Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Poti trai cu 100 lei pentru mancare pe saptamana o persoana ?
Last Updated: Jun 27 2022 21:33, Started by
MembruAnonim
, Mar 14 2022 11:35
·
0
#1
Posted 14 March 2022 - 11:35
Salut. Adresez acest topic cu o intrebare simpla (in contextul scumpirilor accelerate ale produselor alimentare) din ultima perioada.
Se poate trai cu 100 lei pe saptamana pentru mancare pentru o persoana ? |
#3
Posted 14 March 2022 - 11:44
Poti trai daca mananci doar mancare gatita, fara restaurant, fast-food sau fite nici macar pentru 1 singura zi.
|
#4
Posted 14 March 2022 - 11:45
Da, daca gatesti.
Daca nu gatesti, in 2 zile ti-ai depasit bugetul de 100 lei cu 2 comenzi/mers in restaurant la pranz. Edited by bai3tzash, 14 March 2022 - 11:46. |
#7
Posted 14 March 2022 - 11:48
Poti trai cu 100 lei daca gatesti. Deci sa traiesti, nu sa supravietuiesti. Numa' unii cred ca inseamna sa traiesti numai daca mananci somon, fructe de mare si caviar.
|
#8
Posted 14 March 2022 - 12:02
De trait NU... de supravietuit DA
Dimineata un covric cu 1-1.5 RON Pranz - meniu Kaufland 4 mici + cartofi prajiti - 8 RON Seara un covrig cu 1-1.5 RON Total: 1.5 + 8 + 1.5 = 13 RON 13 x 7 = 91 RON. |
#9
Posted 14 March 2022 - 12:04
#10
Posted 14 March 2022 - 12:04
Singur e un pic mai greu, de la 2 persoane in sus cate 100 de lei fiecare devine mai usor.
Cand iei pentru unul un l de ulei scade vertiginos din bugetul de 100 de lei. |
|
#11
Posted 14 March 2022 - 12:09
Se iau alimente pentru mancare gatita pentru minim 2 zile. Gen ciorbe, tocanite, fripturi, snitele, chiftele, etc. Numai ganditi-va ce bine gateau parintii, bunicii nostri, mancaruri simple, dar bune, nu cu cine stie ce chestii complicate: pulpa de porc, carnati, carne de vita, cartofi, multe legume, etc. Sa nu mai adaug zacusca, dulceata, ce se pot manca drept gustari.
Doar ca lumea s-a obisnuit acum doar cu burgeri, paste nu stiu ce care, nu stiu ce vita din Argentina, etc. Si portii de zici ca mananci si te duci la razboi. Lenea si confortul se platesc. Edited by bai3tzash, 14 March 2022 - 12:10. |
#12
Posted 14 March 2022 - 12:11
#13
Posted 14 March 2022 - 12:21
Da insa mai greu, cu cumparat alimente la promotii si fara pretentii, fara a trai bio.
|
#14
Posted 14 March 2022 - 12:31
#15
Posted 14 March 2022 - 12:59
Qwerty69, on 14 martie 2022 - 12:02, said:
De trait NU... de supravietuit DA Dimineata un covric cu 1-1.5 RON Pranz - meniu Kaufland 4 mici + cartofi prajiti - 8 RON Seara un covrig cu 1-1.5 RON Total: 1.5 + 8 + 1.5 = 13 RON 13 x 7 = 91 RON. SUpravietuit este cam opus de junkfood. |
|
#17
Posted 14 March 2022 - 13:11
daca planifici la virgula totul, probabil ca da, dar asta ar presupune utilitarism total in ceea ce priveste mancarea.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users