Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Cine înțelege femeia!

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#1
Silvvian

Silvvian

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 24.02.2022
Am 41 de ani si, de vreun an, sunt înscris pe tnder, în ideea de a cunoaște o femeie pentru o relație de drum lung. Recent, mai exact marțea trecută am intalnit o femeie de aceeași vârstă,  de la 15 km depărtare, dintr-un oraș vecin.

In ziua aia s-a nimerit ca niciunul dintre noi sa nu lucreze. Am vorbit împreună non-stop, ignorat orice telefon, mesaje din partea prietenilor, mâncare, baie, de la 11.00 la 18.30, fara ca nici unul dintre noi sa părăsească conversatia măcar o secundă. Atât de absorbiti de celălalt am fost. In aceeasi zi, am convenit sa iesim la o plimbare in oras, mai pe seara. Deci, am lăsat mesageria si ne-am intalnit la 18.45,  Ne-am plimbat pana la 20.00, si inca încă vreo două ore si jumătate,  pana la 22.30, am stat în mașină. Ea, o tipa super faina, zăpăcita,  am râs 80% din timp. Mișto si conexiunea! Aproape nu ne-a venit să credem cât am stat împreună. Chestia asta nu ni se mai întâmplase pana atunci.

Ajunsi acasa, am mai vorbit vreo 3 ore pe telefon, deși ne trezeam la 6 dimineata. Faceam împreună calculul, noaptea, si ne-a ieșit cam 15 ore petrecute impreuna, scris si live cumulat, fără să ne pese de nimic si nimeni din jur. Au urmat încă 3 zile de vorbit foarte mult prin mesaje, inclusiv de la munca. Nu cred ca trecea o ora fără să ne spunem sau povestim ceva. Seara, de la 17, iar stat pana tarziu in noapte la povești despre noi si alte acareturi semi inteligente. Râsul a fost la el acasă…

Sâmbătă dimineta convenim sa ne vedem mai tarziu. Ne întâlnim la 13.45, urmând să ne plimbam de nebuni pana la 20, pt ca ne place sa mergem pe jos. De la 20. 00 la 00.00 am stat în mașină, sărutat,  ras, distractie,  mancat,  mângâiat, dar fără intimități. Am avut toate semnalele posibile,  si nu sunt vreun novice, ca tipa ma place si ma divinizeaza. Ba chiar mi-a zis în fața ca se mandreste cu mine în oras si ar stârni invidii. Eu i-am oferit aceleași semnale,  evident.  Ce bărbat sau femeie nu s-ar bucura sa audă asta! Deci, jur ca n-am intalnit o tipa mai haioasa,  si am câteva relații la activ. Un vibe extraordinar mi-a transmis. De altfel,  a părut si răbdătoare sau înțelegătoare,  pt ca la primul sarut ne-am cam grăbit si nu a ieșit cum trebuie, din cauza poziției incomode din masina.  Încet, încet am început să ne acomodam si sa iasa fain. Practic nu ne venea să ne despărțim.  Ne-am luat rămas bun cu greu la 00.15, apoi ne-am scris  pe telefon imediat cum am ajuns acasă, pana la unu noaptea.

Tipa e crazy, in sensul ala bun, a facut piruete în plină stradă în centrul orașului, în timp ce ne tineam de mana, îmbrățișari pe unde apucam, stat pe banca imbarligati unul în altul, ca doi adolescenți etc. Toată intalnirea a fost acompaniată de rasete si buna  voie. Ne-am simtit bine împreună. Eu am umor,  dar nu sunt asa zăpăcit.  Ideea e ca a doua zi, duminică, nu a mai sinchisit să îmi spună bună dimineata. I-am spus eu pe la 12. Am vorbit jumătate de oră, cred. Pe la 14  ii trimit niste pupici virtuali,  raspunde înapoi la fel,  ma pupa, și imi spune că urmează să plece la ai ei. Pana seara nu mi-a scris deloc, în condițiile in care o facea non stop.  O întreb pe la 19.30 ce face , la care raspunde, cumva sec, ca e bine, acasa,  a venit o prietena si vorbesc. Pe la 21.30, da mesaj sa spuna că e in pătuț, însoțit de emoji timid. Ok, si eu la fel, zic. O întreb cum s-a relaxat, si-mi zice ca a fost ok ziua. Apoi, ma intreaba la randul ei, cum am petrecut. Neinspirat, ii zic fix asa… „păi ce, tu mi-ai spus cum ai petrecut?” Însoțit de emoji haiosi. Nicidecum de pe un ton serios. Deci a fost in spirit de gluma, asa cum am glumit 5 zile si nimeni nu s-a supărat sau nu a înțeles greșit.

Ei, de data asta i s-a părut că nu glumesc si că mă oftic. Cică, s-a simțit că la grădiniță. Am incercat s-o conving ca am glumit dar fără succes.  M-a rugat s-o las așa cum a picat si m-a asigurat că nu s-a supărat și ca nu este iritată. Ideea e ca nu ne-am mai urat noapte bună. Am simtit totusi ca nu i-a convenit.  De fapt a si spus că nu i-a sunat bine raspunsul meu, si de ce i-am răspuns la o întrebare cu alta intrebare, cand m-a întrebat cum am petrecut. „Nu o sa te mai întreb lucruri de genul.”, mi-a spus! Dimineata,  în zori , am salutat-o eu si am întrebat-o cum a dormit. Ne-am urat spor si o zi frumoasa. I-am trimis acel hug de final, dar mi-a răspuns fara emoji, fara pupic, nimic, în condițiile in care toata ziua ma coplesea cu pupici.

Deci, de luni, de la ora 8, nu i-am mai scris si nu mi-a scris. Marti seara, însă, am observat ca a sters si numărul de telefon din agendă. Nu mai văd poza de profil si nici ultima accesare, în whatsapp. Blocat nu sunt, pentru că îmi apare cand este online, totuși. Nici nu cred ca a schimbat setările de confidențiale taman după ce nu ne-am mai vorbit. E utopic.  S-au împlinit patru zile de tăcere. Pare supărată, sau cel putin deranjata. M-am tot gândit daca sa ii scriu sau sa nu ii scriu, deși dacă nu mai are numărul... Culmea e ca nu e deloc genul suparacios, din ce mi-am dat seama.  Mi-a si spus că oamenii gresesc si iartă mult,  redevine prietenoasă, dacă nu e ceva de viata si de moarte. Cine le mai înțelege pe femei! Ciudată atitudine...

Edited by althea, 24 February 2022 - 17:34.
spatiere text


#2
stevetlangat

stevetlangat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,737
  • Înscris: 24.10.2019
Deci ai stat la vorba in parc-masina-mesaje  5 zile cu o tipa de ~40 de ani?

Adica e totusi tinder ... plm.

#3
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
Nu știu de ce am citit atât...

În orice caz... În genul ăsta de relații, care nu sunt adolescentine, trebuie să intri cu mintea deschisă. Oamenii au mai multe experiențe, unele plăcute, altele neplăcute. Poate i-ai amintit de un fost prieten cu întrebarea aia, moment în care toată magia s-a spulberat. Poate nu căuta ce cauți tu, poate nu a găsit în tine ce crezi tu că a găsit, chiar dacă a părut să se simtă bine. Asta e, se întâmplă, get over it.

#4
ovidiu21

ovidiu21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,402
  • Înscris: 09.08.2006
ma, eu cred ca nu ai mai mult de 25 de ani

Edited by althea, 24 February 2022 - 18:06.
editare citat integral o.p.


#5
wld-ro

wld-ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,114
  • Înscris: 04.09.2013
Sun-o si dezbateti. Daca nu iti raspunde, lasa-i mesaj. Daca nu iti raspunde, next. N-are rost sa te intorci pe toate partile. Intrebi direct si aia e.

#6
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,659
  • Înscris: 08.03.2011
Cine înțelege bărbatul! :D  Vrei să-ți trimită mesaj de bună dimineața în fiecare zi, cum a dormit, ce bășinuțe a dat. Tu te-ai ofticat, ea a simțit, iar acum vă țineți tari amândoi. După dopamine bombing, picajul.

#7
FARAROTI

FARAROTI

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 731
  • Înscris: 27.12.2007
Las-o ca s-a intors barba-su din delegatie.

#8
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,112
  • Înscris: 30.04.2007
vezi ca pe amc ruleaza "ce-si doresc femeile" ... poate te ajuta ;)

#9
futurist

futurist

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,703
  • Înscris: 09.05.2008

View Postovidiu21, on 24 februarie 2022 - 17:46, said:


ma, eu cred ca nu ai mai mult de 25 de ani
Mai scade vreo 10.


#10
Visatoru'

Visatoru'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 673
  • Înscris: 30.05.2006
Este un test, sa vada cum reactionezi si daca poate face ce vrea cu tine. Mai bine vezi-ti de drum, cel mai probabil nu este ceea ce pare.

#11
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,596
  • Înscris: 05.12.2005
Doar alte femei...

#12
zile_san

zile_san

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,671
  • Înscris: 10.10.2011
colegul se comporta ca un virgin puerile, freak control si se mira de ce la aia i s-a aprins lampa

#13
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,920
  • Înscris: 01.01.2010
Poate ai 40 ani, dar dpdv relational si sentimental, asa cum reiese din aceste mesaje, esti adolescent.
Citeam astea si parca ma vedeam scriind in jurnal pe la 16 ani, cand gagica era 70% in cap si 30% in realitate. Ca asta reisese ca ai facut legat de femeia asta. To-ai creat o imagine cu ea in minte si ai pus-o pe un piedestal. Multi barbati fac asta si multi se lovesc. Ca fapt divers, nici femeile, din ce am vazut eu, nu se doresc a fi considerate regine. Unele sunt chiar iritate de disperarea masculilor de a fi galanti, cand stiu ca in timp, chestiile astea dispar si iese la iveala gogomanul.
Acum, la 40 ani singura, nu stiu, poate are ea ceva bile negre. Sau poate este o ciudata. Sau sufera de personalitati multiple. Ia in calcul si experimentul. Poate a experimentat cu tine. Poate, vorba cuiva d emai sus, este cu cineva si a vrut sa incerce marea, dar s-a razgandit. Data dupa o relatie preponderent virtuala ti-a sters numarul, este un semn. A gresit ca te-a cautat, stie ca ar putea sa o mai face,d ar nu vrea sa se mai intample.
Mai cauta...si in funtie de unde stai, lasa Tinder-ul. Aplicatia aia are alt specific, nu ras doua ore in masina. SI nu este pentru oameni de 40 ani care vor ceva serios.
Nu scrii ca unul de 40 ani. Nu cred ca esti, emotional macar, de 40 ani.

View Postzile_san, on 24 februarie 2022 - 18:35, said:

colegul se comporta ca un virgin puerile, freak control si se mira de ce la aia i s-a aprins lampa
Pai, oricine s-ar mira. Este anormal sa dispari in noapte, cand oricum, nu ai avut cine stie ce relatie cu cineva. De aia am zis ca are si ea hibele ei. Doar n-o durea sa-i zica dude, nu esti ce vreau, succes. Asta daca era 100%. Dar nu-i.

#14
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004

View Poststevetlangat, on 24 februarie 2022 - 17:43, said:

Deci ai stat la vorba in parc-masina-mesaje  5 zile cu o tipa de ~40 de ani?

Adica e totusi tinder ... plm.
exact la asta ma gandea si eu: tipa a intrat pe tinder ptr ceva clar si tu ai plimbat-o 5 zile fara sa o "plombezi"

asa ca mai potrivit titlul ar fi fost "Cine intelege barbatul!"

Edited by rex, 24 February 2022 - 19:31.


#15
rim80

rim80

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,172
  • Înscris: 06.04.2020
Poate o fi asteptat fata ceva actiune si tu te-ai purtat ca un pustan emotiv.Posted Image

#16
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
1. E barbasu acas, ,again
2. Never stick your D in crazy

#17
Evonxxx

Evonxxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 719
  • Înscris: 17.02.2022
Esti boring de asta, trebuia sa o inviti la tine acasa la o "cafea", tinder nu-i pentru dating serios, ii pentru calareala.

#18
rim80

rim80

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,172
  • Înscris: 06.04.2020

View PostEvonxxx, on 24 februarie 2022 - 19:40, said:

Esti boring de asta, trebuia sa o inviti la tine acasa la o "cafea", tinder nu-i pentru dating serios, ii pentru calareala.
O fi omul virgin, mai stii!Posted Image

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate