![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
.dem -> .mpeg
Last Updated: Aug 12 2003 13:09, Started by
steelk
, Apr 20 2003 23:23
·
0

Posted 12 August 2003 - 09:21

oho, vorba lui Bucegi : Noi sa fim sanatosi
Am terminat deja, livrat materialu de mult Nu am pus inca faze din meci, pentru ca desi am gasit cum, am avut cateva probleme : in primul rand cantitatea de munca pentru o treaba k lumea e imensa (4-5 hdd dump-uri pentru o singura faza, treaba de 3 ore si ies 3 secunde) si in plus, dupa un timp mi se incetinea viteza la cs, ca un lag. Am zis ca nu-i nimic, probabil fisierele ies bine de fapt, insa....nu Nu stiam nici unde anume sunt fazele intreresante asa ca sa stai sa te uiti de 4-5 ori (din fiecare 1st person) la 20 de ore de demo...am zis pas In schimb, acum pe 29-31 august, la Romexpo, s-ar putea sa incerc iar ;) |
Posted 12 August 2003 - 09:34

Te ajut si io dak vrei. Sunt pasionat de cs si tot ce tine de cs. O sa fie buluc mare la WCG03.ro ... garantat !
|
Posted 12 August 2003 - 12:35

da, atunci ne vedem acolo
i'll be the guy with the camera ;) |
Posted 12 August 2003 - 13:09

Poti sa dai si tu mai multe info despre spectators room de la Romexpo ? Am inteles ca e o sala separata de cea cu jucatorii, de circa 400 de locuri. N-am gasit in skimb info despre taxa de intrare (dak exista), orele de desfasurare .... etc ...... no info @ pgl , no info @ cs.ro .....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users