Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...
 Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...
 EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix
 Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...
 

.dem -> .mpeg

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Stie cineva un prog cu care poti converti .dem-uri de cs in .avi sau .mpeg ? Adik stiu ca exista da de unde pot lua si io de pe net  sau macar cum se cheama.

#2
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Am auzit de el dar nu stiu cum il cheama.
Poti incerca sa faci un search in google.com (search - convert .dem in .avi counter*strike )si sigur o sa afli.Eu am efectuat un search si am gasit o gramada de rezultate, dar tu stii mai bine ce cauti si iti va fi mai usor.
Daca nu gasesti incearca http://www.forumplan.../counterstrike/.

Am mai cautat ceva pentru tine si poti sa incerci urmatoarele linkuri:

http://www.clanbase....cdl.php?did=418
http://www.clanbase....umn.php?nid=101

#3
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Mah n-am gasit mai ca astia pe cb.com se bat cap in cap care mai de care ca stiu si de fapt nu stie nimeni exact si am gasit o solutie km dezastruoasa : sa rulez demou cu geekplay si sami faca ala .bmp-uri (sute de mii ~) si pe urma cu alt prog sa le fac mpeg da mi se distruge compu dak rulez asha la mine cu aia 550 mhz ai mei .. am 3 fps in cs .. so ... nimik pana acuma .. a si google nu-mi mere de 3 zile asha ca nam incercat acolo da km tot la geekboys.org ma duce asha ca ... still no answer ..

#4
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
In caz ca intereseaza pe cineva raspunsu la intrebarea pe care tot io am pus-o :
Am cautat si am cautat si in final am gasit o pagina unde se explica clar cum se pot face filme din .dem-uri de cs.
Va trebuie max 1 GB hdd si in rest >=350 mhz, >=128 ram, etc. Porniti CS cu consola datzi viewdemo DEMO_NAME, va pozitionati inaintea secventei care se vrea film si coborati consola ... va disparea timelineu .... cand vreti sa incepeti ca captura secventa respectiva dati startmovie PICS_NAME FPS . unde PICS_NAME e prefixu de la bmp-urile pe care le va crea CS (1 / frame) si FPS stiti ce e(recomandat 30). Dupa ce a trecut secventa (hddu va urla dar pozele vor iesi bine) iesiti din cs, faceti rost de VideoMach si in ala selectati toate bmp-urile ce vor fi transformate si mai departe ....... e simplu . E lung si foarte dificil procesul, dar merita ! :D

#5
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Katzelu merci, daca nu gaseai in cateva zile iti dadeam eu solutia (trebuia sa o caut insa mai intai) pentru ca exact asta o sa am de facut pt un clip (car o sa contine si faze filmate pe acolo etc) de la ultimul concurs de CS din BluNet ;)

#6
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Sa-mi zici shi mie de unde il dau jos cand e gata.

#7
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
sigur, no problem, probabil pe computergames.ro pentru ca Silviu din PGL a condus ostilitatile si acum de el depinde cat de curand il termin

#8
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Se dau 2 secvente video ... sa zicem : una cu niste fraguri de cs si una care contine o animatie facuta in flash sau swish cu un banner care sa apara si in prima secventa. Cum fac sa scot o singura secventa care sa contina fragurile de cs si pe marginea filmului sa ma rog intr-o anumita pozitie sa apara secventa a doua ... da fara backgroundu ei .. numa banneru din secventa a doua ?

#9
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
pai ....aici esti pe terenul editarii video. iti trebuie un soft de compositing (adobe after effects, par example) si mai ales.... sa stii sa-l folosesti.

daca nu  e urgent, imi fac timp si te ajut eu (sa scap de sesiunea asta, in max 2 sapt e bine ?)

am nevoie de la tine sa-mi zici si mie daca dem-urile alea de CS (cazul in care sunt facute cu HLTV) am cum sa le parcurg ca pe un film (cu inainte, inapoi, pauza etc) pentru ca doresc sa iau tot felul de cadre (sa le convertesc in film mai exact) din diferite unghiuri de mai multe ori si nu vreau sa stau 4 ore daca tot demul are 15 min (sa trebuiasca sa-l parcurg a mia oara doar ca sa iau o secunda de undeva din nou)

p.s. ti-am lipit threadul, sper ca e OK

#10
DrFan

DrFan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 28.02.2002

Quote

Originally posted by GunX
de la ultimul concurs de CS din BluNet ;)

hmm...unde e asta??..ca imi suna cunoscut

#11
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Uff ... pai scria pe toate siturile in domeniu ... uitate pe www.counter-strike.ro la evenimente si ai sa vezi tot ce te intereseaza.

#12
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Katzelu raspunde-mi si mie te rog, la postul meu anterior
merci

#13
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Da .. se poate ce zici tu. io aveam o metoda mai rudimentara pana acuma in sensu ca dadeam viewdemo DEMO_NAME si pe urma asteptam sa incarce bufferu cu tot demou pt ca pana nu e incarcat full nu poti da la sfarsitul demoului. In fine ... nu mai conteaza ce faceam pana acuma.
Dak ai un demo DEMO_NAME te duci la consola si dau viewdemo DEMO_NAME dupa care o sa porneasca demou cu un timeline sus in stanga .... pana acuma nu stiam cum sa inkid ala si pe urma sa-l aduc inapoi, acuma am aflat .. adik am apasat niste taste :)) .... lucrezi numa cu tastele F1 si F2 ... vezi care si cum ca sunt diferite combinatii. Apesi sa zicem F2 , dispare timelineu , mai apesi 1 data dispare si cursoru de la maus , te pozitionezi pe jucatoru respectiv sau free chase camera sau ce vrei tu si oricand poti aduce inapoi timelineu cu F1 sau F2 .. apesi intre ele pana ai ce vrei (timeline cu cursor, timeline fara cursor, cursor, etc). Chestia e ca trebe sa lasi demou un timp sa se incarce in buffer .. ce ziceam inainte ... iti dai seama dak sa incarcat in felu urmator : pui pauza din timeline si dak slideru ala se mai misca atunci inseamna ca mai are de incarcat. In timpu in care se inarca poti sa faci ce am zis mai sus dar nu-ti recomand sa maresti viteza de derulare (butonu ">>") pt ca io am patit faze de se ducea slideru in capat adik umplea bufferu si mai era din demo. Poti misca de slider in limita incarcarii bufferului, poti mari viteza de 2 sau 4 ori ... micsora de 1/2 sau 1/4 ori , sari dintr-un frame in altul , etc. Dak nu ai inteles ceva intreaba-ma.
Si in legatura cu filmu pe care vreau sa-l fac io .... asha avea nevoie de ajutor la partea video. Io tot strang secvente de cs de la mine din retea si mai am putin si o sa le pun cap la cap ... 2 sapt e perfect. De muzica se ocupa un prieten .. adik de mixatu muzicii.

PS:
1. Doar demourile pe hltv se vad bine cu viewdemo, cele din POVu unui player se vad aiurea rau cu modele deformate & stuff.
2. Cum pot sa fac sa ma plimb cu camera prin harta in timp ce demou e pauzat ? Ca vreau sa fac un efect de genu max payne + matrix adik sa fie un fel de bullet camera da in timpu asta demou trebe sa fie pauzat si dak demou e pauzat nu mere sa te misti cu free chase camera. Asha ceva e posibil ... am vazut in GodFathers Da Movie (.ro) si in Mindtrek LAN 2002 - amandoua sunt filme de cs.

#14
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
A .. si uitasem .. in caz ca nu stii ... poti lua secvente din diferite unghiuri cu free chase camera (apesi space pana scrie pe mijlocu ecranului free chase camera si pe urma o pozitionezi cum vrei.

#15
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
da, unele chestii  le stiam, altele le-am aflat acuma

neaparat trebuie sa ne vedem, timp sa-mi fac pentru ca am destul de incarcat programul in luna urmatoare..dar vedem/vorbim

merci !

#16
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Oki, PM me.

#17
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
ok, gata mi-am facut timp.
Katzelu hai sa ne vedem sa facem treaba !!

[email protected] sau vezi ca ti-am dat si un PM

#18
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Stai sa-mi recuperez raw materialu de pe la oamenii din retea si te anunt io. Nu de alta da au trecut ceva formaturi pe hddu meu de atunci ...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate