Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Cartela CI+ Rds Rcs

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#19
johnnickelby

johnnickelby

    Survivor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,755
  • Înscris: 05.11.2008
Poate este un tv mai vechi si are slotul de card din prima varianta, care este incompatibil cu actuala varianta de card.

Edited by johnnickelby, 24 February 2022 - 12:54.


#20
gabriel222

gabriel222

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.02.2018
Salut, am o problema cu ci+ sau cu tv-ul, până acum nu am reușit sa îmi dau seama,cartela a funcționat până acum vreo luna când dintr-o dată nu a mai vrut să îmi decripteze nici un post din extraoptiuni(HBO,film now....etc) cartela este funcțională deoarece în alt tv merge, când încerc să deschid un post criptat îmi apare mesajul intr-o fereastra irdeto accesa :se așteaptă autentificarea și apoi mesajul nu exista video. Am reinitializat cartela, schimbat cablu tv, rescanare posturi, pus alta cartela (apare modul ci inserat),stat în telefon cu un operator 40 minute, același rezultat.
A mai plătit cineva așa ceva? Ce sa mai incerc?
Multumesc

#21
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,581
  • Înscris: 01.12.2001
Dacă merge CAM-ul și cartela in alt TV, înseamnă că TV-ul e cu probleme.
Dacă nici după o resetare a TV-ului nu merge, s-o fi defectat ceva

Vreun update de firmware?

#22
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,460
  • Înscris: 13.01.2011
Vezi să nu fie ca la mine, animalierii se pare că desfințau cablul tv, sau aparatura, pe șestache, nu spuneau.

M-am trezit cu buba, la două tv.
A venit un nene să schimbe ont/routerul și a zis să bag cablul tv în ont, în portul lui catv, ont-ul primește semnal prin fibră.

Așa a revenit totul la normal.
Pînă să bag cablul în ont, aveam separat, fibra cu treaba ei, cablul tv cu treaba lui.

#23
gabriel222

gabriel222

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.02.2018
Firmware-ul e cel din fabrica, nu a făcut update încă, tv a mers până când am vrut sa modific ordinea unor posturi , după asta nimic, modulul CI este recunoscut de tv dar mai departe nimic

#24
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,581
  • Înscris: 01.12.2001
Da-i o resetare initiala si refaci toate setarile

#25
calincosma

calincosma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,357
  • Înscris: 15.03.2013
Am 2 cartele CI similare care functionau bine.Le-am pus la alte tv-uri in alta locatie pe rand (la perioade de timp diferite).Prima cartela merge brici pe 2 tv-uri.Acum cateva zile am incercat s-o pun si pe a doua, dar nu decodeaza HBO-urile (ca cealalta).De mentionat ca cartela care nu merge in noua locatie, merge brici in locuinta initiala.Cum pot s-o rezolv?Telefon la rcs?

#26
Ionescuu

Ionescuu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 13.12.2022
Cat ați așteptat să vina un Smart card acasă după ce ați făcut comanda?

#27
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,460
  • Înscris: 13.01.2011
Cam da, telefon la rds.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate