intrebi ce solutii de internet fix pot sa-ti ofere la locatia respectiva. si probabil o sa-ti ofere internet prin tehnologia ADSL care nu-i deloc rea, depinde si de cat de buna e linia telefonica la locatia respectiva contra unui abonament lunar. oricum, daca ar fi existat dial-up-ul ai fi ajuns sa platesti mai mult fiindca erai taxat la minut si viteza maxima de care-i capabil modemul (daca se conecteaza la ea) e o gluma buna la cum arata paginile de internet in ziua de azi. de stream-ing nici nu mai vorbim. la ADSL daca ai bafta de fire ok pana la locatia ta merge decent. Edited by Fane, 19 May 2022 - 14:22. |
Posted 19 May 2022 - 14:30

Eu cred ca daca vorbeste cu DJL primeste imediat user si parola de dialup...
|
Posted 19 May 2022 - 14:43

Te poți duce la Orange / Vodafone și ceri de probă un modem din acela mobil pe usb, și verifici dacă ai semnal bun în zonă.
|
|
Posted 19 May 2022 - 15:03

Spune ca nu are semnal. Asta inseamna nema semnal sau doar semnal 2 G 1-2 linii.
Daca locuiesti intr-un sat cu macar 10-20 case, asteapta ca vine RDS cu fibra. ![]() Nu a existat Akta nici macar in satele vecine? |
Posted 19 May 2022 - 15:23

Poate fi un sat în Apuseni neaceașcă, unde AKTA n-a călcat veci.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users