![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Catelul s-a apucat de gradinarit :(
Last Updated: Jul 21 2022 06:50, Started by
DIY
, Apr 12 2022 21:23
·
0

Posted 13 April 2022 - 09:17

Oameni buni, nu va mai incingeti asa! Toate tensiunea provine din faptul ca topicul a fost mutat aici, la peti.
Eu nu am cerut nimanui sfaturi despre cum sa educ si sa dresez catelul!! Daca doream asta, scriam, direct, aici. Am dorit si doresc sa stiu cum pot proteja, niste plante, de obiceiurile proaste pe care le (mai) are. Cand a venit, la noi, Pogo nu era deloc civilizat si chiar m-am speriat ca n-o sa-l dam pe brazda. Iata ca am reusit; cu rabdare, iubire, recompense ![]() Nu va ingrijorati. E iubit, alintat, sterilizat, bine ingrjit, cu acte / cip/ vaccinuri la zi. Are padoc (dar ma doare sufeltul sa-l inchid, acolo, pe termen lung), cusca, saltea, pleduri, jucarii, mingii, s.a.m.d. Are companie si e fericit. In concluzie, topicul ar trebui sa fie despre gradini si, eventual, despre experientele personale ale altora. Ar trebui sa fie despre plante companion, care sa nu placa cateilor, despre tratamente aplicate tulpinilor si alte chestii dintr-astea. De-aia am pomenit de var si de solutie de ardei iuti. Daca vreti sa intelegeti. Daca nu, nu-i bai. Comentariile mi-au confirmat faptul ca nu trebuia sa mai dau pe aici. Cu doua exceptii, n-am invatat nimic nou, nu m-a ajutat, cu nimic. O sa caut repellant si oase mari, de vaca, sa vedem daca am succes. |
Posted 13 April 2022 - 09:26

Nu va ingrijorati. E iubit, alintat, sterilizat, bine ingrjit, cu acte / cip/ vaccinuri la zi. Are padoc (dar ma doare sufeltul sa-l inchid, acolo, pe termen lung), cusca, saltea, pleduri, jucarii, mingii, s.a.m.d. Are companie si e fericit. Alta cale ar fi, lant pe sarma si casuta Nu e nici padoc dar nici nu poate ajunge la plantele de care vorbesti Si e despre caine, degeaba te superi
Am presupus ca nu-l iubeste pentru ca a spus ca: "Nu are legatura cu catelul, in sine" Adica nu e interesat de comportamentul catelului, eu asa am inteles. Evident m-am insealat. Tot nu cred ca a fost o idee proasta ca am raportat ca subiectul sa fie trecut pe pet world. Edited by althea, 13 April 2022 - 12:58. |
Posted 13 April 2022 - 09:54

In concluzie, topicul ar trebui sa fie despre gradini si, eventual, despre experientele personale ale altora. Ar trebui sa fie despre plante companion, care sa nu placa cateilor, despre tratamente aplicate tulpinilor si alte chestii dintr-astea. De-aia am pomenit de var si de solutie de ardei iuti. Cel mai simplu este izolarea copacilor dar ai zis ca nu vrei. Repelentul trebuie aplicat recurent si nu exista garantie ca va functiona, plante care sa nu fie pe placul cateilor nu am gasit. Cel mult sunt plante care sunt otravitoare pentru ei si banuiesc ca nu vrei asta. |
Posted 13 April 2022 - 11:09

Pune plante cu tepi, de exemplu, trandafiri. La fosta locuinta aveam bolta de vita de vie si schnauzerul, dupa ce a trecut de 6 luni, a inceput sa roada vita de vie. Deci cade teoria cu luat catelul de mic. Scnauzerul era tinut in casa si iesea in curte doar ziua. Am infasurat tulpina vitei cu sfoara la inaltimea de 1m si a functionat.
|
Posted 13 April 2022 - 11:11

Depinde si despre ce plante vorbim. Daca pomii au nevoie sa creasca in lateral/sa creasca tulpina in diametru, nu e recomandat sa ii strangulezi.
|
Posted 13 April 2022 - 16:03

Posted 13 April 2022 - 20:11

caine tanar si gazon sau plante in acceasi propozitie nu exista
fir electric si ai rezolvat problema ,ingradesti partea de gradina unde nu vrei sa aiba acces 350 de lei si ai plantele in siguranta |
Posted 13 April 2022 - 20:21

Am infasurat tulpina vitei cu sfoara la inaltimea de 1m si a functionat. Chiar e greu de facut garduturi rotunde simbolice de 60 - 80 cm diametru si de 60 cm inaltime din gard de sarma cauciucata ? https://www.hornbach...-verde/8571431/ Arata si foate bine si ingrijit !
caine tanar si gazon sau plante in acceasi propozitie nu exista |
Posted 14 April 2022 - 07:19

Oameni buni, nu va mai incingeti asa!
Chiar e greu de facut garduturi rotunde simbolice de 60 - 80 cm diametru si de 60 cm inaltime din gard de sarma cauciucata ? https://www.hornbach...-verde/8571431/ Arata si foate bine si ingrijit ! Ei? Iti mai pare rau ca ti-a fost mutat subiectul aici? Pentru mine e cea mai tare idee asta a lui Alltrack |
Posted 14 April 2022 - 08:51

A mestecat al meu CG la plasa aia plastifiata de ziceai ca e facuta din piele de vita. Asta dupa ce rupea la propriu castronul de inox. Marginea intrarii in cotet a trebuit sa o protejez cu cornier de tabla.
|
|
Posted 14 April 2022 - 12:16

Dresaj, dresaj, dresaj. Mai ales daca e vorba de caini mari.
Am doua namile si exista , cu putina rabdare cu dresajul ! Wembley am gazonul dar sunt obisnuiti sa faca alea...alea intr-o zona destinata...cu nisip ! Omul a zis ca nu sta acolo, trece cineva pe la caine sa ii dea mancare si apa, deci nu are cum sa faca dresaj in situatia asta. |
Posted 14 April 2022 - 15:24

Posted 14 April 2022 - 15:28

Eu am pus gardut de sarma la trandafirii din actuala locuinta. Nu pentru ca rod si pentru ca marcheaza ca niste nesimtiti. Si fac si intrecere: se duce unu, apoi al doilea, probabil, ca sa astupe mirosul primului, apoi al treilea. Dupa asta vine din nou primul ca sa reimprospateze. De cand e gardutul, trandafirii nu prea mai prezinta interes.
|
Posted 14 April 2022 - 15:33

A mestecat al meu CG la plasa aia plastifiata de ziceai ca e facuta din piele de vita. Asta dupa ce rupea la propriu castronul de inox. Marginea intrarii in cotet a trebuit sa o protejez cu cornier de tabla. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Omul a zis ca nu sta acolo, trece cineva pe la caine sa ii dea mancare si apa, deci nu are cum sa faca dresaj in situatia asta. Edited by Alltrack, 14 April 2022 - 15:32. |
Posted 14 April 2022 - 16:45

Posted 28 June 2022 - 20:26

Update.
Catelu' e bine, merci, liber in curte, in continuare. S-a mai potolit, cu rosul, de cand am avut niste discutii ![]() Oricum, azi si-au platit toate "datoriile", fiindca au alungat ursul!! Edited by DIY, 28 June 2022 - 20:37. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users